Apa sing kamulyan alam 7 menang

Usul kasebut bisa uga nyerang, yen kita ngira yen voting rampung nganti Desember, nanging sawise kita saran pisanan, swara menyang Januari wis Februari Kita bakal nggawe asumsi paling ora kanggo wilayah geografis:

Kanggo nggawe analisis iki, kita bakal nggunakake usulan 77 sing saiki wis entuk swara paling akeh:

Keajaiban alam 7

Klompok 1. Kita bakal nyebat proposal kasebut sing nuding saka posisi kaping sepuluh menyang posisi kaping sepuluh (1 dadi 10). Calon Hispanik 7 sing kita promosi ing wiwitan mung kene Pulo Cocos

Klompok 2. Kita bakal nyebat usulan kasebut yaiku ing antarane 11 lan posisi 20 (11 dadi 20), kanthi upaya sing apik, bisa uga entuk pendhapat saka grup iki. Ing grup iki yaiku Rizab Kali Bananalan Lake Titicaca sing dipromosikake nalika iku.

Klompok 3. Kita bakal ngarani wong-wong mau ing antarane 21 lan posisi 40, masalah klompok iki yaiku yen suara kasebar amarga bawana duwe sawetara pilihan sing saingan karo klompok 2. Mangkene Salto del Angel, saka sing kita promosi.

Klompok 4. Sing ana ing antarane posisi 41 lan 77, ing grup iki sanajan ana akeh calon, rebutan padha sithik. Ing grup iki yaiku Tierra del Fuego

Kemungkinan menangake pencalonan temenan antarane kelompok 1 lan 2, amarga mung pitung panggonan. Sanajan ora ditrapake manawa posisi sing ana ing ndhuwur posisi 40 bisa mundhak kanthi suwe, nanging bakal mbuktekake manawa paling ora saka negara sing gedhe lan proses sensitivitas sing apik wis disetel. Saka sing wis dakusulake, Sierra Nevada Lan Pulo Mapelo Dheweke ora katon ing antarane 77 pisanan.

Aku uga ora kedadeyan, sanajan Asia duwe calon 8, 7 pisanan bakal lunga menyang bawana kasebut. Adhedhasar iki, kayane keajaiban 7 bisa metu kaya ngono:

Asia: 3
Amérika Kidul: 1
Amerika Tengah: 1
Amérika Lor: 1
Eropah: 1

Afrika lan Oseania duwe kamungkinan sing padha kanggo Eropa, nanging karo pangguna Internet sing sithik.

tlaga atitlanKaya sing sampeyan ngerteni, ora ana kemungkinan kanggo negara-negara sing nganggo basa Spanyol, kita mung ngomong babagan Amerika Tengah lan siji kanggo Amerika Kidul. Mangkene gambar Lake Atitlan, ing Guatemala, sing mlebu posisi 11

Wangsulan 20 kanggo "Apa keajaiban alam 7 sing bakal menang"

  1. Paling apik yaiku Pulo Cocos sing bakal menang ing Costa Rican 1

    COCO ISLAND # 1

  2. Aku uga Costa Rican lan uga akeh kanca saka Meksiko. Aku ngerti kabeh extension geografis Costa Rica kalebu Kepulauan Cocos.

    !D52435821FAB0CF8!313/?ViewType=4

    Muga-muga Gusti Allah Pulo Cocos lan saben sudut alami saka planet iki. Ora ana sing heran alam amarga aku menang kontes. Malah manungsa ora ngerti makna saka Wonder Wonder. Aku ngarep-arep marang Gusti Allah, supaya kita sinau ngurus saben pojok planet iki, lan duwe omah-omah keajaiban alam dhewe. Salami ana, kita nuduhake planet sing padha lan kabeh duweke kabeh.

    Salam kanggo warga sing nambah kesadaran, lawang, tequila lan uripe murni.

  3. Aku ngerti isine saka klapa Aku Costa Rican lan Ticos kita seneng karo biodiversity sing ora duwe pamrentah

  4. Ivanohe bener ujar manawa wong planet bumi bakal menang, saiki ditrapake kabeh Amerika.
    Viva amerika

  5. Aku setuju karo apa sing ditulis karo Gino Delgado, mandheg ngala-ala.
    Loro-lorone Meksiko lan Costa Rica duwe papan sing apik lan kita kudu bangga. Mengkono jagad kaya ngono, amarga ana individu sing ora ngerti cara melu hormat; ing kompetisi sing sehat iki,
    motivasi sing mbantu kanggo ngerti saben liyane ing antarane negara.
    VIVA COSTA RICA, lan VIVA MEXICO

  6. Sapa wae sing nliti kene, ngerti pulau klapa? Apa ana sing duwe variabel sing dibutuhake supaya bisa menehi komentar, kaya dene Jacques Couteau? utawa variabel sing nggawe situs pusaka jagad iki? Sapa wae sing mikir ing kene, ngerti suwene entuk wektu lan bisa ditindakake apa wae?

