gvSIG: tema 36 Konferensi Enem

Saka 1 menyang 3 Desember edisi kaping enem saka Konferensi GvSIG bakal dianakake ing Valencia. Acara iki minangka salah sawijining strategi sing paling apik sing disedhiyakake dening organisasi kasebut supaya bisa dilestarekake ing piranti lunak sing ora bakal kecatet amarga potensial ing penetrasi pasar global.

sextasjornadas Luwih cilik, piranti lunak gratis wis njupuk papan sing wigati ing niche ngendi piranti lunak eksklusif wis akeh nawakake. Ing kasus gvSIG, iki tartamtu dadi inisiatif Hispanik, kanthi sesambungan integral sing menarik lan gawe keras kanggo sistematisasi proses lan pengalaman aplikasi kasebut.

Werna prakarsa geospasial gratis sing amba, sampeyan mung kudu ndeleng ringkesan presentasi sing aku nuduhake saka apa FOSS4G 2010. Kita sumurup, yen akeh inisiatif iki ora duwe echo sing tetep kajaba yen padha nyawijekake efforts kanggo terus-terusan nandhang tanggung jawab adhedhasar masyarakat. Ing bab iki, kita kabeh ngarep-arep yen ing sawetara taun prakarsa gvSIG bakal diakoni minangka salah sawijining model sing diwenehi kepuasan, tinimbang ing altruisme fashion gratis; minangka apa dice Álvaro Angiux:

Komunitas ketemu ing gvSIG proyek ing ngendi kolaborasi lan kawruh bebarengan minangka bagéan saka kodhe genetik, nemokake proyek endi aspèk teknis penting; Iku ora bisa digunakake, nanging padha ora mung sing.

Wilayah-wilayah tematik sing bakal dianggep ing jaman saiki bakal antara liya:

  • Geodesi
  • Navigasi
  • Photogrammetry
  • kartografi
  • Geotelematics
  • Geodesi lan Navigasi
  • Photogrammetry lan Remote Sensing
  • Kartografi lan SIG
  • Sensor resolusi dhuwur lan aplikasi kasebut.

Kabeh makalah duwe terjemahan Spanyol-Inggris lan sabanjure nalika pameran ing basa Inggris. Sawetawis sasi sawise diwiwiti, agenda pendahuluan wis diterbitake, sanajan kita kudu ngerti program pungkasan Ing podo karo, ana lokakarya SEXTANTE, NAVTABLE, IDE, GRASS, gvSIG Mini lan Desarrollo gvSIG 2.0; uga ing dina sadurunge dina sing bakal dianakaké EclipseDay-MoskittDay lan KodeSprint.

Apa sing bakal kita lakokake ing dina iki: dhaptar dhaptar topik 36 sing cepet:

  1. - Multimodal planner rute interurban bus
  2. - gvSIG Fonsagua: Sistem informasi kanggo ngatur jaringan pasokan saka banyu lan sanitasi
  3. - Rangka hukum piranti lunak gratis ing administrasi

  4. - Kesempatan sing Hukum Infrastruktur lan Layanan Informasi Geografis Spanyol (LISIGE) nawakake pangguna gvSIG
  5. - Migração kanggo GVSIG do SIG-RB - SIG da Bacia do Ribeira de Iguape e Litoral Sul, SP - Brasil
  6. - gvSIG Desktop minangka alat kanggo ngawasi plantings eksperimen ing alas saka araucarias ing Brasil
  7. - Sistem kanggo manajemen warisan alas ing Kuba ing gvSIG 1.9
  8. - Warisan viticulture lan malang kebon anggur ing geotourism dipun ginakaken ing gvSIG
  9. - Fungsi anyar gvSIG Mobile 1.0

    - gvSIG Mobile Sensor, ekstensi kanggo ngumpulake pangukuran lan pangamatan saka sensor ing lapangan

  10. - gvSIG Mini, penampil peta free seluler
  11. - Alat desain planning pembangunan kutha lan wilayah Extremadura
  12. - Presentasi saka pendekatan pedagogis bab learning adhedhasar gvSIG GIS ing Universitas Rennes 2 (Brittany-Prancis) kanggo gelar master ing tingkat geografi

    ________________________________________________

  13. - Synergies antara gvSIG lan Master Profesional UNIGIS ing GIS Management
  14. - gvSIG EIEL: aplikasi kanggo ngatur informasi kotamadya
  15. - Manajemen data kanthi gvSIG ing administrasi lokal
  16. - gisEIEL 3.0: Desain lan construction of ekstensi ing gvSIG 2.0
  17. - geneSIG - Custom gvSIG client kanggo newGIS infrastruktur
  18. - WG-Edit: extension gvSIG anyar kanggo street cadastre Manajemen
  19. - Evaluasi gvSIG lan Sextante Tools kanggo Analisis Hidrologi
  20. - Infrastruktur saka Data spasial saka Fuenlabrada
  21. - GIS lan data gratis ing aplikasi sektoral: pengelolaan kahanan darurat
  22. - Aplikasi ing gvSIG kanggo mriksa dokumentasi sing digawe ing ruang lingkup Proyek PNOA-POEX
  23. - Integrasi GearScape ing gvSIG
  24. - Modul visualisasi data multiparametric kanggo gvSIG

    ______________________________________________

  25. - Akses menyang gambar raster saka gvSIG nggunakake WKTRaster
  26. - Mining saka lintasan: Proposal model konseptual
  27. - Ngasilake deskripsi sumber kanggo gvSIG saka GeoCrawler
  28. - Infrastruktur saka Data Isfitur ing 3D Dewan Kota Torrent adhedhasar piranti lunak gratis
  29. - OSGeo, pondasi piranti lunak geospasial gratis lan bab basa Spanyol
  30. - Panganggone gvSIG, DielmoOpenLiDAR lan SEXTANTE kanggo produksi volume gedhe Data LDAR
  31. - Evaluasi bangunan ing dhaerah arsitektur kontrol saka UNESCO poligonal. Santa Ana de Coro
  32. - OCEANTIC. Piranti lunak kanggo transfer, gambaran lan ngatur informasi digital ing dhuwuré segara
  33. - Techniques geografis diterapake kanggo sinau saka situs arkeologi ing sisih lor kulon provinsi Buenos Aires
  34. - Perkembangan ing gvSIG kanggo manajemen lan eksploitasi data situs arkeologi
  35. - Mobile GeoWeb - Aplikasi kanggo piranti seluler kanggo jaminan anggaran kira-kira studi geoteknik.
  36. - Carane nggawe Geoportal saka gvSIG ing menit 15

    _____________________________________________

Kene sampeyan bisa ndeleng luwih akeh dina, lan nliti sadurunge.

2 Balesan kanggo "gvSIG: tema 36 saka Dina Keenam"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.