Impor Tabel Excel menyang AutoCAD utawa Microstation

Aku ora maksud ngimpor data huh, sing kita ngomongteas; Saiki aku ngomong babagan ngimpor meja lengkap karo teks sing disetel kanggo sel, gambar sing diselipake lan karakteristik tartamtu saka Excel, kanthi jangkoan beda lan uga bisa diupdate kanthi cara loro.

Sadurunge, kanggo nggawe tabel ing AutoCAD, obyek vektor sederhana, garis lan teks siji digunakake; torture sing kita kabeh nandhang sangsara luwih saka tau, saka versi 2005 AutoCAD terintegrasi kemampuan kanggo nggarap tabel dinamis.

Panggunaan paling umum iki biasane ana ing dhaptar pemilik kanggo peta, lembar kerja kanggo rencana struktural, dhaptar bahan utawa rincian ing rencana sing mbutuhake tabel kanthi akeh data. Kauntungan saka bisa nindakake iki ing Excel lan tetep dianyari saka ing kono iku ana larang banget.

Aku pengin nuduhake sampeyan AutoTable, alat sing ora mung bisa dianggo AutoCAD saka 2000 versi 2008, nanging uga ana kanggo MicroStation V8.0 utawa luwih dhuwur, Bricscad, ProgeCAD y CADopia. Ningali karya iki ngeling-eling nalika Lotus 123 diterapake WYSIWYG sadurunge tekan Excel, AutoTable ningkatake "Apa sing sampeyan deleng ing Excel iku apa sampeyan ing CAD".

saka excel nganti autocad

Ayo ndeleng ciri-cirine:
Wiwit AutoCAD wis nglakoni iku, bakal menarik kanggo ngerti apa AutoTable sing ora AutoCAD 2008:

1. AutoTable luwih cepet

gambar Tombol wis digawe kanggo, supaya ngimpor langsung; bisa diupdate saka Excel kanggo AutoCAD utawa sabalikna. Uga "nganyari" luwih cepet lan kontrol rute relatif luwih apik, kaya kasus nalika data disimpen ing intranet.

2. AutoTable ngidini pilihan kanggo ngimpor jarak

gambar Ora mung kabeh tabel sing bakal teka, yen sampeyan mung pengin ngimpor macem-macem sel lan iki bisa beda karo file Excel sing padha.

3. AutoTable njaga kontrol sing luwih apik

gambar Sampeyan bisa netepake pilihan yen tabel teka tanpa wates ... a, ndhukung kabeh jinis ujung kayata garis ganda, garis singgung utawa diagonal.

gambar Sampeyan uga bisa ngontrol ciri-ciri sel kayata isi isi, werna wewatesan, jinis teks, ukuran liyane, sampeyan bisa malah nulis macem-macem jinis font gambarhuruf ing sel sing padha. Iki ora ndadekake AutoCAD banget, saumpama uga migunani kanggo ngatur karakter meja (unicode) lan malah ndhukung simbol matématika.

Nalika sampeyan nindakake iki karo AutoCAD 2008 kabeh katon ing karakteristik sing padha, karakter sing dicithak tinny lan ora bisa ngontrol jembaré tepat kolom utawa dhuwur ing baris.

... sampeyan malah bisa milih lapisan ing ngendi kanggo nggawa isi meja lan ukuran sing arep diimpor.

4. Iku ndadekake kabeh!

Yen ana wujud dhasar ing meja (tokoh sing digawe ing Excel), padha digawa lan ngejutake kita ... gambar lan grafis sing dipasang ing meja uga digawa.

unggul autocad

5. Kaya Excel

Kanggo ngowahi teks ing meja, sampeyan bisa nindakake "F2", kaya-kaya manawa kita ing Excel. Sampeyan malah bisa ngimpor bagean lembar kerja sing beda menyang file Excel sing padha.

kesimpulan

Piranti sing banget praktis lan bisa nambah produktivitas, prabédan beda-beda miturut jinis versi AutoCAD, Microstation utawa IntelliCAD lan bisa digunakake minangka lisensi ngambang ... yaiku, ora ditugasake kanggo mesin siji nanging bisa diinstal ing server lan digunakake dening pangguna liyane.

Aku mikir yen perusahaan, yen nginvestasi luwih saka $ 3,000 ing AutoCAD, bakal ora ana masalah kanggo nimbang yen bakal njupuk kauntungan saka iku. Kanggo masalah kasebut, lisensi kanggo AutoCAD LT biaya $ 149, kanthi diskon yen luwih saka siji sing dituku.

Punika pranala menyang AutoTable, sampeyan uga bisa download ing versi nyoba dening 30 dina.

2 Balesan kanggo "Impor Tabel saka Excel kanggo AutoCAD utawa Microstation"

  1. carane ngimpor tabel Excel menyang MicroStation SE utawa J, awit aku mung duwe jinis lisensi sing.
    Gracias

  2. Program iki katon banget praktis, iku uga sing paling apik sing wis dilakokaké dening autocad, amarga dhuwit otomatis autocad nduweni akeh masalah lan autodesk durung bisa ngatasi.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.