GPS Mobile Mapper 6, data pasinaon

A sawetara dina kepungkur kita weruh cara nyekel data Kanthi Mobile Mapper 6, saiki kita bakal nyoba pangolahan pasca. Kanggo iki, kudu dipasang Mobile Mapper Office, ing kasus iki aku nggunakake versi 2.0 sing kasedhiya karo tuku peralatan.

Ngundhuh data

Cara sing paling praktis kanggo iki kanggo nggunakake PROV, malah yen data lagi disimpen ing memori external, luwih fungsi metu kertu SD lan njupuk file saka ana.

kantor mapper mobile postprocess

Ngunggah data menyang Kantor Mobile Mapper.

Sadurunge aku nerangake fungsi macem-macem format, kabeh data disimpen ing file .shp nanging file .map minangka wadhah lapisan, dadi yen file didownload menyang folder sing padha, kanthi mbukak .map kita bakal bisa duwe lapisan sing wis diatur. (Kaya dene gvSIG .gvp)

kantor mapper mobile postprocess Kanggo mbukak ing Mobile Mapper Office, dipilih saka tombol biru.

Yen sampeyan ora pengin ngundhuh proyek, sampeyan bisa nggawe sing anyar kanthi pilihan "Nuevo"Lan banjur mbukak lapisan.

kantor mapper mobile postprocess

 

Minangka sampeyan bisa ndeleng ing gambar ndhuwur, ing panel kiwa sampeyan bisa mateni utawa nguripake lapisan .shp, nalika ing sisih tengen sampeyan bisa ngganti isi werna utawa baris werna.

Post-processing data.

kantor mapper mobile postprocessKanggo mbukak data kanggo postprocess, tombol kasebut digunakake Tambah data mentah terpencil, kanthi kang bisa milih data .grw sing nyimpen GPS kasebut. Iki katon ing bagian ngisor panel, loro-lorone jam awal lan final.

Kanggo ngemot data referensi, tombol ing ngisor iki digunakake, sing ngidini, ing tangan siji, kanggo ngemot data sing kasedhiya, kayata:

  • Data mentah ing format Ashtech (b *. *)
  • RINEX data mentah

Pilihan liyane yaiku ndownload data saka web, yen duwe sambungan Internet. Ing kene sampeyan bisa nyetel nomer stasiun utawa uga kilometer ing sekitar; banjur sistem wiwit golek stasiun sing kasedhiya data kanggo jam-jam kasebut nalika njupuk informasi.

Ana kang dadi, looking ing ftp saka RINEX data CORS NOAA cetha kang ing Amerika utawa Spanyol bakal nindakake mukjijat, kang wis stasiun cedhak porsi informasi ing Internet.

kantor mapper mobile postprocess

Deleng kepiye nalika menehi pilihan saka 7 stasiun ngenali server IGS ing San Salvador, aku kira server CNR adohé 168 kilometer. Uga ana loro server ing Guatemala lan loro ing Nikaragua, kanthi bedane jarak 242 lan 368 kilometer. Kabeh njupuk data saben 30 detik, jelas manawa ora ana jarak sing bisa ditampa kanthi serius, data saka pangkalan sing luwih cedhak dibutuhake.

kantor mapper mobile postprocess

Yen sampeyan milih manawa download, banjur pilih banjur pencet tombol download. Ing kono sampeyan bisa ndeleng kepriye skala wektu cocog karo data, yen wis rampung sampeyan mung kudu pencet tombol kasebut Proses wiwitan, lan ngenteni perawatan kanggo mungkasi.

kantor mapper mobile postprocess

Akurasi.

Waca conto iki, yaiku parkir sing diukur kaping papat, garis biru cocog karo survey nggunakake tembakan saben 1 detik. Segitiga kasebut cocog karo informasi nyata, dijupuk nganggo peralatan Promark kanthi presisi millimeter, mung ing wektu sing padha.

kantor mapper mobile postprocess

Nalika Performing postprocessing, ndeleng apa mengkono, koreksi iki nyetel obyek disimpen ing lapisan GIS, utawa file wangun, ngowahi data geometris, nanging ora data tabular sing disimpen ing dbf ing.

