Google nindakake apa kepengin, karo AdSense lan karo kita

Ing momen geofumar babagan kekebalan bayi lan nuduhake karo kanca sing ngerti masalah iki, kita wis entuk kesimpulan manawa Google ngerti carane ngontrol manawa sawetara dina sampeyan entuk kurang, liya liyane, sampeyan duwe kunjungan sing luwih sithik ... lan aspek kaya ngono .

Kunjungan

Ing sawetara dina, Google misale jek nutup sawetara server kanggo sawetara wilayah tartamtu, amarga kita bisa ndeleng puncak gedhe ing pengunjung sing teka saka mesin telusuran, dikenal "kata kunci." Kemungkinan fasilitas Google ing saindenging jagad, ing endi ewonan server, ana ing bagean sing dideleng saka jumlah kunjungan sing paling akeh, sing indeks luwih apik utawa luwih ala adhedhasar asil sing diasilake kanggo para pelanggan AdWords. kanggo tren (Trends) pengaruh sing luwih gedhe.

google adwords

Sing aneh yaiku puncak kasebut ora dibayangke kanthi pendapatan sing padha, saéngga sanajan minangka lalu lintas sing dhuwur, katon kurang kinerja ... amarga eksperimen sing ditindakake dening ilmuwan karo tikus tikus.

Hasil AdSense

Kabeh wong bakal weruh yen ora ana telung dina sing apik ing AdSense, sawetara dina nalika puncak sing apik wis diamati dituruti saka kejatuhan sing "nggawe" pendapatan sing apik, lan puncak kasebut ora nemen. Kanggo apa akeh ngomong manawa Google ngerti sejatine sing kudu entuk bathi, mulane nalika kita kudu tuwuh lan ngati-ati ... yen ana wong sing nggayuh pola kasebut kanthi nyata babagan penipuan.

Miturut panemu, Google duwe paramèter iklan AdWords, gumantung saka tingkat efektifitas kampanye ing asil lan klik, lan kanthi cara iki uga ana rutinitas, yen blog ngluwihi persentasi tartamtu saka wutah anomali, dina sabanjure nampa pengumuman babagan efektifitas sing luwih murah, banjur munggah, mudhun nganti tren tetep stabil.

Kajaba iku, kudu ana parameter penalization menyang praktik sing ora sehat, kalebu wiggles, sawise iku, kita wis ndeleng pagerank tiba, utawa kunjungan mudhun saka mesin telusuran.

Konsumsi AdWords

Mangkene ... tindakake apa sing dikarepake, priksa manawa dina iki, duwe anggaran saben dina, sing aku mbayar mung sen saben riko, ujug-ujug akeh iklan teka sanajan ngerti yen ora nilai sing menarik kanggo duwe efisiensi tingkat kasebut ing Mung dina ... lan umume saka Argentina.

Dadi, aku bisa ngira manawa Google nutup iklan babagan topik iki menyang pirang-pirang blog lan dituntun menyang wilayah sing aku ngalami kejatuhan ... kabeh mbuwang atimu.

google adwords

Anggepan pungkasan

Katon manawa Google bisa dadi luwih efektif kanggo nggawe pangguna duwe asil telusuran sing luwih apik ... sing nggawe kita bakal luwih akeh kunjungan

... sanajan ora njamin manawa kita bakal duwe pertumbuhan sing luwih cepet tinimbang sing wis dialami.

Salah siji cara sing apik kanggo ngerti, manawa wulan kepungkur sing bathi tiba "ketoke" amarga Google ngirim iklan kita menyang ruang kasebut ... saiki dibayar ganti rugi saiki.

2 Wangsulan menyang "Google nindakake apa sing dikarepake, nganggo AdSense lan kita"

  1. Iki nggawe pangerten sing sampurna, saka segi kompensasi penghasilan. Nanging, kasunyatan manawa sampeyan ora ngalami penghasilan gedhe nalika statistik sampeyan tuwuh utamane amarga algoritma mbalek maneh, sing nyegah penghasilan sampeyan bakal nandhang sangsara maneh, mbalek maneh lan duwe $ 50 dina lan dina sabanjure 10 $. Paling ora pengalamanku. Yen kita wis ngluwihi $ 40, sawise seminggu nyedhaki tokoh kasebut, lan cara liyane, nalika ana sebab sing tiba, kita bakal mandheg mandheg menyang angka ngisor. Oalah, mengko dheweke kandha yen tas iku bodho xD.

    A Salam.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.