Arsip kanggo

IntelliCAD

Piranti lunak IntelliCAD CAD. CAD Alternatif

Pinten piranti lunak babagan blog iki?

Kanggo luwih saka rong taun aku wis nulis babagan topik gila babagan teknologi, umume babagan perangkat lunak lan aplikasi. Dina iki aku njupuk kanggo nggawe analisis apa tegese nganggo software, wus kanggo mbentuk pendapat, kanggo nyorot kekiyatan lan carane wong nanggepi income tembung lan generasi lalu lintas ...

Sapa sing pindah keju?

Aku seneng karo Geoinformatics, kejaba dadi majalah kanthi rasa sing apik, isi kasebut apik banget ing bab geospasial. Dina iki versi April wis diumumake, saka ngendi aku njupuk pirang-pirang teks sing disorot kanthi werna abang kanggo menehi motivasi menyang maca sing succulent. Ing versi sadurungé aku nggawe review, dina iki aku ...

Perbandingan BitCAD - AutoCAD (Babak 1)

Sadèrèngipun wis ngedika babagan BitCAD, kang alternatif ekonomi kanggo AutoCAD, karo iklan banget agresif lan saiki wis mung dirilis versi 6.5 3D fungsi. Saben dina liyane perusahaan sing dipeksa nglirwaaken laku kang pirating amarga prajanjèn internasional sing nggawe sing pemerintah liyane melu ing ...

kreatifitas BitCAD

Aku ngomong iklan BitCAD apik banget, saka IntelliCAD, sing kanthi cara iki minangka alternatif sing murah kanggo AutoCAD kaya aku ngomong karo sampeyan nalika aku nindakake review luwih lengkap babagan program iki. Iku menehi pawulangan apik kanggo departemen marketing saka Manifold hehe. Lan amarga aku seneng banget, dheweke ...

CAD / GIS antarane Prioritas Perangkat Lunak gratis

Yayasan kanggo Perangkat Lunak Bebas (FSF) digawe ing 1985 kanthi niat kanggo ngembangake nggunakake, ngembangake lan nglindhungi piranti lunak ing lisensi non-proprietary saka skema komersial. Liwat Gigabriones Aku wis sinau sing FSF ngumumake 11 proyek prioritas, kalebu rong perkara geospasial: Pengganti Google ...

BitCAD, sing luwih murah AutoCAD

BitCAD salah siji saka akeh pilihan sing metu saka inisiatif IntelliCAD, sing ngidini sampeyan duwe alat CAD, kaya sing dianggo AutoCAD, nanging kanthi biaya sing murah. IntelliCAD minangka organisasi pangadeg Open Design Alliance, digawe kanggo ngembangake lingkungan desain komputer kanthi pangaruh sing paling apik kanggo meksa AutoDesk kanggo ...