Menarik banget yen jarak relatif tanpa proses pasca kurang saka siji meter, yen dijupuk ing wektu sing padha. Nanging kesalahan absolut yaiku antarane 3 lan 5 meter, nalika nindakake pasca-proses tumuli kurang saka siji meter.

kantor mapper mobile postprocess

Ora ala kanggo tim sing kurang saka US $ 1,500 (Mobile Mapper 6) Tuladha kapindho dijupuk saka olahraga diundhuh saka kaca Magellan. Klarifikasi, nalika tuku tim kasebut, sampeyan kudu njaluk pangolahan pasca aktif, amarga mbayar kanthi kapisah.

76 Wales kanggo "GPS Mobile Mapper 6, data pasca proses"

  1. mənim adım Polandadan olan monika lezka. Kredit almağımda kömək edən cənab muller Philipə təşəkkür edirəm. Artıq üç aydır ki, borclarımı ödəmək üçün credit axtarıram. Görüşdüyüm hər kəs aldadıldı və nəhayət cənab mullerlə tanış wong qədər pulumu götürdülər. Kredit dollar 20 min dollar minangka bilərdi. O saka sizə kömək edə bilər. Bir neçə həmkarımın da köməyinə çatdı. Maddi yardıma ehtiyacınız varsa, xahiş edirəm şirkətinə e-poçt göndərin: (muller_philip@aol.com) Düşünürəm ki, o sizə kömək edə bilər. Mənə kömək etdiyi üçün kömək üçün onunla əlaqə saxlayın. Mənə qarşı xoş niyyətini yaymaqla bunu etdiyimi bilmir, amma aldatmacalardan yaxa qurtara biləcəyimə, təqlid edənlərdən ehtiyatlanmağıma və düzgün kredit şirkəti ilə əlaqə Budur, qanuni və vicdanlı bir şəxsi borc istəyənlərə həvəsləndirici sözləri.

  2. Kanca sing tak tresnani, tim Mobile Mapper mobile ora duwe "MobileMapper Field", amarga salah sawijining kancaku ketoke ngilangi piranti lunak kasebut ing piranti kasebut. Ing kasus iki, aku bisa nindakake supaya timku nyathet koordinat lan mbentuk poligon.

  3. hello iki bisa mbantu aku kaya aku ngatur MM6 kanggo koordinat flat

  4. hello iso mbantu aku nyetel MM6 kanggo koordinat UTM lan nggambarake peta

  5. Kanca apik esuk, sampeyan bakal dadi apik kanggo mbantu aku karo postprocess saka promo 200?
    amarga file sing digawe ekstensi .csv lan aku ora bisa digunakake ing solusi gnss ...

  6. Pitakonan:
    Apa sampeyan njaluk data kanthi mampal 6?
    Data kasebut ora bisa diproses dhisik, amarga aku ngerti piranti kasebut ora bisa ngrebut mentahan sing kudu nglebokake proses.

  7. Halo esuk Aku nindakake postprocessing kanthi ndownload file ing format rimex saka internet lan nalika mlebu ing program maper mobile, 6 ngandhani: «nalika ngolah file GRW, ora ana vektor ditemokake yen cocog karo file map» sanajan aku nindakake Tim band cocog.
    Pitakon liyane yaiku yen aku nggunakake program 6 maper mobile, lan aku ujar "nambah data referensi mentah" yen aku bisa ngowahi stasiun sing ditampilake kanthi standar kanthi ngeklik "saka web".
    Matur nuwun banget.

  8. Ora gampang ngerteni. Miwiti kanthi mriksa tanggal piranti lan tanggal PC

  9. my MM10 Aku ninggalake gagal nemokake dhasar kanggo postprocessing.
    Dadi MM, download file .map, download file mentah, nanging ora bisa nemokake dhasar.
    Apa bisa dadi masalah?

  10. Hello: Ing kutha iki perlu kanggo nggawe sensus wit kutha, ing sensus iki ditrapake kanggo saben individu meja karo item 47, ing antarane wong-wong sing. gambar (foto), georeferenciacion, dhuwur, lan liya-liyane sing karakter alas, kang instruments bisa menehi rekomendasi kula kanggo proyek iki, iku cetha sing informasi iki bakal dipasang ing gambar satelit. matur nuwun kanggo jawaban sampeyan.

