Kesempatan kerja ing Madrid

Destinia.com nggolek programer anyar sing nguasai php, bisa nyambut gawe ing markas Madrid kanthi full-time.phpKepiyuga syarat:

  • Menehi pengalaman ing kode php lan MySQL database, sampeyan kudu paling sethithik 2 taun nggarap.
  • Dikarepake yen pengalaman sampeyan bakal ana ing proyek-proyek ukuran gedhe.
  • Paling ora rong taun pengalaman ing pamrograman berorientasi obyek
  • Basa Inggris apik
  • Lan mesthi, sampeyan pengin bisa

Luwih seneng:

  • Pengalaman ing portal pariwisata, penerbangan utawa sistem akuntansi
  • Kawruh saka UML, XML, JavaScript, AJAX lan LINUX

Tugas sing bakal dilakokaké:

  • Pemrograman penjualan layanan wisata kanthi Internet
  • Dokumentasi lan revisi kode sing ana lan anyar

Wangun kontrak sing diprodhuksi dening prodhuk (kanthi karya) lan gawe anyar tanpa wates. Markas iku Madrid, cedhak Gran Vía subway. kaca proyek saka Destinia.com lan aplikasi. Iki minangka tautan sing disponsori kanggo Zync

Salah Reply kanggo "Kesempatan kanggo makarya ing Madrid"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.