Pinten gizi ing perusahaan sampeyan?

Miturut jeneng kasebut, sawijining acara wis diluncurake ing Barcelona ing Juni 3 kanthi prioritas ing pentingna ngatur informasi geografis ing sawijining lembaga supaya bisa ngrampungake karya kasebut.

Ngendi:

Bakal ana ing markas Foment, sing ana ing 32 saka Laietana.

Kanggo sapa sing ditangani:

Kanggo perusahaan Catalan ing bidang asuransi, logistik lan administrasi; misale jek metodologi sing bakal digunakake bakal pengalaman perusahaan liyane sing wis nglakoni ... sinau saka wong liya.

Tema:
- Nilai diferensial saka GIS ing perusahaan swasta. dening Alfonso Rubio. CEO ESRI Spanyol
- ESRI SIG ing Catalonia. Pol Fenollar. Delegate ESRI Catalunya
- Tabel babak kasus praktis, diprogram dening Carme Barceló,

Tabel iki minangka institusi kaya:

Pabrik Anggur Torres

Caifor

Pusat Komunikasi Telekomunikasi dan Informatika / Generalitat de Catalunya

Sing dadi kasengsem bisa ngisi formulir online, kajaba ngerti aplikasi perusahaan (ing kasus ESRI iki), acara kasebut apik banget kanggo mbuka pikiran kanggo nggawe solusi, utamane Sistem Informasi Geografis sing digunakake luwih lan luwih kanggo optimalisasi sumber daya.

Dadi yen ana wong, ana sing ngandhani aku.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.