  11. Halo Darío. Salam menyang Kolombia.
    A Map Mapper 10 Mobile tanpa postprocessing kaya browser, kanthi tlitihe watara 2 meter. Kanthi antena sampeyan ora bakal bisa ndandani.

    Ya, sampeyan bisa nggunakake basa Promark 3, lan nganggo postprocess data MM10.
    Aku ora ngerti yen sampeyan bakal duwe rincian luwih apik karo iki, ing pendapat Pendhaftaran ora, pas saka Promark3 padha karo nanging Mobile Mapper 100.

    Sampeyan gumantung karo kapentingan, tinimbang antena MM10 + aku bakal menehi saran supaya sampeyan menyang Mobile Mapper 100, sing ngasilake akurat ing ngisor 50 tanpa postprocessing amarga wis kalebu antena sing kalebu njero. Kanthi postprocessing sampeyan ana akurat akurasi.

    Aku kira sampeyan weruh artikel iki, nanging aku refreshed.

    http://geofumadas.com/mobile-mapper-10-primera-impresin/

  12. G. NIGHT GOOD TO MAKE A SMALL IS rembugan bebarengan menehi saran kula kanggo tuku A GOOD entuk PROMARK 3 INFORMASI (GPS wis mung siji ngirim lan BASE WITH A

  13. minangka aku bisa mbantu aku njupuk data lapangan kanggo pasca-proses lan banjur miturut data rinex kanggo proses pasca-aku ora bisa dilebokake nganggo lapisan kanggo wong sing bisa nerangake carane wis rampung

  14. Stasiun paling canggih kanggo Guanajuato yaiku Universitas Guanajuato, sabanjure 144 km Aguascalientes de INEGI

    Program kasebut nutup nalika ngunggah file kanthi versi Windows sampeyan kudu ngganti VISTA utawa langsung, ing windows 7 nganggo modus kompatibilitas.

    Siji-sijine cara kanggo ngukur jarak ing mobilemmaper yaiku ngadeg ing salah sawijining poin sing nggawe garis lan takon supaya "lunga" menyang papan liya sing pengin ngerti jarak kasebut. Wis ora mode ODOMETER.

    kanggo nggambar ROUTE, amarga nggambar garis lan rute sampeyan lan katon ing google kanthi kasunyatan gampang ngekspor ing format KML

  15. carane aku bisa nglacak rute nganggo 6 mobile mapper?
    -Uga nganggo peta google, apa perlu GPS disambungake menyang internet?

  16. Kita ora ngerti pitakon sampeyan, yen sampeyan nerangake dhewe kanthi luwih apik ...

  17. ana wong bisa ngomong yen bisa nganggo peta, aku kudu nginstal program disk lan nginstal program ing mapper mobile. Aku nyoba kanggo nggunakake nanging peta ora katon kanggo kula.

    Salam

  18. Alludarme bisa Greetings karo mobile Mapper 6 ago Carane nyiyapake mesin kanggo ukuran lla meter sing mung menehi kula coordenas lan nesesito ulisar cara odometro graisas

  19. HELLO, Mengkono nalika pengin ngundhuh DATA ING GROSS FOR THE POSTPROCESS, PROGRAM MEMBERI LALAKAN lan KANGGO?

  20. Carane aku bisa nindakake postprocess adhedhasar data sing diwenehake dening RGNA Meksiko.

  21. Greetings Aku pengin mbusak keraguan sing kaya iki.
    Aku lokasi ing Guanajuato, Mexico, wis conducted survey karo Mapper mobile 6 masalah iku postprocessing nyoba kanggo golek stasiun toko ing web lan babagan 300 km paling cedhak Nanging ing situs saka RGNA saka data INEGI saka saben stasiun ing negara sing kasedhiya lan nyoba kanggo nggunakake data iki ing piranti lunak postprocessing ngandhani kula sing format file, aku kudu nglakoni ing kasus iki nggunakake data RGNA ora dikenali? Lan aku bisa pranala iki padha kanggo survey sandi?
    o Apa perlu ngatur format file sing diundhuh ing RGNA?

    regards

  22. Salam, matur nuwun kanggo nuduhake informasi iki ...

    Aku duwe konsultasi, ing MM nalika nggawe proyek anyar

    Aku njaluk opsi 2 siji sing bisa dianggo minangka peta lan liyane minangka dxf

    Ing pilihan peta informasi sing diklumpukake ora menehi kula elevasi,
    nanging ing format dxf kasebut,

    Miturut aku ngerti apa sing diwaca ing materi iki, proses posting mung dianggo kanggo format peta?

