GvSIG 1.9 lan 2.0 Stabil ing wulan Juli lan September

Secara resmi, aspek definitif saka ruang lingkup lan tanggal sing ditetepake kanggo release versi stabil gvSIG wis diumumake. Jawaban kanggo rong pitakonan dhasar banget penting:

1. Kapan gvSIG 1.9 bakal dirilis?

  • 27 saka Julio saka 2009

2. Lan kapan bakal gvSIG 2.0 metu?

  • 15 saka September 2009

gvsigMugi-mugi manawi pangembangan ingkang dipuntindakaken kangge ngasilaken lampu platform, sanajan wonten ing Jawa amargi niki versi kasebut badhe wonten ing tingkat kompetisi ingkang sae tumrap aplikasi tertutup. Daftar dandan wis diterbitake, sing wis kita maju sawetara kanthi kesan pisanan saka alpha 1.9. Ngisor dhasar sing wis dirilis liwat dhaptar distribusi lan sawetara forum:

SYMBOLOGI
- Katrangan kanthi dot Kapadhetan.
- Lambang editor.
- Legenda simbol sing wis lulus.
- Katrangan simbol proporsional.
- Katrangan kanthi jumlah kategori.
- Tingkat simbologi.
- Mbukak / nulis legenda SLD.
- Setel simbol dasar.
- Loro sistem pangukuran sing beda kanggo simbol lan label (ing kertas / ing donya).
- Legenda adhedhasar filter (Ekspresi).

LABELING
- Nggawe annotations individualized.
- Kontrol overlaps saka gedhe labeled.
- Prioritas ing panggonan seko label.
- Tampilan label ing sawetara timbangan.
- Orientasi label.
- Pilihan sing beda kanggo panempatan label.
- Dhukungan saka jumlah unit pangukuran kanggo label.

RASIK LAN TELEDEKSI
- Kliping data lan band
- Ekspor lapisan
- Simpen bagean tampilan kanggo raster
- Tabel warna lan robahan
- Nodata nilai perawatan
- Processing dening piksel (filter)
- Perawatan interpretasi warna
- Generasi piramida
- Paningkatan radiasi
- Histogram
- Geolocation
- Raster reprojection
- Georeferencing
- Vektorisasi otomatis
- Aljabar band
- Definisi area kapentingan.
- Klasifikasi kadhaptar
- Klasifikasi sing ora dikontrol
- Kaputusan wit
- Transformasi
- Gabungan gambar
- Mosaic
- Scatter diagrams
- Profil gambar

INTERNATIONALISASI
- Basa anyar: Rusian, Yunani, Swahili lan Serbia.
- Ekstensi manajemen terjemahan terpadu.

EDIT
- Matriks.
- Nyepetake.
- Snappings anyar.
- Cut polygon.
- Autocomplete.
- Nggabungake poligon.

GAMBAR
- Asisten anyar kanggo gabung ing tabel.

MAPS
- Nambah kothak menyang tampilan ing Layout.

PROYEK
- Wisaya Recovery kanggo lapisan sing path wis diganti (SHP mung).
- Bantuan online

INTERFACE
- Kemungkinan kanggo pangguna kanggo ndhelikake toolbar.
- Ikon anyar

CRS
- Extension manajemen CRS JCRS v.2.

Liyane
- Dandan ing wacan format DWG 2004
- Dandan ing operasi lan keperluan hyperlink.
- Ngelingi rute sing dadi legenda symbology.
- Kalebu GeoServeisPort ing nomenclator.
- Unit jarak sing ora kasebut ing wilayah kasebut.
- Ketik properti kanthi klik kaping pindho.

Saliyane, ing piranti versi iki wis kalebu ing extension sing digawé ing Departemen Lingkungan Junta de Castilla de León sing sethithik nduweni:

PILIHAN PILIH
- Pilihan dening polyline.
- Pilihan dening bunder.
- Pilihan dening area pengaruh (penyangga).
- Pilih kabeh.

INFORMASI TOOLS
- Alat informasi cepet (nalika mouse isih ing geometri, a tooltip utawa gelembung pidato kanthi informasi geometri kasebut).
- Piranti tampilan multoordinasi (Ngidini kanggo nampilake koordinat tampilan bebarengan ing koordinat geografi lan UTM, sanajan ing spindle sing beda saka sing dipilih kanggo tampilan).
- Nganggo pranala majeng, dirancang kanggo ngganti hyperlink sing saiki lan ngidini:

  • - Nggabungake tumindak beda menyang lapisan sing padha.
  • - Ngatur kanthi bener sawetara tindakan ing tampilan (iki ora bisa dilakoni kanthi apik ing hyperlink "klasik"); Secara default kasebut kalebu tindakan ing ngisor iki: nuduhake gambar, mbukak lapisan raster ing tampilan, ngundhuh lapisan vektor ing tampilan, nampilake PDF, teks tampilan utawa HTML.
  • - Nambahake pranala hyperlink anyar liwat plugin.

TOOLS DATA TRANSFORMASI
- Ekspor subset tabel kanggo format DBF lan Excel.
- Nambahake informasi geografis menyang lapisan (nambah kolom "Area", "Perimeter", lan liya-liyane. menyang meja kanthi pirang-pirang klik).
- Ngimpor lapangan (ngimpor lapangan saka siji tabel menyang liyane, permanen).
- Ngganti titik kanggo garis utawa poligon, lan garis kanggo poligon, interaktif.

Liyane
- Print view, nggunakake cithakan.
- Pilihan saka urutan pangiriman lapisan (ngidini khusus yen wujud kasebut diiseni ing sisih ndhuwur raster, contone).
- Gawe serep otomatis .GVP nalika nyimpen proyek.

2 Balesan kanggo "gvSIG 1.9 lan 2.0 stabil ing Juli lan September"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.