Google Maps offline lan ngundhuh gambar geo-referensi

offlinesoft Sawetara alternatif wis metu kanggo mesthekake yen data telusuran Google disimpen ing cache supaya bisa disaranake yen kita ora nyambung menyang Internet. Senajan cache Google Bumi sing padha, sampeyan ora duwe kapercayan ing endi sing disimpen, kanggo mindhahake menyang disk liyane utawa tetep ing kasus kita nginstal versi anyar browser utawa format mesin kasebut.

Kanggo saiki StitchMaps wis stopkontak kanggo gambar ngundhuh, nanging alternatif kang sudo mozaik georeferenced ora katon ing kasus iki padha bisa malah bakal diundhuh lan dimuat menyang ArcGIS karo tingkat beda ukuran.

Iki loro solusi bakal saiki sing menarik, nanging ora bisa karo Google Earth nanging karo Google Maps nanging alternatif ekonomi kanggo tujuan kanggo nyegah data pandhu arah ing kontrol utawa mbukak saka ArcGIS ing tingkat zoom beda. Loro-lorone sing digawe dening perusahaan Offline Soft.

offlinesoft

Tampilan Peta

Iki minangka browser sing kuat banget, sing ngidini sampeyan ndeleng lapisan foto lan peta kanthi bebarengan. Nanging sing paling menarik yaiku teknologi sing ngidini wilayah sing wis dilayari disimpen ing cache, ing folder sing bisa dipilih.

Kanthi cara iki, informasi bisa disuwun manèh sanajan ora ana sambungan lan minangka tujuan saka cache sampeyan bisa milih rute server supaya kabeh pangguna bisa nyuwun dhata kasebut tanpa nganggo tautan Internet. Uga folder kasebut bisa ditransfer menyang mesin liya ... apik banget.

Bab liya sing menarik yaiku panggonan sing bisa disimpen minangka tab, supaya bisa ndeleng jendhela sing beda tanpa kudu navigasi menyang saben wilayah.

Kanggo $ 29.95 Aku nemokake investasi sing menarik, versi percobaan bisa diunduh kanggo ora tuku apa sing durung dicoba.

Ing kene sampeyan bisa ngundhuh versi percobaan Map View.

offlinesoft

Ekspor Peta

Peta Ekspor minangka pangembangan GIS-oriented, amarga ngidini sampeyan ngundhuh lan ngèkspor gambar Google Maps ing mosaik georeferis. Iku tansah bisa milih antarane Satelit Google Satelite, Peta Street lan Terrain.

Nanging ayo weruh apa sing diundhuh iki sing nuntun sampeyan menyang GIS:

1. Ngundhuh gambar

Ekspor Peta bisa ngundhuh gambar mosaik menyang folder sing bisa kita pilih. Sampeyan bisa milih koordinat jendhela sing bakal diunduh, kanthi manual utawa kanthi jendhela ing peta. Sampeyan uga bisa milih jinis lapisan, banjur panel ngisor nuduhake download, nomer gambar lan kontrol kanggo mungkasi utawa nerusake download.

offlinesoft

Iku menarik yen controller download iki bisa nimbulake tugas sing beda-beda kanggo mlaku bebarengan, sampeyan uga bisa ngatur dialup, yen koneksi mudhun, nalika sampeyan bali maneh download bakal diterusake.

2. Tingkat pendekatan sing beda

Panel hak ngidini 18 kanggo ngundhuh macem-macem tingkatan pendekatan, lan kanggo saben wong nggawe folder kanthi mozaik gambar.

offlinesoft

Ing kasus iki, aku wis milih tingkat 5, karo jpg gambar, sing bisa dideleng, aku uga nyiptakake file jwg supaya nalika nelpon saka program pemetaan padha georeferenced.

offlinesoft

Sampeyan bisa milih format omp, jpg, gif, png, lan bmp. Fungsionalitas tingkat tingkatan sing beda ndadekake luwih apik tinimbang Jipit PetaKang mung ngijini mudhun siji tingkat ing wektu, lan malah godhong mudhun georeference, kasunyatan sing nggabung dadi siji ndadekake ilang konsistensi antarane tingkat zoom beda kanggo file kalibrasi mung calibrates sudhut njaba.

Versi percobaan mung bisa kanggo ngundhuh gambar nganti tingkat 11, kanthi dhuwur kira-kira 80 mts.

Lakukan iki karo Google Earth Enterprise nanging miturut standar Google sing gila, kanthi nindakake iki karo Map Export, sampeyan bisa nggawe server gambar dhewe nganggo data Google.

3. Arsip kanggo ArcGIS

Nalika ngundhuh gambar lan milih opsi "kalebu file donya ESRI", nggawe file xml sing nangani mozaik kanggo dimuat saka ArcGIS, amarga yen diatasi, file kasebut ngemot proyeksi gambar lan folder endi gambar disimpen ukuran beda.

offlinesoft

Peta Ekspor misale mangkene solusi sing becik kanggo ngunduh peta saka Google Maps, uga dipigunakaké minangka investasi.

Ing kene sampeyan bisa ngundhuh versi uji coba Ekspor Peta.

Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa nemokake kaca OfflineSoft.

11 Balesan menyang "Google Maps offline lan ngundhuh gambar georeferen"

  1. Aku kudu ngundhuh area gedhe google eart kanggo mbukak saka program mapinfo. iku bakal dadi basis kanggo nggawé rute garis kutub telephone. Ekstensi sing ngunggahake peta iku ecw. sing bisa dilakoni kanggo aku Greetings

  2. Inggih, punapa ingkang kados MapExport.
    Sampeyan uga bisa nindakake karo AutoCAD + Plex.Earth utawa karo Stitchmaps saka Google Earth.

  3. Aku pengin ngundhuh gambar saka Google Map of the Venezuelan Territory ... Aku bisa nggambarake karo Google Pro nanging aku pengin ngundhuh minangka mosaic gambar rester ... Thanks

  4. Yen sampeyan ndownload gambar, umpamane ing format jpg, ora ana sing duwe georeference. mulane, yen geni Arcview bakal tiba ing posisi sing padha, sampeyan kudu georeference masing-masing.

    Nyoba mangertos panjaluk sampeyan, Aku nyaranake sampeyan nggunakake program Stitchmaps kanggo ngundhuh gambar kasebut, ing kirim Dheweke ngomong babagan iki.

  5. Apa aku kudu ngundhuh gambar wilayah tartamtu lan kanggo mbukak ing tampilan busur, sampeyan bisa mbantu aku nganggo ....

  6. mugi-mugi pados pitakonan kula pripun badhe ngunduh mosikos de esogle google lan nalika kula nyuwun supados wonten ing tujuan ingkang kula paringaken minangka undhuh, kula badhé damel gambar minangka superimposed ......

  7. ing wilayah cadastre pengin ngerti yen gogle ngedol orthophotos lan biaya

  8. Data eart Google luwih akurat tinimbang peta ortophoto

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.