Google Earth ing wikia Uncyclopedia

Mugi-mugi kulo balik ing dinten sonten, ing pundi kulo nerangaken babagan cara latihan babagan penggunaan stasiun total Aku tuku sawetara dina kepungkur. Siswa banget kasengsem, mujur nengen banget, nanging daya listrik ing wilayah pedesaan dadi saben dina liyane, sing ngandhut yen ora ana banyu kanggo siram lan konektivitas ... apa sing kudu ditindakake. Supaya kanggo anggere aku bali menyang broadband saka house, lan mesthi kanggo liburan, kene aku ninggalake sampeyan sawetara wektu luang.

gambar Uncyclopedia arupa versi geek saka wikipedia, sing saka wektu kanggo wektu nyebabake anugerah. Delengen apa sing ana bab Google Earth, utawa apa sing diucapake ing Yahoo Answers, Google Heart

Kuotasi terkenal

  • Ing panggonan ing panggonan kang jenenge ora katon ing Google Earth

- Miguel de Cervantes babagan Google Earth

  • Ora ana sing bisa nelik aku karo Martian

- Ing gardener babagan Google Earth

  • Aku bisa ndeleng omahmu saka kene !!!

- wong rada kesel babagan kemungkinan Google Earth

Gambaran

Google Earth Iku program kanggo nggoleki donya. Contone: yen sampeyan kelangan kunci, sampeyan sijine "Tombolku" ing mesin telusur lan mesthi sampeyan ora nemokake apa-apa amarga program ora apik.

Google Earth Utilities

Google Earth nduweni fitur migunani, kayata:

  • Goleki omahmu, lan celathu marang kanca-kanca.

  • Goleki Wilayah 51, sing mesthine dadi rahasia
  • Panggonan Gedung Putih, lan pirsani manawa wis dilapisi (ora maneh, saiki sampeyan bisa ndeleng Bush looking kanthi teropong katutup satelit Google (foto)).
  • Deleng omah pepadhamu, kanggo ndeleng manawa ana ing teras.
  • Delengen yen wis sore ing Australia (taek).
  • Waca carane adoh sampeyan saka seniman favorit
  • Ndelok omahmu, nalika isih ora omahmu ... geek miskin nyeret !!!!!
  • Thanks kanggo google earth uribio Aku bisa nemokake tirofijo, ingrid betancourt lan 14 assholes liyane, sawise nggoleki telung taun kanthi cetha ing google earth ing jungle Chibchombian.

Kene sampeyan bisa ndeleng lengkap ing Uncyclopedia

Ing kene sampeyan bisa ndeleng artikel resmi ing Wikipedia

Aku weruh Uncyclopedia nonton program dening Hugo Chavez, ing pundi piyambakipun nyerat babagan apa sing ngandika babagan Bush, yen sampeyan ora kasengsem maca, banjur ndeleng peta minangka koordinat:

Aku pengin sinau basa latin, bisa ngomong karo wong Latin Amerika

- Bush nuduhake kemampuan dheweke kanggo ngawutake

Waca sampeyan ing sawetara dina kanggo pitutur marang kowe babagan stasiun total.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.