Carane tim desain AutoDesk dianggo

AutoDesk ndhelikake Program Pangguna sing Melu, sing inisial ing basa Inggris CIP, lan minangka ngandika Shaan Hurley, minangka cara kanggo bisa nulis gagasan anyar.

autodesk cip2

Graphic iku susu, kanggo nerangake cara kerjane ing kene Aku menehi sampeyan conto:

Pangguna ing Madagaskar tuku Kantor 2007 lan ngandika:

-Apa maneh yen katon kaya AutoCAD.- Dadi, ngirimna panjaluke

Tim desain ditampa, nyinaoni proposal suwene telung menit. Pakar marketing ngandhakake yen gagasan bisa apik, ngandhakake rancangan konseptual lan mbenerake syarat teknis lan ngirim menyang area pembangunan ... dene pakar marketing ketemu karo tim kanggo nyetel portofolio.

Area pembangunan ngeculake sirah kanggo sasi lan pungkasane dikirim menyang Desain.

-Aku, Allah, iku katon kaya swarga!

Iku kasedhiya kanggo betahesters, sing njawab bebarengan:

-Who ## $% & ana idea?

Mbok menawa lelucon kasebut exaggerated, nanging aku ngira iku kudu angel kanggo arsitek piranti lunak kanggo nggawe pancasan ngendi prinsip marketing luwih bener tinimbang romance program. Sawetara kita, sing wis awan awan srengenge ora nggumunake marang kita Ribbon AutoCAD 2009, utamane wiwit 15 taun kepungkur nalika teka AutoCAD R13 Akeh sing ngetokake swara ing swarga amarga saiki komando nduweni lambang.

Ing taun 15, ora ana sing bakal ngelingi masalah iki ... Aku wani mikir yen akeh sing bisa malah dadi papan kanggo ngurus putu.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.