GRAPHISOFT ngembangake BIMcloud minangka layanan kanggo kasedhiyan global

GRAPHISOFT, pimpinan jagad babagan ngrampungake solusi piranti lunak informasi model (BIM) kanggo arkitek, wis nggayuh kasedhiyan BIMcloud minangka layanan ing saindenging jagad kanggo mbantu arsitek lan desainer kolaborasi kanggo owah-owahan saiki kanggo kerja saka omah ing omah Ing wektu sing angel iki, diwenehake kanthi gratis suwene 60 dina kanggo pangguna ARCHICAD liwat toko web anyar.

BIMcloud minangka Layanan minangka solusi maya sing diwenehake dening GRAPHISOFT sing nawakake kabeh mupangat kerja team ARCHICAD. Akses internasional sing cepet lan gampang kanggo BIMcloud minangka layanan tegese tim desain bisa digarap kanthi nyata, ora kira-kira ukuran proyek, lokasi anggota tim, utawa kecepatan sambungan Internet. Kanthi ora nggunakake investasi IT ing ngarep, penyebaran lan skalabilitas IT sing cepet lan gampang ndadekake BIMcloud minangka Layanan minangka alat sing kuat kanggo kolaborasi remot, utamane nalika akeh arkitek ora bisa entuk akses menyang hardware kantor.

"Kanggo mbantu pangguna kita nyetel kerja sama nalika ing omah, kita nawakake akses darurat 60 dina kanthi gratis menyang BIMcloud minangka Layanan kanggo kabeh pangguna bisnis ARCHICAD ing saindenging jagad," ujare Huw Roberts, CEO GRAPHISOFT.

"Sadurunge kasedhiya mung pirang-pirang pasar sing diwatesi, kita kepenak bisa nggedhekake kasedhiyan liwat jaringan pusat data regional ing saindenging jagad - kanggo njamin kinerja sing dhuwur lan nyukupi kebutuhan pangguna ing endi wae. Solusi sing bisa dipercaya lan aman iki kanggo nguatake kolaborasi tim remot ngewangi komunitas pangguna kanggo njaga kelanjutan bisnis ing lingkungan saiki. "

Miturut Francisco Behr, direktur Arsitek Behr Browers, "BIMcloud minangka Layanan persis apa sing dibutuhake kanggo arsitek saka omah tanpa kalah. Persiyapan IT cepet lan gampang. Saiki kita nggarap sawetara proyek gedhe lan kolaborasi antarane kolega lan mitra kita wis banget cairan ing kabeh wilayah.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.