Arsip kanggo

ipad

Langkah kanggo trek ponsel

Ngelingi pentinge ponsel ing saben dinane, kita cenderung ngrawat dheweke kaya bocah, saka tuku sampul, kaca tempered kanggo proteksi layar, dering ing sisih mburi kanggo genggeman lan uga pelindung kanggo banyu yen dudu buktine ...

Apa sing kudu dilakoni yen iPad dicolong

Bocah lanang, subyek kasebut bisa uga jelas, nanging cepet utawa cepet sampeyan kudu ngerti apa sing kudu ditindakake nalika iPad dicolong. Lan sanajan ana sawetara aspek sing ditrapake ing iPhone, iPod Touch lan iMac, aku pengin nggunakake kustomisasi kanggo ngurmati apa sing aku wis nate sinau ing kana: 1. Aja nganti bisa ...

Taun paling apik Google Chrome

Kasus Google Chrome minangka conto sing nggumunake saka sing dicritakake 4 taun kepungkur: "Browser sing kepengin dadi sistem operasi" Aku kelingan wulan September 2008 aku nulis babagan Google ngluncurake browser dhewe, nalika ngarep-arep ngilangi Internet. Penjelajah bakal katon edan kepiye mikir saiki yen ...

Sample GeoSpatial Training Worksheet

Pelatihan GeoSpatial promosi kursus edhisi anyar, mula kita njupuk kesempatan kanggo nyebar sawetara sing wis ditindakake para siswa lan dhaptar kursus anyar. Kemajuan siswa anyar Saka master Javascript kanggo ArcGis Server, Javier Pampliega nggawe aplikasi sing ditampilake ing ngisor iki saka awal. Apik…

Majalah MundoGEO saiki ing tablet

MundoGEO, perusahaan sing paling perwakilan ing bidang geospasial ing wilayah komunikasi Amerika Latin, ngluncurake rong aplikasi supaya majalah MundoGEO bisa dideleng saka piranti seluler, kaloro nganggo iOS Apple lan Android. Mung taun iki, majalah iki nggabungake isi majalah InfoGEO lan InfoGNSS, uga kalebu ...

Gawe aplikasi seluler dhewe

Saluran bisa uga minangka salah sawijining solusi paling apik kanggo nggawe aplikasi seluler. Fleksibilitas sing ana, ditambahake karo pirang-pirang platform sing didhukung nggambarake karya kreator sing luar biasa sing bisa sampeyan gunakake blog, feed rss utawa konten media sosial menyang aplikasi sing siap disebarake ing ...

Happy Paskah

Yen ana prekara sing apik babagan kencan iki ... yaiku karo kulawarga. ... saka buaian ... saka iPad ... saka maksud sing paling apik  

Woopra kanggo iPad kasedhiya

Woopra minangka salah sawijining aplikasi paling apik kanggo ngawasi lalu lintas situs langsung. Sawetara wektu kepungkur aku mriksa aplikasi desktop, uga ana versi kanggo Google Chrome lan saiki versi sing mung ana kanggo iPhone wis dianyari, ing versi universal spektakuler 2.0 sing kompatibel ...