Arsip kanggo

Google Earth / Maps

Migunakake lan penasaran ing Google Earth lan Google Maps

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...

Cara ngunggahake bangunan 3D ing Google Earth

Akeh wong sing ngerti alat Google Earth, mula ing taun-taun pungkasan kita wis nyekseni evolusi sing menarik, kanggo menehi solusi sing luwih efektif sejajar karo kemajuan teknologi. Alat iki umume digunakake kanggo nemokake papan, nemokake titik, ngekstraksi koordinat, ngetik data spasial kanggo nindakake sawetara ...

Nguji akurasi data Google munggah - Kaget!

Google Earth nyedhiyakake akses menyang data ketinggian sampeyan nganggo kunci Google Elevation API gratis. Desain Situs Sipil, njupuk kauntungan saka potensial iki kanthi fungsionalitas Satelit nganti Lumahing anyar. Fungsi iki ngidini sampeyan milih area lan jarak ing antarane kothak kothak, ngasilake permukaan kanthi garis kontur terintegrasi karo ...

Waca koordinat UTM ing Google Maps lan Street View

Loading
Langkah 1. Download template feed data. Sanajan artikel kasebut fokus ing koordinat UTM, aplikasi kasebut nduwe template ing garis lintang lan garis bujur kanthi derajat desimal, uga derajat, menit lan detik. Langkah 2. Upload template. Nalika milih template karo data, ...

Ndhuwurake rute ing Google Earth

Nalika nggawe rute ing Google Earth, sampeyan bisa nggawe ketinggian katon ing aplikasi kasebut. Nanging nalika ndownload file, mung bakal menehi koordinat garis lintang lan garis bujur. Dhuwuré mesthi nol. Ing artikel iki, kita bakal ndeleng cara nambah file iki ing dhuwur sing dipikolehi saka model digital (srtm) sing digunakake Google Earth. Gambar Rute ...

Cara ngundhuh gambar saka Google Earth - Google Maps - Bing - ArcGIS Perumpamaan lan sumber liyane

Kanggo akeh analis, sing pengin nggawe peta sing ditampilake referensi raster saka platform apa wae kayata Google, Bing utawa ArcGIS Imagery, kita yakin ora duwe masalah amarga meh kabeh platform duwe akses menyang layanan kasebut. Nanging yen sing dikarepake yaiku ndownload gambar kasebut kanthi resolusi apik, banjur solusi kaya ...

Download Google Earth kanggo wilayah utm

zona UTM Google bumi
File iki ngemot zona UTM ing format kmz. Sawise diundhuh, sampeyan kudu unzip. Download file ing kene Download file ing kene Kaya referensi ... koordinat geografis diwiwiti saka pisah globe dadi segmen kaya apel, potongan vertikal digawe dening meridian (diarani bujur) lan ...

Ukuran negara sejatine

thetruesize.com minangka situs sing menarik, ing endi sampeyan bisa nemokake negara ing pamirsa GoogleMaps. Kanthi nyeret obyek, sampeyan bisa ndeleng kepiye negara kleru karo bedane lintang. Kaya sing ditampilake ing gambar, proyeksi silinder, nalika nyoba nggawe proyeksi ing pesawat, meksa ...