DAFTAR ISI

Kaca iki ana ing construction, kanggo ngurutake topik paling akeh ing Blog; Senajan ing postingan iki sampeyan bisa ndeleng Dhaptar kabeh program sing wis dibahas Geofumadas.

AUTOCAD200 Arcgis200
  • Unduh AutoCAD
  • AutoCAD Blok
  • AutoCAD 3D Sipil
  • Trik karo AutoCAD
  • Integrasi karo Excel
  • Integrasi karo GIS
  • Latihan lan manual
  • Produk AutoDesk liyane
  • About AutoCAD

Ndeleng isi

  • Cara nggawe karo ArcGIS
  • ArcView Extensions
  • Perbandhingan karo liyane
  • ArcGIS Manuals
  • Babagan ESRI
  • Integrasi karo CAD
  • Integrasi karo Google

Ndeleng isi

Googleearth200 Microstation200
  • Unduh Gambar
  • Georeferencing images
  • Nggabungake GIS
  • Nggabungake karo CAD
  • Precision Google Earth
  • Similar Programs
  • Aplikasi
  • Gambar Update

Ndeleng isi

  • Trik kanggo Cadastre
  • Trik karo Microstation
  • Integrasi karo Excel
  • Integrasi karo GIS
  • Latihan lan manual
  • Bentley liyane produk
  • Babagan Microstation
  • Konferensi lan acara

Ndeleng isi

Manifold200 Gis200
  • Konstruksi data
  • Perbandhingan karo liyane
  • Carane nggawe iku
  • Publikasi data
  • Prakawis Manifold GIS
  • Latihan lan manual
  • Artikel ing ngendi kasebut

Ndeleng isi

Gvsig200 Kartografi200
  • Carane nggawe karo gvSIG
  • Perbandhingan karo liyane
  • About gvSIG
  • Latihan lan seminar
  • Artikel ing ngendi kasebut
  • Nggunakake gvSIG

Ndeleng isi

Catastro200 Engineering200
  • Trik karo teknologi
  • Techniques kadher
  • Latihan lan manual
  • Topik umum
  • Ngangkat lan peralatan

Ndeleng isi

Innovations200 Internet200
Topography200 GPS lan EQUIPMENT
  • Surveying nggunakake AutoCAD
  • Surveying nggunakake Microstation
  • Topografi lan GIS
  • Google Earth
  • Pedoman lan kursus surveying

Ndeleng isi

  • Ulasan GPS
  • Total Stations
  • Perbandhingan Peralatan
  • Nggunakake GPS ing seluler
  • Manuals lan kursus
  • Artikel bab GPS

Ndeleng isi

15 Balesan kanggo "INDIKATOR KONTEN"

  1. Sugeng dalu, padha bisa ngandhani kula ngendi aku bisa njaluk lapisan Hondurasque kali lan dalan. Utawa kaca nanging uga ing ICF lan geoportal.

    regards

  2. ASK, AM aku mengkono STUDENT lan laku GEOMATICA, ME wis kasedhiya foto pangeboman digambar saka GOOGLE EARTH, Nanging ngerti LOKASI YOUR, sing ana Saliyane Meksiko, AS YOU MAY Golek LOKASI YOUR?

  3. Aku pengin supaya ngerti sing wis salah dijupuk minangka wacana pribadi umum dumunung ing Calle Pedro Echagüe Oeste No. 149 lan sesambungan karo Sarmiento Norte kono iku privasi gapura, situs iki wis dumunung ing kutha San Juan - Capital ing Provinsi San Juan, Argentina. Kasunyatan ora gadhah gapura dening werna arteri Pedro Echagüe ora nunjukaké umum. Dadi ing request koleksi kudu dijupuk pisanan kanggo mangerteni yen komentar sing bener lan yèn mangkono request sing dibusak gambar mili dening.

  4. Cara ngganti daftar koordinat geografis desimal kanggo utm

  5. Sampeyan kudu luwih spesifik.
    Umumé sampeyan kudu nemtokake sistem koordinat,
    Banjur sampeyan kudu pindhah menyang titik referensi sing dikenal, lan muter yen perlu.

    Tulis kanggo editor kita (geofumadas). Karo lan kita bakal nerangake luwih rinci.

  6. Carane aku bisa ngrujuk file dxf sing ora koordinat ing pigura koordinat sing tepat? Aku karo microstation iku luwih gampang ... nanging aku ora ngerti carane ..

  7. Aku duwe pitakonan, kaya aku kanggo nemtokake nilai-nilai dimensi salah babagan nilai kurva tingkat.

  8. Yen sampeyan ngomong bab aturan Honduras:

    -Supongan survey Cadastral kutha miwiti ing rong taun: Apa angka aplikasi, yen nilai lan wis ora rampung, bakal duwe aplikasi 100%.

    Apa kudu ngurus saka iku kabotan bisa saka Pengadilan Superior saka auditor, yen ora nuduhake bukti angka padha rampung, bakal mbutuhake wong kanggo ngumpulake angka amarga 100%.
    Perjanjen dadi peran, supaya impact ora dhuwur, nalika cadastre wis di gawe teknis.

    Aspek liyane, apa katalog stok apa sing dikarepake? Apa bangunan, kanthi harga saiki? Apa kalebu nilai tanah kutha? Apa kalebu nilai-nilai tanah pedesaan lan tanduran permanen?

    Yen katalog anyar sing disiapake, kanthi nilai sing dianyari. Nglamar menyang 100% bakal duwe pangaruh sing negatif, amarga wong, yen mung digunakake mbayar kanthi afidavit, utawa ora tau mbayar, bakal rumangsa jeblugan. Iki tinimbang mupangate, bakal nambah standar, amarga wong mung bakal teka ing kotamadya kanggo ndeleng nalika kudu mbayar, lan yen ngerti nilai kasebut mung bakal ngubengi.

    Dadi, apa sing kudu ditrapake perlu. Loro-lorone kanggo nyengkuyung sadurunge TSC tumindak dewan terbuka, uga bisa nggambarake kesan saka teknologi.

    Greetings.

  9. Ing sawetara Munisipalitas, kita duwe katalog nilai lima taun 2015-2019, nanging ora ana survey cadastral Urban, bakal bener kanggo Departemen Cadastre miwiti proses kanggo ngatur nilai-nilai kasebut utawa apa sing bakal dadi langkah sing paling apik kanggo njupuk, ing deso deso ana 30% saka panelitian teknis, apa sing kudu ditindakake ing kahanan kasebut.

  10. Sugeng enjang, perusahaan sing kerja, kepengin entuk drone, kanthi kamera multisektral lan fotogrammetrik, kalebu piranti lunak kanggo rencana penerbangan lan analisa gambar, sing ngidini pamriksan nandur tanduran lan ternakan liwat panggunaan UAV Yaiku sejatine status peternakan beda kanthi bisa ningkatake efisiensi, ngevaluasi kontrol hama lan spesies lan kualitas irigasi.

    Aku pengin duwe proposal sampeyan

  11. padha duwe sawetara tumindak sing ngenali ing cad drawing ing persimpangan garis utawa poliline salah Autocad utawa MicroStation.
    Gracias

  12. Hola
    Aku ngasilake file google hearth kml kanthi koordinat utm (20 point) lan pengenal kanggo koordinat saben, ID8L980G 20.408165 -99.36207333 (identifier, latitude, longitude), file kml diasilake ing utm 8L980G zona 14 Q 462223.62 m E 2256691.52 Nanging nalika ngonversi dadi dwg autocad, aku menehi rong data beda ing siji tangan pengenal lan ing tangan liyane menehi poin, apa sing kedadeyan ??????

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.