Kursus Google Earth: saka dhasar nganti maju

Google Earth minangka piranti lunak sing teka kanggo merevolusi cara ndeleng jagad. Pengalaman ngubengi bidang nalika duwe ruang lingkup pendekatan menyang bagean apa wae, kaya ana ing kana.

Iki minangka kursus siji-sijine, wiwit saka dhasar pelayaran nganti nggawe tur XNUMXD sing dipandu. Ing babagan iki, profesional saka ilmu sosial, jurnalisme utawa guru bakal mbukak pikirane supaya bisa nggunakake alat iki kanthi paling apik supaya presentasi luwih apik. Sampeyan uga bisa nemokake ide anyar kanggo latihan lan proyek karo siswa kanthi aplikasi teknik, geografi, sistem informasi geografis utawa cadastre. Kajaba iku, kursus kasebut duwe level lanjutan sing nerangake macem-macem interaksi Google Earth karo area cadastre, sistem informasi geografis lan teknik.

Kursus kasebut kalebu data sing digunakake ing panjelasan (gambar, file CAD, file GIS, file Excel, file KML), uga piranti lunak sing digunakake kanggo latihan download gambar georeferensi lan uga kanggo konversi data.

Apa sing bakal disinaoni?

  • Nggunakake alat Google Earth saka dhasar
  • Mlaku tur
  • Navigasi kanthi 3 dimensi
  • Georeferensi gambar ing Google Earth
  • Download gambar georeferensi
  • Impor menyang data Google Earth CAD, GIS, Excel
  • Siapke data ing ArcGIS lan AutoCAD kanggo digunakake ing Google Earth

Sapa iku?

  • Guru
  • Profesional saka wilayah sosial
  • Komunikator sosial
  • Pangguna geografi lan sistem informasi geografis
  • Pangguna piranti lunak CAD

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.