    Apa aku njaluk data elevasi saka file peta?

    Aku wis nyoba ngekspor data menyang dxf saka mapper global lan ora menehi data iki (z)

    Mulane presisi aku mung bakal bisa mbuwang aku kanthi nggunakake antena sing nampani yen karya saya ngisine minangka dxf.

    Matur nuwun banget kanggo komentar sampeyan ing ngarep.

  23. MobileMapper 10 ora bisa dadi dhasar. Nanging bisa dadi rover, data sing disimpen dening MM10 ana ing format bentuk, sing ana ing file .map sing diarani minangka referensi; iki diundhuh lan ditundha babagan sing dijupuk dening MobileMapper 100, Promark utawa liyane ing ndhuwur.

    Data sing njupuk GPS basis ing format mentah (.grw)

    Nganyari anyar saka Kantor Mobile Mapper wis ndhukung data postprocessing saka MM10

  24. MM10 serves minangka basis?
    Minangka miturut file lan apa extension kanggo tim rovert kanggo ngirim proses kirim?

  25. Aku ora nginstal perangkat lunak liyane
    Port program GPS yaiku COM0
    port hardware COM1

  26. Aku takon, apa ana program akses GPS liyane kaya MobileMapping utawa ArcPad diinstal? Cara nguji yen masalah iku umume

    Pelabuhan sing sampeyan duwe?
    Ora duwe konfigurasi piranti eksternal?

  27. Don Geofumadas bisa mbantu aku karo apa wae.
    Aku duwe MM6. Aku duwe kompas kalibrasi lan sinyal satelit sing apik nanging nalika miwiti program MobileMapper Field jendhela katon manawa ora bisa nyambung menyang GPS. Kepiye cara mbenerake kesalahan iki?

  28. Lha, angel ngerteni. Sampeyan perlu kanggo mesthekake yen loro tim nglumpukake data kanthi bebarengan, manawa wektu kasebut padha, manawa ramalan kasebut padha, manawa pangkalan kasebut pancen duwe resep-resep sing apik.

  29. Monggo, Aku pengin kirim-proses lan aku entuk kesalahan sing ngomong:

    «Nalika ngolah file xxxxxxxx.grw, ora ana vektor ditemokake sing cocog karo file peta.»

    Aku wis nemtokake kabeh pertimbangan sing amarga survey lan aku ora ngerti apa salah. Kontrol kualitas godhong sampeyan tanpa nilai. Nanging aku kudu luwih akurat tinimbang meter.

    Liyane pitakonan, yen aku pengin mbangun dalan, dalan ing kacepetan kudu max, supaya Precision sing paling apik.

  30. Hello everyone, weruh yen aku bisa bantuan, tuku 6 mibile Mapper, nanging durung duwe kode sandi, Ashtech banget miscommunication ora solves kula, sampeyan sawetara bakul ngerti kene ing Monterrey sing bisa bantuan kula utawa saka estates

  31. Mobile Mapper Pro ora ono for sale, nanging nggunakake kabel sing padha malah CX disebarake ing sembarang nyimpen Magellan / Ashtech / Topcom, sampeyan nemokake Ashtech bakul ing negara sampeyan.

  32. g! Sampeyan bisa ngandhani apa jinis konektor kabel kanggo pangguna mobile mapper sing digunakake wiwit konektor kabel antena promark3 luwih gedhe lan ora pas. Lan ing endi aku bisa njaluk yen sampeyan duwe informasi.

  33. Aku ngerti manawa pitulung kasebut ditampa dening rover, amarga antena kasebut yaiku kanggo ningkatake kualitas resepsi kanggo ngadhepi alangan, dene dasar kasebut ora duwe masalah amarga sampeyan ninggalake ing papan sing rada jelas; uga amarga kualitas panrima kasebut statis. njaga lan nglumpukake nalika ngganti satelit. Sithik banget bantuan tambahan sing ditampa saka antena.

