Google Maps saka Mobile Mapper 6

Lan mikir yen teknisku mlaku-mlaku dolanan iki meh siji taun, kanggo ngrampungake nyatakake yen dheweke ora ngerti lan dheweke seneng milih saben. Inggih, ayo mangerteni carane migunakake sepasang GPS Mobile Mapper 6, sing dakkarepake kanggo nyedhiyakake basis Promark 3 lan postprocessing karo Mobile Mapper Office.

Tanpa proses pasca, piranti iki kaya sembarang browser. Kanthi postprocess iki menang sampeyan a Juno SC saka Trimble.

Google Maps mobile mapper Mung kanggo nyelehake, ayo coba disambungake menyang Google Maps, nggunakake readme sing digawe Jonathan Draffan saka April taun kepungkur.

Sambungake menyang Internet

MobileMapper 6 ndadekke telung cara kanggo nyambung menyang Internet:

  • Bluetooth, sing paling praktis sing bisa ditindakake liwat ponsel utawa minangka sawetara sing lagi nyebut, ponsel.
  • Disambungake karo USB menyang PC sing nduweni akses menyang Internet, liwat Activesync. Iki bisa dadi Netbook, sing saka dolanan 300, lan modem USB Alcatel, layanan sing saiki disedhiyakake dening perusahaan telepon paling.
  • Aku duwe sambungan VPN liyane nanging ora ngerti kepiye cara kerjane. Ayo nggresik yen dolanan iki ora kalebu jinis sambungan nirkabel liyane, kayata sing bisa dadi modem nirkabel.

Download Google Maps

Google Maps mobile mapper Kanggo iki, sampeyan kudu pindhah menyang sumber daya Google kanggo seluler, ing kaca http://m.google.com. Sistem kasebut kanthi otomatis ngenali sing nyambungake saka Windows mobile, lan pilihan kanggo ngundhuh bakal katon.

Sampeyan nyuwun kaping pirang-pirang kanggo ngidini download lan instalasi, nanging kurang saka menit dipasang. Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni lapisan kaya:

Aktifake GPS.

Google Maps mobile mapper Kanggo nggoleki, mung kudu rampung saka menu: Pilihan> aktifake GPS.

Kanggo ngatur, menyang Pilihan> Ngatur GPS. Sampeyan bisa ninggalake pilihan Ngatur Windows, nanging sampeyan bisa duwe asil sing luwih apik yen port khusus diaktifake.

Kita bakal nggunakake COM1 lan 9600.

Surprising, karo tombol biru ing sudhut, klik lan njupuk sing tengen kanggo posisi sampeyan ana ing, karo tliti wheel transparent bisa kesalahan sudo minangka liyane satelit. Input tumiba meh liwat kantor, karo satelit ditampa saka kajelasan saka jendhela nanging karo dicokot saka statis duwe sampeyan bisa ndeleng carane iku wiwit Spinning nyoba kanggo menehi posisi sing luwih apik ing sawetara nganti 20 meter.

Ing sisih tengen nuduhaké jumlah satelit sing lagi ditonton. Praktis banget kanggo pindhah ing mobil, kita bakal weruh apa sing bakal terjadi nalika sampeyan ngirim-proses data sing dijupuk.

56 Balesan kanggo "Google Maps saka Mobile Mapper 6"

  1. Hi, yen aku duwe rong gps mobilemapper6, aku bisa nggunakake siji minangka basis lan liyane kanggo njupuk data?

  2. sing dibantu GPS, nduweni presisi sing padha karo pemetaan seluler 6. Matur suwun

  3. Apa sampeyan bisa ngomong ngendi sampeyan bisa menehi kula kode aktivasi saka 6 mobile mapper tak ilang lan aku ora duwe kode, thanks

  4. Sampeyan ora njlentrehake yen sampeyan duwe wong ing kolom kapisah, supaya sampeyan kudu weruh yen perlu kanggo nggabungake wong-wong mau.

    Mira Link iki:

    Pikirane, sampeyan kudu nyetel format desimal, supaya AutoCAD ora salah paham kasebut ewu pemisah. Sampeyan ngganti manawa ing setelan regional panel kontrol Windows.

