Arsip kanggo

GvSIG

Nggunakake gvSIG minangka Alternatif Sumber Terbuka

Konferensi gvSIG Internasional kaping 15 - Dina 2

Geofumadas nutupi wong telung dina Konferensi Internasional gvSIG kaping 15 ing Valencia. Ing dina kapindho, sesi kasebut dibagi dadi 4 blok tematik kaya dina sadurunge, diwiwiti karo gvSIG Desktop, ing kene kabeh sing ana gandhengane karo warta lan integrasi sistem kasebut. Pembicara blok pertama, ...

Konferensi 14as International gvSIG: «Ekonomi lan Produktivitas»

Sekolah Teknik Geodetik, Cartografis lan Topografi Teknis Tinggi (Universitas Politeknik Valencia, Spanyol) bakal dadi tuan rumah, suwene setahun, Konferensi Internasional gvSIG [1], sing bakal dianakake wiwit tanggal 24 nganti 26 Oktober kanthi slogan "Ekonomi lan Produktivitas" . Sajrone konferensi kasebut, bakal ana macem-macem sesi presentasi tematik (manajemen kotamadya, darurat, pertanian ...), lan bakal ana ...

Software tumrap minangka engine saka owah-owahan

Meh kabeh wis siyap kanggo gvSIG Amerika Latin kaping 7 lan Konferensi Karibia, sing bakal dianakake ing Meksiko. Kita nganggep tambahan tambahan institusi publik kanthi bertahap, sing wis pirang-pirang taun dikontrol dening piranti lunak proprietari, proses ing pirang-pirang kahanan diwiwiti saka implementasi proyek pembiayaan internasional sing ...

Kursus gvSIG anyar online

Kita ngumumake wiwitan proses registrasi kanggo Kursus Jarak Latihan-gvSIG, kanthi potongan nomer loro taun 2014, sing kalebu bagean saka Program Sertifikasi Asosiasi gvSIG. Ing acara ulang taun kesepuluh proyek gvSIG, akeh kursus sing didiskon, lan kursus gratis uga kalebu ...

2014 - Prediksi ringkes babagan konteks Geo

Wayahe wis cedhak karo kaca iki, lan kaya adat kebiasaan kita sing nutup siklus taunan, aku bakal nerangake sawetara perkara sing bisa diarepake ing taun 2014. Kita bakal luwih akeh ngobrol mengko, nanging saiki, yaiku taun kepungkur: Beda karo ilmu liyane , ing kita, tren ditemtokake dening bunder ...

Apa tegese versi gvSIG 2.0 anyar

Ngarep-arep banget, kita ngumumake apa sing wis dikomunikasikan dening Asosiasi gvSIG: versi pungkasan gvSIG 2.0; proyek sing wis digunakake kanthi cara sing sejajar karo pangembangan 1x lan nganti saiki nggawe kita cukup marem ing 1.12. Antarane novelities, versi iki duwe arsitektur pangembangan anyar, ing ...

GvSIG mesthine dipigunakaké kanggo Ordering Territorial

Sawise ngetrapake proses sing dipromosekake dening Yayasan gvSIG, kita seneng ngumumake pangembangan kursus sing bakal dikembangake kanthi nggunakake gvSIG sing ditrapake kanggo proses Manajemen Lahan. Kursus kasebut tanggung jawab kanggo CREDIA, inisiatif sing menarik digawe ing strategi keberlanjutan Proyek Koridor Biologis ...

Saka i3Geo lan 57 alat Piranti Lunak Publik Brasil

Dina iki kabar wis ana babagan integrasi upaya ing antarane i3Geo lan gvSIG, sawijining masalah sing dakkira minangka keputusan penting dening Yayasan gvSIG, sanajan aku ngerti manawa meh ora bisa dideleng saka kabeh gaweyan sing mbutuhake rencana pirang-pirang wulan ing strategi internasionalisasi. Situs liya bakal ngomong babagan iki lan kita bakal ngerti akeh ...

Endi pangguna gvSIG

Saiki, webinar babagan gvSIG bakal ditawakake sinau luwih lengkap babagan proyek kasebut. Sanajan tujuan sing kuat yaiku pasar sing ngomong nganggo basa Portugis amarga ditindakake sajrone kerangka acara MundoGEO, ruang lingkup bakal luwih maju, mula kita njupuk kesempatan kanggo nganalisa sawetara tokoh sing ...

Konferensi 10 40 + 2012

Luwih saka 40 kemungkinan tema sing bakal ditindakake ing Konferensi SIG Gratis Keenam ing Girona wis diumumake. Mungkin salah sawijining kedadeyan ing konteks Hispanik kanthi pengaruh paling gedhe ing visibilitas OpenSource sing berorientasi Sistem Informasi Geografis. Minangka conto aku ninggalake sampeyan 10 lagu sing duwe ...

Geografis wiwit taun karo kursus GIS anyar

Pirang wulan kepungkur aku ngobrol karo sampeyan babagan Geografis GIS Pills, ngetutake apa sing ditindakake perusahaan iki saiki. Aku pengin menehi katrangan babagan apa sing bakal ditindakake taun 2012 babagan penawaran pelatihan ing wilayah geospasial. 1. Kursus ing solusi ArcGIS, gvSIG, QGIS lan Geomatik liyane Iki ...