Carane nyambungake GvSIG karo Manifold GIS

Aku duwe data ing geodatabase pipa, kanthi extension .map lan aku pengin pangguna GvSIG kanggo ngakses.

Ayo ndeleng loro cara sing beda:

1 Liwat Layanan Fitur Web (WFS)

Iki rampung kanthi nggawe layanan wfs karo Manifold, lan senadyan Aku nerangake Sawetara sasi kepungkur, iki dirangkum ing:

File / ekspor / html lan mendefinisikan sampeyan nggawe wig layanan OGC

Dadi kanggo nyambung GvSIG iki mung rampung

Nambah lapisan / wfs /

lan kita nulis ing panel alamat layanan, sing bisa ing intranet, ing kasus dadi mesinku dhewe aku milih: http: //localhost/wfs.asp

gambar

gambarSawise tombol sambungan dipencet, yen sistem nemokake data, tombol "sabanjuré" diaktifake utawa tab sing dipilih dipilih.

Tab "lapisan" nampilake jenis komponen sing kasedhiya

Tab "informasi" nuduhake karakteristik layanan, kayata server, versi ogc layanan, jinis server, wektu tunggu lan atribut maksimal sing bisa diundhuh.

Opsi pungkasan iki diatur ing tab "opsi", luwih atribut dipilih, wektu tunggu kudu tambah (wektu entek).

gambarYen ora menehi cukup, download data bakal diwatesi karo jumlah iki; nanging uga tingkat refresh bakal luwih apik.

Aku milih 1000 ing paling fitur lan langsung nggawe lapisan ing sisih kiwa langsung saka peta Manifold.

gvsig wfs

2 Liwat Layanan Peta Situs Web (WMS)

Iki rampung kanthi nggawe layanan layanan sing padha karo Manifold, nanging nuduhake yen sampeyan uga nggawe layanan wms:

File / ekspor / html lan mendefinisikan sampeyan nggawe layanan OGC wms

Wektu cooling ditetepake ing kono.

Kanggo nyambung GvSIG menyang proses sadurungé padha rampung nanging tab wms.

lan kita nulis ing panel alamat layanan, sing bisa ing intranet utawa internet, ing kasus dadi mesinku dhewe aku milih: http: //localhost / wms.asp

gvsig wfs

Bedane yaiku layanan iki mung nuduhake data minangka gambar nanging tansah digawe tema miturut konfigurasi saka peta tipe komponen Manifold.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.