  5. Good afternoon:

    Aku duwe koordinat ing excel, lan aku kudu pass menyang AUTOCAD minangka polyline lan aku ora ngerti carane nindakake mau dening favpr wong kanggo bantuan kula THANKS

    Coklat X MAGNA Coklat lan MAGNA

    781.226,87 696.972,52
    782.098,45 697.680,20
    782.098,45 697.680,20
    781.278,65 697.032,19
    781.376,36 697.144,70
    781.376,36 697.144,70
    782.005,90 697.586,35
    782.098,45 697.680,20
    781.577,82 697.328,29
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.098,45 697.680,20
    782.070,37 697.651,59
    782.143,03 697.724,21
    782.221,09 697.797,72
    782.370,62 697.947,72

  6. Aku ora ngerti manual apa sing wis katon, Iki sing aku ngerti.

    Pesenan ing ringkesan es:
    -Pilih program pemetaan seluler
    -Cipta setelan wilayah sampeyan
    -Create file .map sing bakal ngemot lapisan
    -Create lapisan shp ngendi sampeyan bakal nyimpen data (plot, dalan, pratandha, lan sapiturute)
    -Kaca data ing lapisan kapentingan.
    -Download data

    Pemetaan seluler yaiku program sing nggawa Mobile Mapper, bisa nggawe file .map lan .shp, ora nduweni fungsi liya kajaba data. Yen sampeyan pengin maca liyane saka informasi sing dijupuk, sampeyan kudu ndownload lapisan shp lan nganalisa kanthi program CAD utawa GIS.
    Pilihan liyane yaiku nggunakake program mbayar liyane kayata ArcPad utawa Cartopad sing mungkin duwe fitur liyane.

  7. Sampeyan nambah akurasi kanthi ngirim data pangolahan marang basa liya, sampeyan ngisi program kasebut Kantor Mobile Mapper, sapisan diinstal ing titik sing kurang lan dheweke ing pangisian daya nggoleki basis dhasar yen komputer disambungake menyang internet.

    Sing bakal nggawe data sing dikumpulake luwih akurat.

  8. apik banget sr dina geo .. aku pengin ngerti prosedur kanggo hcer a aman mole .. karo manual 6 Mapper ndadekke mung kerja nanging aku ora bisa nemokake operasi pas IE Nulis biji, maca azimuth sawijining, koordinat, manunggal ... lan mbok menawa soloequipo bisa apa tanpa gadhah siji basa .. matur nuwun ing advance mexico Tabasco kawigatèné ..

  9. Hello, Aku duwe 2 mobile mapper 6, nanging aku ngerti yen padha duwe sawetara tingkat kesalahan, kepiye carane nambah akurasi? Apa aku perlu program tambahan?

  10. Elinga, titik sing dipikolehi ing kolom duwe kesalahan tanpa postprocessing babagan 2.50 meter. Sawise ditrapake, sampeyan bakal duwe kasalahan babagan meter 1.00.

    Entuk ide, manawa titik pisanan sampeyan ana ing diameter diameter meter 5. Lingkaran kapindho diameter 2 kapindho.

    Nalika sampeyan pindhah menyang lapangan maneh, titik sampeyan ana ngendi wae ing bunder sing padha.

  11. katon aku duwe mapper mobile 6 sanajan tanpa prosprocess pitakonku yen aku entuk nilai saka terrain lan sawise dina aku bali menyang terrain sing padha bakal entuk poin sing padha? Lan apa presisi sing bakal sampeyan lakoni karo postprocess? lan yen aku wis entuk nilai ing postprocess lan bali menyang lapangan, apa aku bakal entuk nilai sing padha? Yen sampeyan bisa mangsuli aku, aku bakal ngucapke matur nuwun banget

  12. Sampeyan ora masalah babagan watesan, nanging sarana lan jinis data sing gegandhengan.
    Contone, sampeyan bisa duwe lapisan saka parcels, iki bakal jinis polygon, nanging yen sampeyan pengin kanggo ndhaftar uga bisnis bakal lapisan liya lan ing kasus iki bakal nilai, yen sampeyan pengin kanggo ndhaftar rute jamban Sepur sampeyan ocuparás a linestring jinis lapisan anyar.

    Iki tegese duwe macem-macem lapisan.

    Kanggo nggawe peta latar mburi sampeyan kudu nggunakake Office Mapper Mobile:
    alat> peta latar mburi
    Ing ngisor iki sampeyan nambahake lapisan vektor utawa raster sing bisa dideleng ing peta latar mburi, yen sampeyan wis siap sampeyan upload menyang gps nggunakake
    file> upload ke gps> peta latar mburi

  13. Hello, Aku pengin ngerti apa sing mbatesi lapisan yen aria geografis utawa entitas sing aku bisa ndhaftar kanggo saben lapisan. utawa ing tembung liyane nalika nganggo lapisan liyane, ing sawetara titik, gps bakal ngomong yen aku ora bisa ndhaftar entitas ing lapisan; Aku duwe pitakon iki lan manual ora njlentrehake, mung ngandika aku bisa nggawe lapisan anyar lan aku pengin ndeleng ngendi aku bisa njaluk peta latar mburi.

