gvSIG 2.0 lan Manajemen Resiko: 2 webinars nyedhak

Iku menarik yen komunitas pembelajaran tradisional wis berevolusi, lan apa sing sadurunge dibutuhake kamar konferensi kanthi komplikasinya jarak lan papan, saka iPad bisa ditemokake saka ngendi wae ing ndonya.

Ing konteks iki, banget cedhak karo ngembangake rong webinar sing kudu kita kabeh manfaatake, mengko yen ora perlu ninggalake kantor utawa karya konvensional:

gvSIG Desktop 2.0

Iki bakal dadi 7 Mei lan dipromosekake dening MundoGEO lan Association gvSIG.

Xing 7 Mei lan klebu presentation saka fitur-fitur anyar ing versi gvSIG anyar, lan becik kanggo Njelajah beda utama antarane baris iki lan vèrsi 1.12x bakal ora ana maneh terus ing pembangunan sing sawise kadewasan saka versi iki ngrambah derajat sing dirilis minangka versi stabil. Dadi bakal dadi menarik kanggo ngerti tindakan sing bakal dilakoni ing sasi sing bakal teka.

Kanthi dhaptar gratis, acara online iki ditujukan kanggo kabeh pengguna lan pangembang gvSIG Desktop sing kepengin ngerti fitur utama versi 2.0, lan masa depan.

Pembicara bakal Álvaro Anguix, Direktur Umum Asosiasi gvSIG. peserta xing bisa sesambungan karo presenter liwat chatting, saliyane kanggo tindakake acara Twitter (#webinar @mundogeo). Kabeh peserta online seminar iki bakal nampa sertifikat saka partisipasi.

Gabung ing webinar iki!

  • xing: gvSIG Desktop 2.0
  • Tanggal: 7 of May saka 2013
  • gunung: 14: 00 GMT

Sawise pendaftaran wis rampung, sampeyan bakal nampa email konfirmasi kanthi link akses menyang webinar iki.

Persyaratan Sistem: PC - Windows 7, Vista, XP utawa 2003 Server / Macintosh-Mac OS X 10.5 utawa anyar / Mobile - iPhone, iPad, Android

Panggonan winates

Ndaftar gratis ing webinar iki:

https://www2.gotomeeting.com/register/798550018


Manajemen darurat anyar nggunakake Kartografi.

geospatial-webinars-logoWis disedhiyakake dening Directions Magazine, ngendi sampeyan bakal sinau carane tim Krisis informasi siyap Response digawe kasedhiya kanggo personel nanggepi darurat lan warga sak Hurricane Sandy. Panggunaan pribadi geospatial, kayata Google Maps Engine, Team Krisis Response kerjo karo sawetara agensi-related bilai kanggo ngumpulake lan nuduhake informasi liwat maps krisis, alat mbukak sumber dikembangaké dening tim. angin topan-pasir-oct-28-750x375Peta lapisan Sandy 50 + kalebu:

  • Pelacakan lokasi, kalebu dalan angin taufan sing saiki lan diantisipasi, disenengi saka Pusat Hurricane Nasional NOAA
  • Tandha umum, kalebu bewara evakuasi, bebaya angin gedhe lan liyane, liwat weather.gov lan earthquake.usgs.gov
  • Gambar Radar lan awan saka weather.com lan US Naval Research Laboratory.
  • Informasi lan rute evakuasi, kalebu rute evakuasi NYC sing spesifik NYC
  • Pusat perlindungan lan pemulihan, stasiun gas terbuka lan liyane

Apa sing kira-kira:

  • Pawulangan sinau saka tim Resiko Krisis gegayutan pemetaan krisis sing saiki
  • Minangka tim digunakake crowdsourcing kanggo tetep salah sawijining lapisan peta krisis sing paling populer
  • Piranti sing kaya Peta Crisis lan Google Maps Engine bisa mbantu sampeyan ing karya darurat

Pamuter kalebu Christiaan Adams Google Earth lan Google Crisis Response, lan Jennifer Montano, manajer geospasial nasional.

Gabung kita 9 Bisa 2: 00 PM - 3: 00 PM EDT

Ndaftar saiki

Sapa sing kanggo?

Sapa waé kasengsem ing Google geospatial tools, lan utamané sing melu kahanan darurat manajemen

  • Syarat sistem
    PC PC nganggo Windows 7, Vista, XP utawa 2003 Server
    Yen Macintosh Mac OS X 10.5 utawa luwih anyar

Ndaftar saiki

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.