  34. Hello geofumadas.
    Aku duwe loro gps mobile mapper pro pitakonan sing mbantu loro ing akurasi antena eksternal.
    yen aku ninggalake siji minangka basis, bisa ngiwa tanpa antena eksternal nanging kepriyé akurat koreksi sing ndadekake data mentah saka gps sing kerja minangka rover. Utawa yen ora praktis kanggo nyambung antena eksternal menyang gps sing tetep basa.

  35. Thanks Juan Carlos. Kontribusi sampeyan banget berharga.

    Salam

  36. pisanan kabeh congratulate sampeyan kanggo blog menehi tips migunani banget, nanging aku pengin nggawe sawetara penjelasan.
    ing Meksiko rong jinis mobilemapper6 didol karo lan tanpa pangolahan, kunci postprocess yen diduweni sawisé tuku peralatan kasebut nduweni biaya, kayata 500 usd.
    sing ngomong siji mm6 ora bisa adhedhasar ing Meksiko pranala menyang RGNA INEGI, nggunakake tombol diwenehi data referensi saka website, nanging manufaktur padha (magellan) ora nyaranake sing angkat kanggo postprocessing dadi adoh saka 200km, aku manggon ing Xalapa, Veracruz lan stasiun cedhak ing kutha Meksiko ing 227km bandara dadi kutha iku metu saka sawetara.
    antena mbenakake reception (kang mbantu sawetara satelit lan apik banget kanggo situs Dibuwang), nanging ora kudu akurasi ing panggonan mbukak, aku pitutur marang kowe iki amarga ing Meksiko, wong ing internet sadean antena kanggo map60cx saka Garmin lan ngandika sing iki browser sing antena tanpa submeter kirim-Processing utawa reseptor 2, mangkono nggawe OmniSTAR ing pasar, aku kepengin weruh.
    wong liyane saka Oaxaca-ati apa sing ngomong wong, pisanan karo GPS ora needed polygonal sing stasiun tambahan sing sijine total station lan sing Camping kanggo radiate karo total station, nanging uga ketoke mikiraken gabungan, mripat! iku ora dianjurake sing submeter GPS digabungake lan total station millimetric, cukup kanggo kelingan uga sing kesalahan GPS ing elevasi, iku 1.5 kanggo 2 kaping XY.
    Akhire wong sing arep kanggo apa stakeout a, ing mm6 mung submeter kirim-Processing, Performing stakeout a angers SBAS tliti, IE meter.

    thanks kanggo perhatian
    Salam saka xalapa veracruz mexico

  37. Halo Pablo, aku ngirim layang sampeyan menyang wakil saka Ashtech / Magellan ing Amerika Tengah sing bakal nyoba mbantu sampeyan. Sampeyan bakal diwenehi nomer serial peralatan kasebut.

  38. Hi, sampeyan bisa ngomong ngendi arep njaluk pemetaan alus lan kode postprocess kanggo MM6. Ora ana koloni ing Kolombia. Padha matur marang ngirim peralatan menyang omah Magellan. Aku ora bakal bisa ndhaftar lan nginstal dhewe. Apa sampeyan duwe kontak ing AS sing bisa mbantu aku?

    Matur nuwun kanggo kerjasama sampeyan.

  39. Ayo deleng, aku rada bingung. Secara total sampeyan duwe 2? Salah siji saka dheweke bisa digunakake kanthi apik lan liyane ora ana sing salah, kaya sing dak paham.

    Maper mobile 6 ora bisa ningkatake akurasi kasebut kanthi dhewe. Iki mbutuhake dhasar, lan dhasar ora bisa dadi mapper mobile 6, nanging liyane sing wis dakdaftar sadurunge.

    Cara liya kanggo nggawe post-processing, liyane nglawan data sing dianggo minangka basa nggunakake basis data Rinex utawa sing ditemokake ing Internet, kaya sing diterangake ing pos ikit. Bakal gumantung ing wilayah sampeyan lan yen Institut Geografi negara sampeyan duwe data apa sing kudu ditrapake.