  14. Apa sampeyan bisa nulis peta wates internasional Kosta Rika?

    Apa sampeyan crumble?

  15. Aku duwe Magellan ing Costa Rica, aku wis bisa "mbuwang" peta negara Garmin; Saiki aku kudu dipasang ing peta latar mburi nggunakake piranti lunak Map Mapper 3.4 utawa 2.7; nanging aku wis edan nyoba nelusuri online. Sampeyan ora ngerti ngendi aku bisa entuk.

    Thanks,

  16. Sampeyan kudu ditampilake. Coba ganti format poin, amarga ing AutoCAD format standar minangka sawetara titik sing meh ora katon.

  17. ayo tuku versi sakdurunge kanggo mobile mapper oficce 6 lan yen sampeyan tengen sampeyan duwe alat kanggo ngekspor file shp kanggo dxf. nggunakake alat lan aku nggawe file dxf nanging nalika aku pengin nggambarake karo otomatis cad aku ora bisa ndeleng. amarga ora bakal ditampilake minangka ditampilake ing handset mapper seluler. Aku digawe file nalika nggunakake alat nanging nalika aku nggunakake otomatis cad aku ora bisa ndeleng.

  18. thanks kanggo klarifikasi aku mikir iku banget cetha, matur nuwun banget

  19. Aku ndeleng kebingungan. Apa sampeyan ngukur nggunakake alat sworo seru mesthi tepat, sayangé Google Earth ora duwe lan langkah-langkah sing sampeyan lakoni kira-kira karo apa sing dideleng lan mouse sampeyan bisa dicapai, uga kena pengaruh karo pendekatan sing sampeyan lakoni. Uga Mobile Mapper Office 6 apik kanggo iki.

    Google Earth kanggo nggambarake data, Mobile Mapper Office yaiku nggambarake data lan data postproses. Nanging ora ana sing ngukur manawa akurat kaya program kasebut.

    Kanggo nindakake panyuntingan, pangukuran, bagan judhul lan jarak, lan sapiturute, sampeyan kudu nggunakake Mikrostasi, AutoCAD utawa gvSIG, sing duwe pilihan topologi kanggo sworo seru. Aku njamin manawa pangukuran kasebut ora padha karo sing diwenehake karo Google Earth lan Mobile Mapper Office, nanging bakal pangukuran sing tepat (saka pangukuran, dudu kasunyatan ing lapangan).

    Aku uga kudu njlentrehake, sing iku ora padha program "Mobile Mapper 6 Office" sing dilengkapi karo piranti MM6 anyar tinimbang "Kantor Map Mapper" sing sadurunge didol karo piranti sing sadurunge. Sing pertama duwe kemampuan kanggo ngekspor menyang dxf supaya sampeyan bisa ngupayakake file nganggo program CAD.

  20. apik yen sing bener iku aku ora cetha, pitakonanku yaiku satus patang puluh poin kanthi gps mobile mapper. iki nuduhake arratre menyang google bumi lan aku bisa ndeleng njupuk jarak antarane titik lan titik karo alat google sing ngidini kanggo nindakake iki. Banjur aku bisa njaluk office mapper seluler 6 sing uga ngidini aku mbukak titik lan ngukur jarak antara titik lan titik. lan ternyata manawa jarak sing aku ngukur karo kantor gps beda-beda ing siji utawa rong meter kanggo saben ukuran sing gegayutan karo langkah-langkah kanthi program eart Google. Pitakonan kula yaiku pangukuran sing luwih dipercaya. sampeyan mbayangno yen aku bisa mbukak poin kasebut ing autocad lan ing wektu ngukur jarak antara titik lan titik aku bakal menehi pangukuran liyane. kang bakal dadi paling dipercaya saka kabeh.

  21. Njawab pitakonan sampeyan beda:

    >> Sampeyan gumantung saka sumber gambar, akeh Eropa lan Amerika Serikat sing tepat banget nanging ing negara Hispanik padha duwe pamindahan nganti 30 meter. Peta Mapper tanpa postprocessing menehi akurasi meter 2.50, lan kanthi postprocessing cedhak ing sepur.

