Arsip kanggo

Google Earth / Maps

Migunakake lan penasaran ing Google Earth lan Google Maps

NAD 27 utawa WGS84 ???

Sanajan sawetara wektu kepungkur Institusi Geografi ing Amerika Latin nggawe pangowahan dadi wGS84 minangka proyeksi standar, pangowahan ing level panggunaan rada alon. Ing kasunyatan, proyeksi kasebut mesthi bentuke silinder lan pangowahan meh ora nyebabake pangowahan Datum antarane NAD27 lan NAD83, nanging implikasine yaiku ...

Kadospundi donya Google Earth nggantos?

Sadurunge Google Earth ana, bisa uga mung panganggo sistem GIS utawa sawetara ensiklopedia sing duwe konsepsi bola-bali ing jagad iki, iki owah kanthi diametrik sawise tekan aplikasi iki kanggo digunakake dening meh kabeh pangguna Internet (Ana Virtual Earth nanging ora kanggo nulis ), minangka dolanan Google sing hebat, digawe ...