Arsip kanggo

gvSIG OS

Konferensi 14as International gvSIG: «Ekonomi lan Produktivitas»

Luwih Technical School of Geodetic Engineering, Kartografi lan Surveying (Polytechnic Universitas Valencia, Spanyol) bakal dadi tuan rumah taun liyane, ing International gvSIG Konferensi [1], kanggo dicekel saka 24 kanggo 26 Oktober ing tema "Ekonomi lan produktivitas" . Sajrone konferensi iki bakal ana sesi tematik sing beda-beda (presentasi manajemen, kahanan darurat, pertanian ...), lan bakal dianakake ...

Kursus gvSIG anyar online

Kita ngumumake wiwitan proses registrasi kanggo jarak kursus gvSIG-Training, kanthi potongan liyane 2014, sing dadi bagian saka Program Certification saka Asosiasi gvSIG. Ing ulang taun kesepuluh proyek gvSIG, akeh kursus duwe diskon, lan kursus gratis uga kalebu ...

Apa versi anyar gvSIG 2.0 nyebabake

Kanthi pangarep-arep gedhe, kita ngumumake apa sing dikandhakake Association: gvSIG 2.0; proyèk sing wis digunakake sajrone perkembangan 1x lan nganti saiki wis ditinggalake banget ing 1.12. Antarane novelties, versi iki nduweni arsitektur pangembangan anyar, ing ...

I3Geo lan pribadi 57 Brasil Software Public

Dina iki wis teka ing warta saka integrasi saka efforts antarane i3Geo lan gvSIG, topik sing misale jek kula kaputusan penting saka Foundation gvSIG sanajan weruh sing asil knthi angel katon samubarang karya sing njupuk sasi strategi planning internasionalisasi. Lan panggonan liyane bakal ngomong babagan lan kita bakal ngerti akeh ...

Nilai strategis informasi wilayah

Wonten ing gambaran peta Geologi Kepulauan Canary, Lokakarya Teknik babagan Nilai Strategis Informasi Teritorial bakal dianakake. Sumbu dasar kasebut bakal fokus marang informasi geografis, sing minangka pangerten rasional lan koheren saka kawruh lingkungan bumi lan evolusi ...

Ngendi pangguna gvSIG?

Dina iki, webinar ing gvSIG bakal ditawarke kanggo mangerteni luwih lengkap babagan proyek kasebut. Nalika titik kuwat saka iki pasar Portugis-ngandika minangka wis rampung ing framework saka acara MundoGEO, tekan ngluwihi tekan supaya kita njupuk kesempatan kanggo njelasno sawetara saka tokoh ing ...

Konferensi 10 40 + 2012

Luwih saka 40 bisa dadi topik-topik tematik sing bakal dileksanakake ing Konferensi Bebas SIG Enem saka Girona wis diumumake. Mbokmenawa salah sawijining acara ing konteks Hispanik kanthi pangaruh liyane babagan visibilitas OpenSource sing diarahake menyang Sistem Informasi Geografis. Nalika aku nuduhake 10 aku ninggalake tema sing duwe ...

Plan Emergency Management (Gems) milih gvSIG

Kita wis diwenehi kabar babagan implementasine aplikasi gvSIG iki kanggo proses-proses berorientasi kanggo manajemen darurat, supaya kita nyebar mikir yen bisa migunani kanggo akeh. Provinsi Mendoza saka Republik Argentina, iku wilayah sing rentan amarga kondisi geografis lan sacara periodik dipengaruhi dening fenomena alam sing beda: ...

Basa geoprocessing GGL kasedhiya ing gvSIG

gvSIG wis mung diterbitake, sing minangka asil saka Google Summer of Code ing proyek gvSIG, plugin gvSIG kanggo GGL wis dirilis. GGL minangka basa pamrograman spesifik kanggo geoprosesing, ing ngendi sampeyan bisa nemokake konstruksi khas saka basa pamrograman sing paling dikenal (puteran, kondisional, lan liya-liyane) lan ...

Apa worth learning Java?

Beyond OpenOffice, Vuze, Woopra, utawa applet sing mbukak ing sawetara situs, iku banget dipanggonke ing sistem kanggo mobile, TV, GPS, ATMs, program bisnis lan akeh kaca sing sail-dina mlaku ing Jawa . Graphic ing ngisor iki nuduhake carane teknologi Jawa duwe domain sing ditandhani ...