    >> Aku ora ngerti pitakonan sampeyan liyane. Kantor Mobile Mapper minangka piranti lunak sing sampeyan gunakake kanggo nggawe postprocessing, iku ora dadi tim.

    >> Sampeyan bisa masang Mobile Mapper apa wae program sing nganggo Windows Mobile, kayata ArcPad, Excel, Word, PowerPoint, etc.

    >> Mobile Mapper Office (program) ngidini sampeyan ngekspor data menyang dxf, lan sampeyan bisa ndeleng karo AutoCAD.

  22. kang ngukur luwih akurat sing digawe karo google eart utawa sing digawe karo handset mapper seluler

  23. hello amarga aku ora bisa menehi tandha rute karo poin sing aku ngimpor saka gps menyang kantor peta mobile nanging mung karo poin sing aku pigura saka iki

  24. Aku bisa ngimpor poin saka kantor mapper mobile kanggo autocad

  25. hello program liyane sing bisa diinstal kanggo pemetakuaku seluler gps

  26. hp google peta saka seluler pemetaan 6 bisa digunakake ing sembarang negara.

  27. HELLO bisa nggawe PANALITEN THE Yen ANY PERZONAS Duwe THE MM6 ME bisa SEND THE MOBILE Mapper OFICCE TO mail MY IS sing TO ME SALIO rusak CD lan aku duwe sawetara RECORDS OF A georeferencing baris transmisi IN perabot nanging ora Aku bisa NDELENG NOTHING TANPA OFFICE THE.

  28. HELLO THANK YOU TO GIVING ME THE DANIEL CHAIN ​​AND ALREADY SENDING MANUAL USER'S PDF

  29. hello daniel iku gampang banget yen sampeyan menehi kula email sing aku dikirim sampeyan informasi supaya sampeyan bisa laporan sethitik

  30. Aku mung tuku MM6. Aku ora bisa nggorifikasi kompas, aku wis nyoba luwih saka kaping 20, apa wae rekomendasi?
    Aku isih ora ngerti carane nggunakake piranti. Aku tuku kanggo njupuk poin, polygonal lan rute. Ora ana sing ngerti utawa bisa mbantu aku nganggo tutorial apik?

    Matur nuwun.

  31. hello Aku wis ora bisa ngundhuh 6 mobile mapper kantor saka alamat padha menehi kula yen wong wis dadi apik kanggo enggo bareng karo kula Aku bakal ngucapke matur nuwun email sandi punika raulartola1@gmail.com

  32. Iku ora rusak, apa sing kedadeyan yen url di bangun dibangun.

    Coba cara iki:

    ftp://ftp.promagellangps.com/

    Piranti lunak wis kapisah, aku ngerti. Sampeyan bisa download saka Internet, nanging kode aktifitas postprocess kudu tuku.

  33. woy aku pengin ngerti uga yen tuku kalebu GPS kantor Mapper monile 6 amarga aku tuku kene ing Honduras lan dadi metu nyimpen sing didol kula saiki kepengin kanggo ngedol kantor kanggo kula loro dolar 100

  34. hello link kasebut ketoke wis mudhun utawa ora ana nanging thanks kanggo njawab sawetara alamat liyane ing ngendi iku.

  35. Woy aku duwe GPS 6 pemetaan mobile nanging tuku ora kalebu kula disk ofice Mapper mobile Pitakonan iku apa sampeyan bisa download free saka Internet utawa kudu tuku lan pitakonan liyane yen aku bisa nggunakake 6 pemetaan kantor seluler lan google eart kanggo nggawe peta.

  36. Sampeyan bisa ngundhuh data sing dikumpulake kanthi 6 Mobilemapper langsung menyang PC manawa tanpa piranti lunak khusus.
    Greetings lan thanks.

  37. Iku apik kanggo nduwe wong ngatasi keraguan sampeyan.
    Gracias

  38. Sampeyan kudu nindakake kanthi alon, ing permukaan rata, ngowahi peralatan nalika sampeyan njaluk.

  39. Halo ana sing bisa nulungi aku ora bisa ngaktifake GPS mobilemapperku lan pengin calar kompas ngirim pesen iki "kalibrasi sumbu horisontal coba coba maneh" Aku butuh pitulung

  40. Halo, bisa uga ana wong sing ujar carane ngrampungake masalah ngunggah file bentuk menyang mobilemaper 6,, cocog karo ramalan file .map lan bentuk, nanging isih nandhani aku kesalahan yen unjukan ora kebetulan,, aku nggunakake utomo 15n ing datum wgs84 ...

