GvSIG: Kesan pisanan

Saiki aku "bound"kanggo ngetik GvSIG, iki kesan pisananku.

Ramah

gambar Nalika aku wis Printing 371 kaca manual, aku wis kawangun ing roso kesengsem sing alat iki digawe kanggo panganggo saka AutoCAD lan ArcView. Persamaan karo ArcView ngenteni kula kanthi gamblang "tampilan, tabel, peta"nanging kanthi AutoCAD ora cedhak ... diwiwiti kanthi nomenclading judhul lan jarak nggunakake simbol @ gaya kasebut kita kabeh sinau karo versi R12 lan sanajan dianggep ora liwati, padha praktis kanggo tujuan surveying. Mesthi, kapasitas konstruksi minimal nanging aku isih cukup.

Iki kudu dikawruhi dening Manifold, kanthi cara sing ora nyenengake "ora kepingin katon kaya ArcView" sing ora ala amarga manawa layout tata letak lan sidebar ing sisih tengen; ing pungkasan iki diwatesi ing konsep pedagogis sing disebut "learning by association" ... nanging aja ngandani yen jawabane padha:

"... rancangan kerangka sing digunakake dening sawetara alat yaiku usang ..."

MicroStation wis ngiwa aside hobi iki sing nggawa ora kepingin katon kaya AutoCAD, nalika ngramut gaya dhewe wis boten salah karo nggawe bar kaya Windows kedhaftar. Senajan akeh wong kudu nambah nomenclature luwih praktis kanggo ngetik pituduh lan jarak kanggo gaya AutoCAD ing keyin Panjenengan ... nyetel contone ago.

Instalasi alon

gambar

Mesthi instalasi iku ajaib, ora ana prasyarat ... sing ana ing Jawa mung pitakonan yen sampeyan pengin nginstal mesin virtual sing cocok kanggo versi sing diinstal.

Ya, iku njupuk wektu nanging tanpa alangan. Sawise diinstal siap digunakake ... Pitakonan apik, bisa diinstal tanpa Internet gadhah JVM siap?

Apik manual

gambar Senajan ora gaya aku luwih disenengi, ing ngendi cepet buku mbentuk rong bab kapisan lan banjur liyane kanggo nggedhekake fungsi ... didactic saka manual lan utamané ing Spanyol ora ala.

Nalika Manifold ditakoni ngapa dheweke ora nindakake manual resmi, dheweke ngandhani yen bantuan online minangka cara sing paling apik kanggo njaga kabeh owah-owahan sing paling anyar, nalika ngindhari manawa nambah $ 25 saben lisensi ing manual sing dicithak. kothak layang wis suwé banget ... cendhak, sing njupuk saka subyek ... ora becik dadi mbélani nanging J $$% & # lin yen kita kabèh kena njaluk mudhun ing nggawe manual kanggo saben alat sing bakal dileksanakake.

Duwe alat apik iku apik banget, Manifold punika, nanging support kanggo guwa wis setengah dijupuk saka rambute ... sing ana forum. Mugi geofumados saka aplikasi iki aku ngujo elinga kita isih "pelanggan" lan "customer sing mbayar kanggo lisensi," sampeyan ora bisa ngomong ironies kaya "aja sampah support token Panjenengan ... aku ora nyana kanggo teka kene karo pitakonan sing ing README ing ... "ah, aku kelalen sing ora nganggo Spanyol aku gain sethitik rip sandhangan kanggo pilih pirsawan kuwi.

🙂

Singkat, aku mikir Manifold minangka salah sawijining solusi piranti lunak GIS komersial paling apik, ing rega sing luar biasa ... yen aku Oracle aku bakal tuku.

... lan aku seneng gvSIG, kita bakal weruh suwene romansa punika.

Salah Respon kanggo "GvSIG: Kesadaran pisanan"

  1. Apik:

    Menyang Pitakonan Apa sampeyan bisa nginstal tanpa Internet nduwe JVM siap?

    Pureba ngundhuh versi portabel

    Lan sampeyan bisa njupuk GvSIG ing gantungan kunci ing ngendi wae tanpa masalah JVM utawa Sistem Operasi. Info liyane

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.