  40. thanks for your comment G !, gps liyane padha (sing mestine) mobile mapper 6 nanging nalika aku sawetara survey ora menehi kula sembarang langkah, supaya minangka ora digunakake. Aku bisa nggawe garis poligon nanging aku ngerti padha duwe sawetara tingkat kesalahan, kepriye nambah akurasi? Aku mung nggawe pemetaan seluler kanggo program kasebut, senadyan padha nglakoni apa sing dibeli. Apa aku butuh program pelengkap? . thanks kanggo komentar

  41. 6 GPS mapper GPS ora bisa digunakake minangka dhasar postprocessing, kaya rover. Dadi kanggo nambah akurasi, sampeyan kudu duwe dhukungan sing bisa digunakake minangka dhasar:

    Ing ngisor iki bisa digunakake minangka dhasar: Mobile Mapper Pro, Mobile Maper CX, Promark 100, Promark 200, Promark 100, Map Map 10 utawa Map Map 200.

    Dadi apa sing sampeyan lakoni, yaiku peralatan sing bakal digunakake minangka pangkalan, sampeyan ngatur sing bakal digunakake kaya ngono. Dheweke kudu wektu lan tanggal sing padha, lan wiwiti njupuk data kanthi bebarengan; Dasar kasebut kudu ana ing papan sing tetep, lan disaranake ninggalake data njupuk data babagan menit 20 sadurunge lan menit 20 sawise survey rover.

    Iki Mapper 6 mobile bisa ngawula minangka rover, supaya yen sampeyan rampung njupuk data, download lan postprocesas supaya dijupuk karo mm6 marang basa tetep, nggunakake Mobile Mapper Kantor.

    Apa sampeyan ngomong sampeyan duwe liyane, kaya apa? Apa merek nerangake maneh carane ora menehi langkah lan yen sampeyan ngomong babagan peralatan liya utawa tansah saka mm6.

  42. Aku duwe loro mapper mobile 6, iku tim sing apik banget. Pitakon nalika nggawe survey kepiye nambah tekanan? Aku duwe GPS liyane, nanging ora menehi ukuran mung koordinat geografis. Aku bakal ngormati sawetara komentar

  43. dina sing apik banget mr geo, apa sampeyan bisa nerangake prosedur babagan cara nindakake survey topo .. kanthi mm6 aku ora ngerti amarga manual mung nggawa dhasar-dhasar sing pengin dak tandhani, ngerti azimuth saka saben judhul lan konvergensi, matur nuwun amarga kawigaten sadurunge…. tabasco mexico ………………

  44. FIRST THANKS FOR YOUR WORM GOOD
    'Nuwun sewu, kepiye aku bisa nggawe LAYOUT, wis duwe survey sing ditindakake kanthi koordinat.'

    BAGAIMAN KANGGO NGGAKKAN LEVEL CURRENTS WITH MOBILE MAPER 6

  45. amarga ing Kolombia aku menehi pilihan nggolek stasiun lan sampeyan ora bakal nemokake opsi apa wae.

  46. Hello Irving, ing kutha lan negara Meksiko sampeyan dumunung.

  47. Muga-muga Muga-muga Kowe Nonton Aku FORUM lan Apik tenan, aku duwe MOBILEEMAPPER 6 lan aku mikir ana wong ing kantor sing muter-muter lan nyebarke. SING AKU DILARANG NANGGO ORA LOKASI ORA LOBA LAN GOLONG KOMUNIKASI DENGAN DUKUNGAN MAGELLAN Nanging ora bisa nemokake kontak kanggo MEXICO.

  48. Raul, yen sampeyan tuku piranti anyar, ana DVD sing ndadekake prosedur langkah demi langkah ing video.

  49. hello mr geofisika

    Mulane, ayo takon lan matur nuwun kanggo informasi sing sampeyan wenehi. Aku duwe gps magellan promark3 lan piranti lunak kanggo pasca-pemrosesan iku SOLUSI GNSS, yen sampeyan bakal dadi apik minangka kanggo nuduhake kula prosedur kanggo post-Processing data dijupuk ing lapangan.

  50. Salam cordial, sampeyan bisa menehi cara sing paling apik kanggo nggunakake MobileMapper Proku, kanggo nindakake REPLANTING jaringan listrik ?. (Trik utawa teknik, rekomendasi) Aku duwe kabeh ing kertas (koordinat rata-rata poin) lan aku kudu nemokake ing lapangan.

