Arsip kanggo

Heksagon

Warta saka HEXAGON 2019

Hexagon ngumumake teknologi anyar lan ngakoni inovasi para pangguna ing HxGN LIVE 2019, konferensi global kanggo solusi digital. Solusi konglomerat iki diklompokaké ing Hexagon AB, sing nduwe posisi menarik ing sensor, piranti lunak, lan teknologi otonom, nganakake konferensi teknologi patang dina ing The Venetian ing Las Vegas, Nevada, AS.