Arsip kanggo

IntelliCAD

Piranti lunak IntelliCAD CAD. CAD Alternatif

Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih lan referensi profesional kanggo kamajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospasial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar kanthi irah-irahan "Inside MicroStation CONNECT Edition ", saiki kasedhiya ing kene, lan dadi e-book ...

LibreCAD, kita bakal nduwe CAD gratis

Aku pengin miwiti kanthi njlentrehake manawa ora padha yen nyebutake CAD gratis tinimbang CAD gratis nanging kaloro istilah kasebut ana ing telusuran Google sing paling asring digandhengake karo tembung CAD. Gumantung saka jinis pangguna, pangguna nggambar dhasar bakal mikir babagan kasedhiyan tanpa nggawe biaya lisensi utawa godaan kanggo pembajakan lan ...

Generate memori teknis saka plot karo CivilCAD

Sithik program sing nindakake iki, paling ora kanthi kesederhanaan sing ditindakake CivilCAD. Sing umumé, yaiku laporan babagan paket kasebut, kanthi blok, kanthi tabel arah lan jarak, watesan lan panggunaan. Ayo goleki carane nggawe karo CivilCAD, nggunakake AutoCAD sanajan uga bisa digunakake karo Bricscad sing luwih murah lan ...

Pinten piranti lunak babagan blog iki?

Wis luwih saka rong taun nulis babagan topik teknologi edan, biasane piranti lunak lan aplikasi. Dina iki aku pengin njupuk kesempatan kanggo nganalisis apa tegese ngomong babagan piranti lunak, kanthi pangarep-arep nggawe pendapat, nyoroti kautaman lan cara nanggepi penghasilan ekonomi lan tembung-tembung generasi lalu lintas ing ...

Sapa sing pindah keju?

  Aku seneng banget karo Geoinformatika, kajaba dadi majalah kanthi tata letak sing apik, isine apik banget kanggo prekara geospasial. Dina iki versi April wis diumumake, mula aku njupuk sawetara teks sing disorot warna abang kanggo motivasi sampeyan maca sing apik. Ing versi sadurunge, aku nggawe review, dina iki aku…

Perbandingan BitCAD - AutoCAD (Babak 1)

Sadurunge, aku wis ngomong babagan BitCAD, sing minangka alternatif sing murah kanggo AutoCAD, kanthi pariwara agresif banget lan saiki wis ngluncurake versi 6.5 kanthi fungsi 3D. Saben dina luwih akeh perusahaan kepeksa ninggali praktik hacking amarga perjanjian internasional ndadekake luwih akeh pamrentah melu ...

kreatifitas BitCAD

Aku nganggep pariwara kanggo BitCAD, saka IntelliCAD, apik banget, kanthi alternatif alternatif murah kanggo AutoCAD kaya sing dakkandhakake nalika kepungkur nalika nindakake kajian babagan program iki. Iki menehi pelajaran sing apik kanggo departemen Manifold Marketing hehe. Lan amarga aku seneng, dheweke ...

CAD / GIS antarane Prioritas Perangkat Lunak gratis

Yayasan Piranti Lunak Gratis (FSF) digawe ing taun 1985 kanthi tujuan promosi panggunaan, pangembangan lan pangayoman piranti lunak kanthi lisensi non-kepemilikan skema komersial. Liwat Gigabriones, aku wis ngerti manawa FSF ngumumake sewelas proyek prioritas, kalebu loro ing prakara geospasial: Pengganti Google ...