    Matur nuwun kanggo kolaborasi panjenengan.

  51. Bubar tuku MM6, nanging nabrak piranti lunak MobileMapper lan urip maneh kanthi acak, banjur aku instal ArcPad 7.1.1 lan tetep nindakake perkara sing aneh…. Ana sing wis padha? Aku wis ngirim kanggo njamin karo pemasok ...

  52. Greetings, please someone who can help me

    Nalika miwiti koreksi pasca proses, nuduhake kesalahan sing nuduhake vektor sing cocog karo file wujud durung ditemokake lan koreksi ora ditindakake

    apa sing kedadeyan

    Mugi-mugi nampa bantuan, thanks

  53. Sampeyan kudu ngubungi wakil resmi Magellan utawa Ashtech ing negara sampeyan, lan perusahaan bisa bantuan.

    Miturut negara, sampeyan negara apa? Amerika Kidul?

  54. kanca vera aku sijine sandi, GPS lan apik ora e utilisado minangka 3 sasi lan nalika nggunakake aku ora ngelingi sandi lan buku sandhi sing aku wis ilang, ing GPS tuku paket lan duwe kabeh dokumen purchasing , Aku ora ngerti carane njupuk alih aku ngarep-arep aku bisa mbantu

  55. Inggih, aku ora ngelingi yen ana kesalahane.
    Pitakonan tambahan, apa ora lagi ngulangi nomer titik ing macem-macem sesi?

    Coba ngundhuh data kanthi sesi kapisah kanggo ndeleng yen masalahe.

  56. Apik Pak Geofumadas, ternyata kadang nalika nggawe transfer ing Software Office MobileMapper, yaiku, ndownload file saka MobileMapper Pro GPS menyang PC, aku entuk pesen sing ujar: »MANUSIA KONSEPUTEN KAWAN. Kepiye sampeyan bisa mbenerake masalah iki? Ya, pungkasane nalika sampeyan nrima, nuduhake survey kasebut nanging tanpa pilihan Postprocess. Utawa ing kasus paling ala, ora ana sing ditransfer.

    Apa sing bisa kedadeyan?

    Matur nuwun bantuan pitulungan sampeyan.

  57. Aku ngerti yen tuku disedhiyakake karo disk, supaya liwat ActiveSync sampeyan bisa instal ulang aplikasi Windows Mobile.

  58. Hello everyone, quisera kanggo kula amarga GPS sandi Mapper 6 mobile lan aku njaluk layar kanggo nyetel sandhi lan ora ngerti kang, minangka anakku sijine sandhi lan elinga, nalika aku nyoba kanggo nyambung lan GPS kanggo pc aku njaluk Sabanjure pesen: Piranti diblokir. Kanggo nyambungake piranti kasebut utawa nyelarasake, nindakake otentikasi ing komputer.
    banjur apa sing kudu aku lakoni, kaya aku kanggo mbukak kunci utawa ngreset gps maneh, gps anyar lan iki kedadeyan nalika ngaktifake.

  59. Hi, Pak Geofumadas

    Aku duwe mm mm 6 pro lan bubar angsal arep kanggo apa postprocessing nanging stasiun referensi file njedulake pro mm nambah minangka data mentahan kanggo referensi sing ora didhukung, iki ngasilake file extension xxx.285 lan njaluk kula sing beda yen aku nambah minangka kabeh file *. * nuduhake format ora dingerteni, aku bisa maringi pitutur

  60. kanca, aku njaluk sampeyan nuntun aku babagan peralatan apa sing disaranake kanggo nggawe pangukuran dhataran sing rata lan tajem, sing paling akurat lan cedhak karo wilayah nyata,-ukuran ukuran minimal lan maksimal-

  61. Dasar ora kudu pindhah, lan bisa uga ing ngendi wae, ora mesthi ana ing situs survey. Supaya sampeyan sijine ing papan sing aman lan jelas.

    Dianjurake supaya sampeyan ngetokake menit 15 sadurunge miwiti lift lan ninggalake menit 15 mengko, supaya sampeyan bisa nglumpukake bacaan.

