INFRAWEEK 2021 - registrasi mbukak

Registrasi saiki mbukak kanggo INFRAWEEK Brasil 2021, konferensi virtual Bentley Systems sing bakal nampilake kemitraan strategis karo Microsoft lan pimpinan industri

Tema taun iki yaiku "Kepiye aplikasi kembar digital lan proses cerdas duweni potensi bisa ngatasi tantangan ing jagad pasca COVID."

INFRAWEEK lair ing tengah tantangan nggawa konten digital sing relevan lan berkualitas kanggo para insinyur, arsitek, pembangun lan operator infrastruktur ing saindenging negara. Ing taun 2020, acara kasebut digawe bebarengan, ing rong edisi, luwih saka 3000 profesional sing nampa undhangan kanggo sinau lan njelajah teknologi anyar ing proyek infrastruktur, liwat inovasi kembar digital.

Edisi 2021 saka INFRAWEEK Brasil Bakal ditindakake ing 23 lan 24 Juni, lan janji bakal luwih gedhe. Diwiwiti karo kemitraan strategis ing antarane Bentley lan Microsoft, sing tanggung jawab kanggo konferensi perdana acara kasebut, Bentley uga bakal dadi tuan rumah jeneng gedhe saka sektor teknik lan infrastruktur kanthi pengalaman digital lengkap, sing bakal ngatasi topik kayata kutha cerdas, teknologi cloud lan cara ngetrapake kembar Digital uga proses cerdas bisa mbantu ngatasi tantangan pasca pandemi.

Peserta bakal duwe kesempatan unik kanggo sesambungan karo presiden, direktur lan wakil Copel - Companhia Paranaense de Energia, BIM Forum Brasil, ESC Engenharia, CBIC - Câmara Brasileira da Indústria da Construção, Consilience Analytics, ADAX Consultoria, Sabesp - Companhia de Saneamento do Estado saka São Paulo, uga ahli saka Bentley Systems babagan transformasi digital ing prasarana.

Bakal ana rong sore presentasi, lan intine pembukaan bakal dikirim dening Bentley lan Microsoft, nguatake kemitraan strategis sing ditambahi ing taun 2020 kanggo maju teknologi kanggo kembar infrastruktur digital. Ing tanggal 23, Alessandra Karine lan Fabian Folgar njelajah pentinge teknologi maya anyar ing jagad pasca pandemi. Ing tanggal 24, Keith Bentley, pangadeg lan CTO Bentley Systems, bakal mbukak acara kasebut kanthi perspektif eksekutif sing narik kawigaten babagan lingkungan kembar digital.

Ahli Bentley nampilake praktik lan teknologi paling apik kanggo ngoperasikake proyek infrastruktur nggunakake kembar digital kanggo perencanaan kutha, pangiriman proyek, kutha cerdas, lan liya-liyane. Fokus taun iki dadi pangguna, lan INFRAWEEK Brasil 2021 bakal dadi pertunjukan sing apik kanthi 100% konten virtual lan gratis.

Kanggo gabung karo pemain paling gedhe ing sektor iki lan sinau praktik paling apik kanggo perusahaan gedhe kanggo proyek infrastruktur, daftarkan gratis kanthi ngeklik ing kene lan rawuh ing INFRAWEEK Brasil 2021, tanggal 23 lan 24 Juni, jam 14:00 sore

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.