GvSIG 2, kesan pisanan

Ing wayah wengi, kita mutusake kanggo nyoba versi anyar saka GvSIG, sing sanajan durung didadekake stabil, bisa diunduh kanthi gawe beda kanggo ndeleng gelombang apa.

Aku ngundhuh 1214, lan sanajan aku ngarep-arep bisa nguji fungsi symbology saka titik lan baris kayata Aku wis ngomong xurxo, rupane aku kudu nyoba 1218. Iki minangka tayangan pisanan:

1. Raine

Temtunipun, punika wekdal kangge ningkataken ikonografi ingkang kados mekaten.

gvsig 2

2. Toolbar

Saiki sampeyan bisa nduduhake utawa ndhelikake toolbar, sing misale jek sing dadi ekstensi longgar padha uga duwe kategori klompok. Iki bisa katon minangka opsi nalika diinstal.

gvsig 2

gambarSawetara tumindak uga wis diklumpukake ing menu paling dhuwur sing bisa ditrapake kanggo lapisan tartamtu.

4. Bantuan

(Bantuan) Senajan ora ketok chm, bantuan wis katon lan bisa diakses tanpa kudu browsing manual pdf

gvsig 2

3. Ekstra

(KML) Saiki nalika ngunggah lapisan, saliyane gml, shp, dwg, dgn lan raster alternatif pemuatan kml wis ditambahake, senadyan aku ora weruh yen sampeyan bisa ngekspor menyang format iki.

(Konstruksi) Sawetara command construction anyar wis ditambahake, kayata spline lan array. Sampeyan uga bisa ndeleng perintah sing extension ora aktif kayata njeblug, gabung, pecah, reged lan sing ing versi sadurungé kajaba sampeyan menyang ekstensi lan ngaktifake ... sampeyan ora bakal ngerti padha ana.

(Remote Sensing) Sakliyane pambenake fungsi raster layer, sawetara fungsi wis digawé kanggo nggarap gambar, kalebu klasifikasi, pitungan band, definisi wilayah kapentingan lan profil gambar.

(Topologi) Senajan extension iki kasedhiya ora mung kanggo versi 2, kita wis nyoba lan ing efek, bisa ngowahi wangun kuna menyang topologi kanthi presisi, aturan lan nomer minimal kasalahan sing ditampa.

4. Kanggo nalika

Mung Gusti Allah pirsa, mbok menawa dina minggu sabanjure ngandhani nalika lagi nyana ngeculake versi stabil.

2 Balesan kanggo "GvSIG 2, kesan pertama"

  1. Aku ora krungu akeh dandan babagan iki, mesthi wong lanang saka blog Geomatic kudu ngerti liyane

  2. Halo suwene Cartesia, ing karya, saliyane nggunakake Arcgis (kita duwe lisensi banget (sampeyan bakal mbayangno apa sing dibayar), kita uga nggunakake GVsig kanggo proyek sing luwih cilik. manawa aku nggunakake nduweni kapasitas, nalika nerangake lan sijine rencana "cantik" cukup miskin ...?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.