  62. Hai Pak Geofumadas, aku arep menehi salam saka cd. saka Oaxaca, aku matur nuwun kanggo nuduhake kawruhmu

    Pitakonan iki gegayutan kempalan data karo loro gps kanggo apparatus postprocessing angkat database bakal tetep ing polygonal Ana utawa bakal pindhah menyang njupuk TCTerms tartamtu saka polygon lan ing cilik saka polygon mbukak kanggo sistem banyu ngendi piranti basa bisa diselehake

  63. Ayo weruh yen aku mangertos kanthi bener:

    Sampeyan mesthine duwe rong tim sing padha, siji sampeyan kudu netepake minangka dhasar, lan liyane minangka rover. Kanthi cara iki, salah sawijine bakal nglumpukake data mentah, lan data dhasar liyane.
    Data mentah disimpen ing Job Mapper Mobile, sing sebabe extension .mm nanging komputer sing mundhakaken data minangka basis, bakal nyimpen karo extension liya nanging nalika nggunakake Kantor Mobile Mapper sampeyan bisa mbukak kanggo gawe postprocess mau anggere padha cocog ing wektu panangkepan.

    Apa pitakonan sampeyan, yen data sing dijupuk mentah bisa diowahi menyang basis?

  64. Seneng banget, Pak Geofumadas kapraton kabeh ucapan selamat kanggo karya teknis lan investigasi sing apik banget, lan matur nuwun kanggo nurturing kabeh kita sing kasengsem geomatika lan kabeh hubungan sampeyan.

    Aku kaya kanggo njawab pitakonan, kanggo download data saka Mapper mobile ombone pro kuwi iku .MMJ, idea iku kanggo nindakake Processing kirim, aku pengin ngerti pilihan kanggo format data kanggo introduce .grw minangka data mentah terpencil ing wektu pangolahan, Thanks for Regards.

  65. apik Dhuh, apa sampeyan bisa nulungi aku kanthi menehi pitunjuk babagan ngendi aku bisa tuku piranti lunak pasca proses, amarga MM6 sing dak tuku ora kasedhiya lan uga ora nganggo Mapping. Dheweke crita babagan sawetara kode sing kudu dipikolehi kanggo nginstal piranti lunak lapangan. Aku Pancen Katandha… ..
    Gracias

  66. Akibaté, Mobile Mapper Pro lan Promark3 bisa ngirim data proses sing dijupuk nganggo Mobile Mapper 6.

    MM6 sithik mbantah antena njaba. Contone dijupuk tanpa antena.

  67. Salam saka Michoacan Mexico:
    Kaping pisanan, sugeng kanggo profesionalisme kaca sampeyan.
    Aku duwe pro Mapper Mobile karo kunci kanggo ngolah postingan, apa bisa digunakake ing kombinasi karo MM6? Aku bakal duwe masalah karo piranti lunak kasebut? Lan pitakonan sing pungkasan yaiku yen latihan njupuk data sing wis diproses sawise ana unit kasebut utawa yen bakal mbantu akurasi antena eksternal?

    Matur nuwun sanget kangge kawigatosan panjenengan.

  68. Kanca-kanca sing tak tresnani, aku duwe pemetaan mobile magellan 6 sing digawé ing presisi meter sing dites, iku tim sing apik banget lan saiki aku seneng ora mung mobil pemetaan, nanging uga pda meter gps.

    Sugeng Enjang

    Turin

  69. Ya, wektu panangkepan kudu ditindakake, uga kahanan kayata visibilitas sing kurang. Kahanan kaya ngono sampeyan minangka jejere bangunan, bangunan nganggo gelas utawa treetops.

    Katrangan sing aku gunakake, meter iku postprocessing, dudu data mentah.

    Ing tes sing wis rampung, kanthi nembak detik 30, lan ing wilayah kutha (ora skyscraper), aku wis ngrambah postprocessing, antarane 80 centimeters lan 1.20 radial error.

  70. Apa wektu njupuk data langsung ndadekake akurasi data kasebut?
    Presisi sing diucapake kurang saka 1m, ing kabeh pangukuran lan kanggo kondisi apa wae? utawa mung ing sawetara kasus lan ing kahanan sing optimal?
    Gracias

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.