Arsip kanggo

gvSIG OS

Konferensi 14as International gvSIG: «Ekonomi lan Produktivitas»

Sekolah Teknik Geodetik, Cartografis lan Topografi Teknis Tinggi (Universitas Politeknik Valencia, Spanyol) bakal dadi tuan rumah, suwene setahun, Konferensi Internasional gvSIG [1], sing bakal dianakake wiwit tanggal 24 nganti 26 Oktober kanthi slogan "Ekonomi lan Produktivitas" . Sajrone konferensi kasebut, bakal ana macem-macem sesi presentasi tematik (manajemen kotamadya, darurat, pertanian ...), lan bakal ana ...

Kursus gvSIG anyar online

Kita ngumumake wiwitan proses registrasi kanggo Kursus Jarak Latihan-gvSIG, kanthi potongan nomer loro taun 2014, sing kalebu bagean saka Program Sertifikasi Asosiasi gvSIG. Ing acara ulang taun kesepuluh proyek gvSIG, akeh kursus sing didiskon, lan kursus gratis uga kalebu ...

Apa tegese versi gvSIG 2.0 anyar

Ngarep-arep banget, kita ngumumake apa sing wis dikomunikasikan dening Asosiasi gvSIG: versi pungkasan gvSIG 2.0; proyek sing wis digunakake kanthi cara sing sejajar karo pangembangan 1x lan nganti saiki nggawe kita cukup marem ing 1.12. Antarane novelities, versi iki duwe arsitektur pangembangan anyar, ing ...

Saka i3Geo lan 57 alat Piranti Lunak Publik Brasil

Dina iki kabar wis ana babagan integrasi upaya ing antarane i3Geo lan gvSIG, sawijining masalah sing dakkira minangka keputusan penting dening Yayasan gvSIG, sanajan aku ngerti manawa meh ora bisa dideleng saka kabeh gaweyan sing mbutuhake rencana pirang-pirang wulan ing strategi internasionalisasi. Situs liya bakal ngomong babagan iki lan kita bakal ngerti akeh ...

Nilai strategis informasi teritorial

Sajrone kerangka presentasi Peta Geologi Kepulauan Canary, Konferensi Teknis Informasi Strategis Informasi Teritorial bakal dianakake. Sumbu dhasar kasebut bakal fokus ing informasi geografis, sing minangka sarana pangerten sing rasional lan koheren babagan lingkungan lahan fisik lan evolusi ing ...

Endi pangguna gvSIG

Saiki, webinar babagan gvSIG bakal ditawakake sinau luwih lengkap babagan proyek kasebut. Sanajan tujuan sing kuat yaiku pasar sing ngomong nganggo basa Portugis amarga ditindakake sajrone kerangka acara MundoGEO, ruang lingkup bakal luwih maju, mula kita njupuk kesempatan kanggo nganalisa sawetara tokoh sing ...

Konferensi 10 40 + 2012

Luwih saka 40 kemungkinan tema sing bakal ditindakake ing Konferensi SIG Gratis Keenam ing Girona wis diumumake. Mungkin salah sawijining kedadeyan ing konteks Hispanik kanthi pengaruh paling gedhe ing visibilitas OpenSource sing berorientasi Sistem Informasi Geografis. Minangka conto aku ninggalake sampeyan 10 lagu sing duwe ...

Geografis wiwit taun karo kursus GIS anyar

Pirang wulan kepungkur aku ngobrol karo sampeyan babagan Geografis GIS Pills, ngetutake apa sing ditindakake perusahaan iki saiki. Aku pengin menehi katrangan babagan apa sing bakal ditindakake taun 2012 babagan penawaran pelatihan ing wilayah geospasial. 1. Kursus ing solusi ArcGIS, gvSIG, QGIS lan Geomatik liyane Iki ...

Rencana Manajemen Darurat (GEMAS) pilih gvSIG

Kita wis diwenehi kabar babagan implementasi aplikasi gvSIG iki kanggo proses sing dituju manajemen darurat, mula kita nyebarake manawa bisa migunani tumrap akeh wong. Provinsi Mendoza, Republik Argentina minangka wilayah sing rentan amarga kondhisi geografis lan sacara periodik kena pengaruh karo fénoména alam sing béda-béda: ...

Basa geoprocessing GGL kasedhiya ing gvSIG

gvSIG nembe nerbitake, minangka asil saka Kode Musim Panas Google ing proyek gvSIG, plugin gvSIG kanggo GGL bubar dirilis. GGL minangka basa pamrograman khusus kanggo geoprocessing ing ngendi sampeyan bisa nemokake konstruksi khas basa pamrograman sing paling populer (daur ulang, kondisional, lsp.) Lan ...

Apa Java Worth Learning?

Ngluwihi OpenOffice, Vuze, Woopra, utawa applet sing ditampilake ing sawetara kaca web, wis mapan ing sistem seluler, TV, GPS, ATM, program bisnis lan akeh kaca sing dilayari saben dina mlaku ing Java . Grafis ing ngisor iki nuduhake kepiye teknologi Java duwe domain sing ditandhani ...