Kabeh babagan GPS lan peralatan

Kaca iki minangka ringkesan saka topik sing kalebu ing situs iki babagan GPS lan Peralatan. Ora ngemot update paling anyar.

Yen sampeyan ora nggoleki apa sing dienggo, sampeyan bisa nemokake tugas paling anyar kanggo kategori utawa label ing ngisor iki:

GPS / Equipment

Bali menyang Indeks

GPS Mobile Mapper, Promark lan liya-liyane

mobile mapper

Tim pambanding
Total Stationsestaciontotalsokkiark Testing the Total Station Sokkia SET 630RK
Manuals lan kursus
Perusahaan manufaktur
geoinformatics thumb Iklan saka Geo gedhe
Pengolahan data karo perangkat lunak CAD / SIG
Migunakake lan aplikasigoogle bumi

GPS ing piranti selulerGps ipad
Artikel liyane sing nyebataken GPS lan peralatan

Bali menyang Indeks

13 Balesan kanggo "Kabeh babagan GPS lan peralatan"

  1. Hi Cesar
    Aku ngerti kahanan, nalika topografi punika mboten bener mengkono kahanan adil iki, sampeyan ngomong iku persegi dowo lan Nyeleh CORS ing saben pucuk, kita kudu katon ing sawetara fitur terrain liyane kanggo menehi pendapat, nanging aku bakal menehi titik tampilan kanggo ndeleng yen tindakan mbantu, siji CORS ing panggonan paling dhuwur lan nang endi wae ing antarane uga wis cukup, awit 20 km iku jarak cendhak kanggo peralatan GNSS lan nambah repeaters strategis ing papan kang dhuwur nyoba ngrampungake wilayah sing ora ana jangkoan. Kanggo njupuk kauntungan saka apa sing sampeyan wis duwe, bakal becik kanggo ngerti yen sampeyan kelakon duwe Internet seluler ing sawetara wilayah, Mungkin sampeyan bisa ngleksanakake kombinasi NTRIP + RADIO. Apa aku ninggalake surat, info@acnovo.com

  2. pitakonan forum
    duwe area kira-kira saka 30000 hektar mbentuk persegi dowo saka 20000 m 15000 m saben sisih, ing vertex duwe ERP NET R9 Trimble (ERP, permanèn Station nelusuri) lan iku ateges 1 ERP, topografi internal persegi dowo iku nggronjal (cukup bukit), kondisi iki ndadekake GPS bisa karo rover RTK sinyal Trimble R10 wis ilang, panginten kanggo nyeleh sinyal GPS radio repeater. pitakonan kasebut minangka koneksi sing paling apik kanggo bisa nindakake survey ing RTK, sambungan radio kanthi seri utawa paralel.

  3. Wigati Aku wis nyoba kanggo nyetel gambar latar mburi georeferenced ing kolektor GPS Topcon GR5 lan aku ora bisa nggambarake. Apa aku kudu?

  4. Hello everyone, Aku duwe ashtech gps 120 Aku iki macet karo layar spektrum ing awal ana sawetara cara kanggo ngreset utawa ndandani

  5. Hi guys, aku kudu ngerti carane aku bisa utawa solusi kanggo masalah amba cilik iki.
    Aku duwe GPSMAP 62 SC. Aku nindakake survey kanthi poin lan foto sawetara jembatan lan trek rute lan saiki aku ora bisa ndownload foto utawa apa wae, kepiye cara utawa program apa sing bakal digunakake kanggo iki, foto-foto kasebut duwe koordinat uga ora bisa njupuk menyang google eart yen ana. bisa muga-muga sampeyan mbantu aku matur nuwun kanthi sanget.

  6. Ing hukum wong sing nyatakake yen file .sp3 (esfemeris tepat) bisa ditransfer menyang Rinex liwat piranti lunak BERNESE. PERTANYAAN ADALAH POSIBLE? Lan yen bisa saka ngendi aku ngundhuh piranti alus kasebut. Aku entuk halaman asu iki link:

    http://www.bernese.unibe.ch/ Nanging aku durung nemokake installer. Ana wong sing bisa mbantu njlentrehake yen iki bisa utawa ora.

  7. Hi Diego, Aku ora ngerti cukup babagan EPOCH kanggo menehi saran.

    Saiki, priksa tanggal komputer lan komputer sampeyan. Aku ora bakal menehi sampeyan masalah. Apa versi piranti lunak sing digunakake?

  8. Aku kudu ngerti apa wis kedados karo piranti lunak MSTAR potsproceso Magellan Promark X kanggo tanggal lan ora bisa gawe dhewek karya menehi kula kesalahan ing tanggal almanac sing saiki nggunakake piranti lunak iki supaya aku bisa nerangake apa wis kedados perlu bantuan.
    Salam

  9. Aku arep duwe pendapat babagan GPS L1 EPOCH 10 kanggo survey topografi kanthi presisi apik lan perbandingan karo Mobile Mapper 10. Matur suwun

  10. Tim kasebut apik banget, amarga kerugian sing ora sampeyan sok golek dhukungan nalika nandhang karusakan. Iku gumantung ing kutha sing sampeyan manggon, nanging umume ing Amerika Latin dheweke duwe posisi sing luwih murah babagan Sokkia, Leica lan Topcon

  11. Hello dear, aku saka Argentina lan aku kepengin ngerti apa pendapat sing ditemtokake dening Stonex lan South brands kanggo total stasiun. Ing kene dheweke ora ngerti, supaya aku kepengin ngerti, yen dheweke wis nyoba, apa asil dheweke menehi ... iku menarik kanggo duwe pendapat saka wong sing wis pengalaman nggarap merek iki.
    Thank you very much.
    Salam

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.