A blogger gedhe wis pensiun

Kabar iki mesthine ora dikirim ing 1 April, amarga sapa bakal ngira yen dheweke lagi dolanan karo dina sing wong bodho, sing padha karo dina wong sing ora bersalah ing gaya Anglo-Saxon ... lan goleki sing ana wong sing seneng banget.

Ngerti manawa iki ora lelucon sing nggegirisi.

ing rereget

Maksudku Pete Kesley, sing nulis ing salah sijine blog AutoDesk resmi: "Dirt".

Alesan kanggo pensiun dheweke wis liwat proses kemoterapi dawa sawise dheweke ditemokake duwe kanker. Apik apik, nanging uga ngandika yen bakal bisa nyedhaki area AutoDesk, adoh saka blog. Kanggo wayahe aku kepengin njaga pranala ing blog sampeyan ing blogrollku, amarga aku seneng carane dheweke nulis ing gaya evangelisasi anti-AutoCAD pengguna ... kita bakal weruh sing njupuk maneh ing subyek Civil 3D.

pete kesley Nalika wong bisa ganti, foto kasebut nuduhake sadurunge lan sawise; Dheweke ngomong yen dheweke kudu nganyarake paspor amarga dheweke ora percaya ing bandara

... luck kanggo wong.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.