Jawaban cepet babagan Microstation

MicroStationWiwit Google Analytics ngandhani yen ana panemu AutoCAD nyuwun, iki ana sawetara jawaban cepet. Kabeh operasi kasebut rampung saka Microstation, sanajan ana cara kanggo nindakake karo tombol utawa baris perintah (tombol) kita bakal nggunakake solusi menu.

1 Carane mlebu file saka Microstation (dgn) kanggo AutoCAD (dxf utawa dwg)?

  • File / save as /
  • Kanggo nindakake ing jumlah gedhe utawa versi sing beda: utas / batch converter

2 Carane mbukak file AutoCAD ing Microstation (dxf or dwg)?

  • Gambar / bukak (ora ngelingi ngimpor)
  • Elinga yen format dwg beda metu, versi Microstation bisa utawa ora bisa mbukak.
  • Microstation 95 bisa mbukak file nganti AutoCAD 98
  • Microstation SE nganti AutoCAD 2000
  • Microstation j nganti AutoCAD 2002
  • Microstation V8.5 bisa mbukak nganti AutoCAD 2007
  • Microstation V8 XM nganti AutoCAD 2009
  • Microstation V8i Pilih Seri 2 nganti AutoCAD 2012
  • Microstation V8i Pilih Seri 3 nganti AutoCAD 2013, lan manawa apa format iki kalebu ing AutoCAD 2014 lan AutoCAD 2015

3 Carane ngunggah gambar ing Microstation (ecw, bmp, jpg, tiff, png etc)?

  • File / raster manager / file / attach ... (sawetara bisa dimuat)
  • Kerjane cukup rapet karo Manager Gambar
  • Aja nuntut, ora ndhukung img

4 Cara ngganti format gambar ing microstation?

  • File / raster manager / file / save as ...
  • Kanggo georeferencing masalah ndeleng kene

5 Cara mbukak file historis peta?

  • Piranti / desain riwayat

6 Carane mbukak pamblokiran (sel)?

  • Unsur / sel
  • Kanggo ngimpor sel kanggo pamblokiran ndeleng kene

7 Carane nulis utawa maca koordinat UTM?

  • Printah aktif (contone point)
  • utilitas / kunci ing / x, y = x koordinat, dikoordinasi / ngetik
  • Kanggo ndeleng carane ngimpor saka excel Aku nerangake kene
  • Kanggo ndeleng carane maca utawa nyelehake Aku nerangake kene

8 Carane ngimpor .shp (bentuk) file menyang Microstation?

  • File / import / shp / pilih file / milih skala / milih sawetara / milih pilihan kanggo ngimpor data utawa mung vektor / milih opsi kanggo ngimpor manéka utawa linestrings / impor
  • Iki rampung ing Geographics, kanthi proyek lokal mbukak

9 Carane ndeleng file mxd, lapisan utawa wangun ArcGIS ing Microstation?

  • File / raster manager / milih pilihan GIS / MXD-lyr
  • Sampeyan mbukak minangka gambar, sampeyan bisa nangani transparansi, werna sing sampeyan tingali minangka mxd
  • Iki rampung karo Geographics, sampeyan kudu duwe lisensi ArcGIS aktif kanggo ndeleng lan mbukak data dbf

10 Bisa Microstation ngonversi gambar raster menyang format .ecw?

  • Ora. Sampeyan bisa maca gambar raster lan ngowahi menyang format liyane. Iki amarga format iki pribadi lan ngasilake mbutuhake hak kanggo perusahaan sing saiki duwe Erdas.

Aja isin ... yen sampeyan duwe pitakonan liyane, uncalan

11 Balesan kanggo "Respon singkat kanggo Microstation"

  1. Langsung, mikrostasi - Excel. Ora, kajaba sampeyan nggawe aplikasi VBA.
    Sampeyan bisa nyalin teks kasebut luwih unggul lan nalika nempel milih «dihubungake» utawa «nampilake». Kaya ana aplikasi kaya Fleksibel sing ngidini sampeyan sawetara.

    Nanging masalah panelusuran saka microstation menyang file excel sing njaba ora ana minangka fungsionalitas.

    Kanthi perkembangan VBA yen bisa, sampeyan bisa nggawe sambungan antarane file DGN ole lan Excel meja, indeks bisa nggolèki kurang golèk sawetara peta sing ing meja, nemokake, etc.

  2. Good, Aku wonder yen saka MicroStation otomatis bisa nemokake lan pilih tembung utawa nomer saka dhaptar Excel (ngendi ana unsur 1000), tinimbang golek wong siji ing document MicroStation.
    Gracias

  3. Aku ora percaya langsung ing format sat. Sampeyan kudu nyimpen kanthi format sing dingerteni SmartPlan, umpamane DWG, lan banjur mbukak saka program kasebut.
    Prosedur, file - save as ...

  4. Good afternoon.

    Topik menarik banget sing diterbitake ing kaca sampeyan.
    Aku nulis kanggo sampeyan kanggo nggawe pitakonan iki:
    Bisa ngekspor file 3D MicroStation V8i .dgn menyang .sat extension langsung ??? Lan yen sampeyan bisa mangsuli piye carane, berkas kasebut nganggo ekstensi .sat bakal digunakake ing SP3D (SmartPlan Modeling).

    Aku tetep ngerteni komentarmu.

    Thanks,

  5. Hai Felipe, sampeyan kudu nerangake luwih akeh tegese sampeyan kanthi njupuk perawatan kanggo pangopènan. Ayo kanggo ndeleng apa kita bisa nulungi sampeyan.

  6. Aku ora ngelingi carane njaluk peta kanggo ngirim ing pangopènan Aku kabeh prosedur lan ora bisa metu

  7. Aku ngira iku obyek, sing ana rong data ing database.

    Inggih, ekspor kanggo mbentuk file, sawise PostGIS sampeyan nyebataken.

    Kanthi Geografis, File / Ekspor / GIS
    Kanthi Bentley Map, padha, nggawe ekspor anyar lan milih file shp

  8. Kanca apa aku pitutur marang kowe carane aku bisa apa kanggo senar baris saka ngrugekake unsur Duwe disambungake loro rekaman ing Akses database kanggo exsportarlo kanggo postgis minangka format dk tanpa rusak cathetan informasi supaya ing post GIS karo klik kanggo ndeleng log item linestring

  9. Apa sampeyan kudu ngekspor mau nganggo opsi:

    File / ekspor / shp

    ing cara sing padha kaya aku diterangake ing kirim iki: nalika dheweke ngomong babagan carane ngimpor data saka shp menyang Microstation

  10. Aku kudu ngerti kepriye bisa nransfer file dudu ing geografi microstation karo proyek kanggo format wangun ArcGis nanging kanthi informasi basis data (Akses) kanthi cara kaya mengkono yen unsur sing ana hubungane karo rong mslink bisa nggambarake ing tabel Atribut ArcGis

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.