Jawaban aku ora bisa menehi

gambar
Aku kerep ndeleng Google Analytics kanggo ngerti apa tembung kunci sing ditemokake ing blog, supaya sampeyan bisa mangerteni ing ngendi topik pangguna luwih akeh ngentekake wektu lan uga pungkasan, amarga tembung sing kedadeyan mung teka nanging ora ana menit.

Iku tantangan apik kanggo ngerti babagan topik apa sing arep ditulis, anggere padha ing baris blog ... sanajan dina iki aku bakal jujur, aku wis milih paling ora pitakonan 7 sing aku ora mikir aku bisa gampang njawab.

Sawetara nyebabake anugrah, liyane katon kaya dhaptar pesenan kanggo Santa 🙂

1. Cara nggawe aplikasi GIS langkah demi langkah

... tanpa komentar

2. Endi kanggo ngundhuh AutoCAD free

Ngunduh? saka kaca AutoDesk, gratis? tau, aaaaah maksudmu ngendi ngunduh iku bajakan? Uga ana akeh panggonan nanging yen aku ngomong wong kene, Google bakal ngukum iklan AdSense

3. Carane nggawe orthophotos karo AutoCAD

Man, ngomong babagan pears ...

4. Endi kanggo sinau AutoCAD ing 10 menit

Chanfle! Yen sampeyan ngapusi ing wawancara proyek, sampeyan duwe masalah.

5. Carane nelusuri wong ing Google Jantung

Aku kira iki versi GoogleEarth kanggo penyayang

6. Cara migunakaké ArcView R14

Mmmm ...

Kene sing terakhir kanggo panganan cuci mulut

7. Cara nyambung Windows karo AutoCAD

...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.