  41. hello afternoon apik, mung tuku MM6 lan aku ora bisa njaluk laptop kanggo nyambung, lan digawe proses tandha instructive diinstal ing pemetaan mobile lan apa-apa, satelit lan uninstalling pemetaan mobile, maneh lan apa-apa, nganyari ActiveSync lan boten bisa wong bantuan kula, porfavooorrrrr uuuurgeeeeeee kula, email iku century21mx @ hotmail, padha ndhukung agradecere

  42. Aja ngrumati dhewe, gunakake program GIS. Ana akeh lan cepet, sampeyan kudu ngadhepi.

  43. Uga samesthine aku bisa ndeleng, piranti lunak iki ngidini sampeyan ngekspor menyang dxf, senadyan mengkono sampeyan bakal kelangan data sing digandhengake karo shp, sing disimpen ing dbf.

  44. Data sing GPS Mobile Mapper, ana ing format shp, sampeyan bisa nggarap program CAD / GIS kayata: AutoCAD, ArcView, Microstation, gvSIG, lan liya-liyane.

    Mobile Mapper ora program GIS, iku program kanggo data postprocess GPS, kanggo menehi akurasi luwih apik.

  45. Ayjuesu !! sing serius
    amarga dianggep nalika aku nyathet sawijining titik «lan nalika iku aku ana ing papan aku duwe koordinat ing layar» nanging
    Yen aku ora nulis ing notebook, aku ora bakal bisa ndeleng maneh nganti aku ngolah mau?
    ing wangun?
    Lan siji liyane, ing kantor mapper seluler aku ndeleng data lapangan ing layar, nanging carane aku ngekspor utawa ngekstrak kanggo CAD?
    Utawa aku kudu nggunakake program tambahan kanggo ngowahi shp kanggo dxf?

    Thanks in advance!

    Matur suwun!

  46. Aku ora mikir mangkono, sampeyan ngemot kantor mapper seluler utawa program gila liyane karo sampeyan bisa ndeleng file ngetik .shp

  47. Matur nuwun banget kanggo njawab!
    nanging keraguan sing saya paling ...
    yen aku ing lapangan ningkatake poligonal
    lan nalika aku menyang sembarang cafe internet aku pengin ndeleng koordinat
    saka vertices sing digedhekake, bisa aku langsung numpaki GPS?
    Tanpa perlu program tambahan?

    Matur suwun!

  48. Hello Fidencio.
    Nalika ngrebut data karo Mobile Mapper sampeyan perlu nggawe project kanthi extension .map, lan uga lapisan kanthi extension .shp. Ing kirim iki Punika diterangno rinci.
    Kanggo ndownload data kasebut, sampeyan kudu mbusak kertu SD saka GPS, lan pasang ing PC, banjur download file kasebut. Uga liwat USB nganggo ActiveSync.
    Kanggo ndeleng data sing sampeyan nggunakake piranti lunak Mobile Mapper Office, sing teka kanthi tuku GPS, yen sampeyan arep gawe postprocessing, yaiku diterangno ing postingan iki.

    Yen sampeyan mung pengin ngemot ing AutoCAD, sampeyan kudu ngowahi file wangun dadi dxf, sing bisa rampung karo akeh program.

  49. Apa sampeyan bisa mbantu aku ngerti carane aku bisa ndeleng informasi koordinat
    saka TCTerms sampeyan njupuk karo GPS Mobile Mapper 6
    Aku kudu nggambar informasi iki ing autocad.

    Gracias!

  50. Hello Mariano.
    Mobile Mapper 6, tanpa postprocessing kaya browser apa wae. Data kasebut ing antarane meter radial 3 lan 5.
    Iku apik kanggo tuku gabungan, kayata Promark3 lan siji utawa luwih Mobile Mapper 6.
    Promark sing sampeyan gunakake minangka basis, lan karo data liyane, lan ing pungkasan, ngprosesi postingan kanthi nggunakake Mobile Mapper Office, kanthi nggunakake minangka referensi apa sing ditampa dening Promark nalika statis, lan bakal menehi sampeyan precisions kurang saka siji meter.

    Muga-muga, ing negara apa sampeyan?

  51. Aku pengin ngerti luwih akeh babagan mapper 6 amarga wis dituku tuku kanggo kantor, aku kerja ing catatsro tanpa liyane kanggo wayahe salam apik

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.