Arsip kanggo

GvSIG

Nggunakake gvSIG minangka Alternatif Sumber Terbuka

Konferensi gvSIG International 15as - Dina 2

Geofumadas nutupi ing telung dina 15as International Dina gvSIG ing Valencia. Ing dina kapindho sesi kasebut dibagi dadi blok tematik 4 kaya dina sadurunge, diwiwiti karo gvSIG Desktop, kabeh sing ana gandhengane karo berita lan integrasi ing sistem kasebut ditampilake ing kene. Penutur blok pisanan, ...

Konferensi 14as International gvSIG: «Ekonomi lan Produktivitas»

Luwih Technical School of Geodetic Engineering, Kartografi lan Surveying (Polytechnic Universitas Valencia, Spanyol) bakal dadi tuan rumah taun liyane, ing International gvSIG Konferensi [1], kanggo dicekel saka 24 kanggo 26 Oktober ing tema "Ekonomi lan produktivitas" . Sajrone konferensi iki bakal ana sesi tematik sing beda-beda (presentasi manajemen, kahanan darurat, pertanian ...), lan bakal dianakake ...

Kursus gvSIG anyar online

Kita ngumumake wiwitan proses registrasi kanggo jarak kursus gvSIG-Training, kanthi potongan liyane 2014, sing dadi bagian saka Program Certification saka Asosiasi gvSIG. Ing ulang taun kesepuluh proyek gvSIG, akeh kursus duwe diskon, lan kursus gratis uga kalebu ...

2014 - Prediksi singkat saka konteks Geo

Iku wektu kanggo nutup kaca iki, lan kaya mengkono ing adat saka wong-wong sing ditutup siklus taunan, aku ngeculke sawetara garis saka apa bisa kita nyana ing 2014. Banjur kita bakal ngomong liyane nanging mung dina iki, sing pungkasan taun: Ora kaya ilmu liyane, ing kita tendencies ditemtokake dening bunder ...

Apa versi anyar gvSIG 2.0 nyebabake

Kanthi pangarep-arep gedhe, kita ngumumake apa sing dikandhakake Association: gvSIG 2.0; proyèk sing wis digunakake sajrone perkembangan 1x lan nganti saiki wis ditinggalake banget ing 1.12. Antarane novelties, versi iki nduweni arsitektur pangembangan anyar, ing ...

GvSIG mesthine dipigunakaké kanggo Ordering Territorial

Sasuwene trek proses sing disedhiyakake dening Yayasan gvSIG, kita seneng ngumumake perkembangan dalan sing bakal dikembangake kanthi nggunakake gvSIG diterapake kanggo pangolahan Territorial Ordering. Kursus iki dikelola dening CREDIA, inisiatif menarik digawe ing strategi kelangsungan Proyektor Koridor Biologis ...

I3Geo lan pribadi 57 Brasil Software Public

Dina iki wis teka ing warta saka integrasi saka efforts antarane i3Geo lan gvSIG, topik sing misale jek kula kaputusan penting saka Foundation gvSIG sanajan weruh sing asil knthi angel katon samubarang karya sing njupuk sasi strategi planning internasionalisasi. Lan panggonan liyane bakal ngomong babagan lan kita bakal ngerti akeh ...

Ngendi pangguna gvSIG?

Dina iki, webinar ing gvSIG bakal ditawarke kanggo mangerteni luwih lengkap babagan proyek kasebut. Nalika titik kuwat saka iki pasar Portugis-ngandika minangka wis rampung ing framework saka acara MundoGEO, tekan ngluwihi tekan supaya kita njupuk kesempatan kanggo njelasno sawetara saka tokoh ing ...

Konferensi 10 40 + 2012

Luwih saka 40 bisa dadi topik-topik tematik sing bakal dileksanakake ing Konferensi Bebas SIG Enem saka Girona wis diumumake. Mbokmenawa salah sawijining acara ing konteks Hispanik kanthi pangaruh liyane babagan visibilitas OpenSource sing diarahake menyang Sistem Informasi Geografis. Nalika aku nuduhake 10 aku ninggalake tema sing duwe ...