Arsip kanggo

ipad

Langkah kanggo trek ponsel

Kanthi nyathet pentinge ponsel ing dina iki, kita cenderung ngurus bocah kasebut, saka tuku tutup, kaca tempered kanggo proteksi layar, dering ing mburi kanggo genggeman lan malah pelindung kanggo banyu ing kasus ora bukti ...

Njaluk akurasi submeter saka iPad / iPhone

Penerima GPS saka piranti iOS, kayata iPad utawa iPhone, bakal nindakaké katemtuan kaya sembarang browser liyane: antara 2 lan 3 meter. Loro-lorone saka GIS Kit, sawetara kamungkinan liyane sing kita katon kanggo nambah akurasi, Nanging thanks kanggo rembugan saka kanca, kita temokake apik kanggo njupuk dipikir iki ...

Apa sing kudu dilakoni yen iPad dicolong

Bukak menawa subyek kasebut bisa ditemtokake, nanging cepet utawa mengko sampeyan kudu ngerti apa sing kudu ditindakake nalika iPad sampeyan dicolong. Lan nalika sawetara aspèk diinstal ing iPhone, iPod Touch lan iMac, aku pengin njupuk kauntungan saka iku kanggo nggawe pribadhi kanggo ngurmati apa aku sinau sedina ing kana: 1. Aja nganti akeh ...

Ing taun gedhe saka Google Chrome

Kanggo Google Chrome iku umpamane striking apa ngandika taun 4 ago: "Ing browser sing aspires dadi sistem operasi" Aku elinga ing September 2008 wrote carane Google dibukak browser dhewe, nalika pengarepan dethrone Internet Explorer jek edan mikir saiki sing ...

Nggawe app mobile dhewe

Conduit bisa salah siji solusi sing paling apik kanggo mbangun aplikasi seluler. Keluwesan kasebut, ditambahake marang jumlah platform sing didhukung, nggambarake karya kreatif sing luar biasa sing bisa nggawa blog, sumber rss utawa isi jaringan sosial kanggo aplikasi sing siap disebarake ing toko ...

Woopra teka kanggo iPad

Woopra iku salah siji saka aplikasi paling apik kanggo ngawasi Camping lalu lintas urip. A nalika ago aku review aplikasi desktop, tambahan ana versi kanggo Google Chrome lan sapunika wis dianyari versi kanggo iPhone sing mung ana ing 2.0 versi universal biasa sing kompatibel ...

Bakal kita duwe Microstation for Mac?

Saperangan taun kepungkur, AutoDesk kaget karo bali menyang Mac; Sanajan durung versi paralel rampung lan sawetara fungsi ora ana, kita mangerteni kecenderungan sing ditandhani menyang sektor sing dikenal sakdurunge minangka pilih. Bentley sing bali menyang Mac, wis dadi pengarep sing ing taun-taun pungkasan wis nemtokake. ...