gvSIG: 21 CAD tools

A kekirangan Kerep ing program beluk GIS punika watesan kanggo mbangun data karo ease kurban CAD-oriented pribadi. Mboko sithik longkangan suda, sanajan iku jelas apa wis GIS wis apik sawijining konstruksi Kapabilitas CAD utawa sing wis dipun ginakaken Varian geospatial kayata Bentley Map lan AutoCAD Map.

gvSIG 1.9 meh meh disalin pribadi alat AutoCAD sing paling akeh digunakake, sanajan supaya baris teks nganggo paling sethithik perintah 21. Ing ditandai kanthi abang iki warta saka versi 1.9 stabil, sing versi tetep ing garis edit, sing katon dadi pilihan, durung kalebu.

1 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Jalur
2 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Polyline
3 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Lingkaran
4 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Autocomplete
5 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig nyawiji
6 perintah autocad gvsig gambar Matriks
7 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Trim
8 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Salinan
9 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Kanggo pindhah
10 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Kanggo muter
11 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Kanggo minggat
12 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Espejo
13 perintah autocad gvsig Sunting vertices
14 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig manfaat
15 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Titik
16 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig gandhewo
17 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Polygon
18 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Ellipse
19 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Hollow
20 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Rectangle
21 perintah autocad gvsig perintah autocad gvsig Kanggo babagan
22 perintah autocad gvsig Multi titik
23 perintah autocad gvsig Multiline
24 perintah autocad gvsig Xline
25 perintah autocad gvsig Hatch
26 perintah autocad gvsig Pasang Blok
27 perintah autocad gvsig Teks
28 perintah autocad gvsig Paralel
29 perintah autocad gvsig Ngluwihi
30 perintah autocad gvsig Mbenerake
31 perintah autocad gvsig Fillet
32 perintah autocad gvsig Busak
Pisanan 14 (1 kanggo 14) padha ing dhaptar 25 sing paling akeh dipigunakaké.
Sawetara wong ora persis padha, kaya:

-unit / nggawe blok
-edit vertex / pedit
-autopogon / wates

Ing ngisor iki 8 (15 kanggo 22) wis diintegrasi dening gvSIG, senadyan ora ana ing daftar prioritas.

9 paling anyar (23 kanggo 31) padha ing dhaptar lan ora dianggep dening gvSIG. Coba sumurup, yen akèh-akehe iki ora duwe pangertèn ing GIS amarga iku atribut obyek, umpamane:

-Mine
-Tangkep
-Insert Block
-Teks

Sampeyan bisa dianggep kontribusi ingkang gvSIG wis Integrasi seri iki saka pribadi, karo karya logika AutoCAD. Ing laku Aku wis katon teknisi mbangun karo alat iki, senadyan akèh seneng karya survey Cadastral massive karo alat CAD kanggo nggawe polygon lan banjur nggawa wong-wong mau kanggo gvSIG; paling ngomong iku amarga aku tansah bisa ing Jawa alon.

Saliyané, kanggo pangopènan kadastruktur, sapérangan topologi wis diunggah menyang PostGis, ora bisa dipigunakaké kanggo ngekstrak data lan nyunting piranti kasebut ing alat CAD; lan banjur alat iki dadi migunani. Senajan kanggo akèh data, konsumsi sumber daya Jawa tansah kena pengaruh.

16 Balesan kanggo "gvSIG: 21 CAD tools"

  1. Pakaryan pratelan silihan sing mbantu wong manggon cara dhewe, amarga padha bisa ngedohi tuku barang sing perlu. Salajengipun, kathah bank-bank menehi pinjaman siswa kanggo kabeh wong.

  2. Bravo !!!, yen kerjane. Iki sampurna. . . utawa meh sampurna, ana masalah, karo .ecw, nalika ngaktifake penambahan (RASTER PROPERTIES-> REALCE-> ACTIVATE), program kasebut ngitung kalkulasi, nanging tetep ing proses, mesthi ora bakal rampung.
    Ing sisih liya, aku ora nemokake pilihan "ngowahi poligon menyang titik", apa ana sing ngerti kepiye?

  3. Go, misale jek sampeyan kudu luwih sering ngubengi kaca iki, thanks kanggo Diego lan gvSIG3D kanggo data, Aku bakal verifikasi lan banjur menehi komentar.

    Greetings.

  4. hello,

    Aku nyithak link babagan bug sing lagi dikomentari ing windows 7 lan gvsig nalika nyoba ngakses file raster [1]. Gembala anyar gvSIG 3D nimpa perpustakaan sing menehi masalah kanggo menang 7 lan menang Vista. Perkembangan isih ing tahap testing, supaya saran saka masyarakat penting banget.

    A Salam.

    [1]

  5. mmm!, aku ora nyana nanggepi respon cilik saka pakar iki, opo wae, aku isih perlu bantuan sampeyan, sampeyan bisa ndhukung kula? iku babagan klasifikasi seksual sing dijaga lan ora dikelola. Apa ana cara kanggo ngubungi panjenengan?

  6. Inggih, isin. Untung sing bakal ditindakake, mesthine sampeyan wis ngrampungake cara ngrampungake masalah kasebut.

  7. g!: Ora ana gunane, aku nginstal versi SEXTANTE sing sampeyan sebutake ing kene, nanging sampeyan ora bisa ngerti apa yen bisa digunakake utawa ora, wiwit nalika nyoba mbukak raster kasebut, «GAMPANG» GETANG-UNDANG; Nutup lan ngabari sampeyan kesalahan. Wirang dadi onok. liyane lan akeh fungsi sing ditambahake ing program kasebut, nanging sing becik mandheg kerja. . .
    Aku durung nyoba versi gvsig 1.9 ing windows xp utawa vista, nanging kanthi menang 7, mung ora menehi siji. Apa sing paling Pungkasan!

  8. A thousand thanks g!, Saiki aku ngundhuh lan nyoba. Masalah sampeyan nyatakake sing kedadeyan sampeyan ora sandi cilik, nanging matur nuwun kanggo nuntun kula.

  9. Versi SEXTANTE kudu didownload saka kene

    https://gvsig.org/web/projects/gvsig-desktop/devel

    Iku versi 0.3.0 mbangun 1232.

    Aku duwe loro masalah ing wiwitan:
    Ingkang pisanan yaiku aku wis ngundhuh SEXTANTE saka repositori OSOR Forge lan sing liya amarga aku ora nginstal versi Alpha gvSIG 1.9 lan nalika iku diluncurake, dheweke wis diwiwiti maneh, aku ora ngerti yen bakal dadi masalahmu.

  10. Aku setuju karo «ERROR», yen sampeyan nginstal SEXTANTE, gvsig 1.9 «stabil» kanthi gampang lan gampang. Aku uga duwe WIN 7

    ** g! Apa ana versi SEXTANTE sing narik gvsig 1.9 stabil, apa sampeyan bisa ngomong apa?

    Muga-muga pirang-pirang novelties diumumake ing versi iki (stabil 1.9), ora katon ing ngendi wae.

  11. Nah, aku nganti tutup gvsig. Aku gagal nalika aku mlebu raster ing 1.9 gvsig mungkasi nolak bab-bab anyar lan nyedianake dhewe kanggo stabilitas !!!!

  12. Sampeyan kudu ndownload versi SEXTANTE sing dikandhani masarakat. Apa ora gagal

  13. Program lunak gratis sing nangani cad. Apik banget Aku pengin wong bisa nggarap alat CAD sing orientasi karo arsitek.

    Greetings.

  14. GVSIG + SEXTANTE ora miwiti ing WINDOWS 7. MANGGAL MESSAGE ERROR.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.