    Pulo Coconut minangka salah sawijining papan sing paling nggumunake ing planet, nanging supaya bisa ujar manawa, sampeyan kudu duwe kawruh lan kawruh sing apik. Aku mangu-mangu yen wong-wong sing mikir kene ngerti, supaya komentar sing didhasarake ing total ora nggatekke. Aku ora percaya manawa masalah kasebut yaiku iklim utawa biodiversitas, amarga loro Costa Rica lan Mexico nuduhake, tanpa ngaso, karusakan sing ditindakake ing iklim. Ticos ora nggatekake Costa Rica, The Mexicans ngrusak lingkungan kabeh, The Ticos ora ngerti pulo klapa, wong-wong Meksiko mlayu supaya urip kanthi tliti ing AS sing ora dikarepake. Costa Rica nduwe 4 mayuta-yuta penduduk ... Meksiko nduwe salah sawijining kapital sing paling gedhe ing planet iki ... nanging, kabeh, loro-lorone ora luput siji perkara: Ora ana Loro Wong sing Duwe, Ora Ninggani Apa sing Dheweke Duwe, Pulo Ticos ora digawe saka Coco ... uga ora ana sing nggumunake Meksiko ... Dadi ora ana sing dakkandhakake ... mandheg nglamar utawa ngrusak wong liya ... ngati-ati karo apa sing ana ing kono yen ora pantes ... . lan mungkasi ujar akeh STUPIDES

  7. Apa sing diarani COCOS ISLA?

    Apa horor, aku pancene mikir sing Costa Rica pengin pulo

  8. Miturut Gusti Allah, Meksiko ngluwihi Costa Rica ing babagan keanekaragaman hayati, nanging sampeyan ngerti, ora ngomongake Andres, Meksiko duwe kabeh microclimates sing ana, kajaba kanggo tundra, lan sing duwe Costa Rican: Ya, ana macem-macem ing Meksiko, saka ing negara liya nanging mesthi luwih saka ketok Kosta Rika. Mulane, ngepenake apa alasane, apa maneh dhukungane Rebeca

  9. Sampeyan ngomong, aku ora cemburu lan yen sampeyan, 100% TICO, LONG LIVE COCO ISLAND lan uga CEACHI RICA

  10. Kosta Rika minangka salah sawijining negara paling sugih ing keanekaragaman hayati lan wong-wong sing mlaku kaya gringos, wong Tionghoa, wong Éropa, ngendika sing Costa Rica minangka salah sawijining sing paling ayu ing donya, kawitan ngerti negara banjur menehi pendapatmu
    ok
    yen sampeyan seneng karo aku lan yen sampeyan ora kaya aku uga

  11. Delengen Rebeca, kanthi saengga ing donya sampeyan luwih tenang amarga Kosta Rika nduwe 4% saka keanekaragaman hayati ing donya ora bisa guneman yen sampeyan ora ngerti

  12. Inggih, aku mikir sing sing ing Costa Rica ora duwe apa-apa kanggo nindakake ing urip.

    Kaping pindho: Ora ana sing duwe pikiran sing bakal milih Pulau Cocos dadi wonder ing donya, saumpama ana pulo-pulo liya ing ndonya, mesthine kudu dicathet menawa pulo kasebut minangka sawijining ekosistem sing ana bebaya: yaiku, kanthi gampang rusak.

    Mungkin aku wis ngomong sampeyan, nanging aku ngira banyu udan Agua Azul (Agua Azul, ora mung Azul) kudu dibuang saka kontes, kabeh kesandhung lan nyeri, lan uga kudu ditarik menyang canyon Sumidero.

    Loro waterfalls lan jurang Sumidero ana ekosistem rapuh; sing ora bisa nulungi pariwisata kaya, ora kaya Popocatepetl, awit aku ora mikir sapa sing kepengin minggat gunung geni lan ora kaya tembok kancing sing nduweni sistem pengawetan sing apik.

    Ing kontes pisanan lan mbenerake yen aku salah, Chichen Itza, Teotihuacan lan Fine Arts ana ing kahanan sing padha, aku mikir Chichen Itza lan Teotihuacan bisa nyelinekke menyang 77 ndhuwur, Chichen ing papat lan teotihuacan ing 58, nalika Fine Arts manggon ing 112.

    Kosta Rika kudu nggoleki bebayan sing dilakoni kanggo Kapuloan Cocos, lan ora bisa ditarik dening semangat ambisi lan pengakuan; Keajaiban manusia 7 beda banget karo alam sing alami.

    Namung wong-wong sing bisa melawan wong bisa tetep ing daftar lan pengampunan, nanging pulo, Lake Atitlan, Venezuelan lan Peruvians kayata Titicaca, kalebu waterwalls Agua Azul sing padha yaiku ekosistem sing digawe kanggo dheweke. MINIMUM DELETE, yaiku, ora narik kawigaten macem-macem massa.

    Ora kaya kuburan Mariana, popokatepetl, utawa Tierra del Fuego sing bisa karo manungsa lan ndeleng loro sing durung dipikir lan Tierra de Fuego meh arep metu.

    Aku seneng banget karo penyelenggara, amarga padha kudu nganggep situs mung sing nglawan ing salawas-lawase, contone, ATOLONES, atolls cepet utawa mengko ilang lan kanthi mangkono daftar wis dibusek.

    KEBENARAN KAMU SENTI KAMU MENTERI MENGGUNAKAN JAMINAN AIR WATERFALLS AIR AIR DAN CANNON SUMIDERO sing ora ana apa-apa sing kudu dadi voting lan kaya sing dakkandhakake sadurunge BLUE bakal tansah dadi raja para ratu ing sajrone grojogan sing ditemokake, lan kaya canyon Sumidero sing unik ing jenisé.

    Kosta Rika kudu nolak candra Pulau Cocos
    Guatemala kudu njupuk Lake Atitlán
    Peru kudu njupuk Machu Picchu, Lake Titicaca, lan calon liyane.
    Honduras kudu ngucapake salam kanggo Río Plátano Reserve.

    Ora amarga cemburu utawa apa-apa, nanging aku ngira yen keajaiban ukuran kasebut wis duwe judhul pribadhi dhewe lan siji liyane ora njupuk kaendahane.

    Nalika proposal 7 kanggo ngrungokake dhaptar kasebut yaiku:

    -Victoria Falls
    -Mariana Trench
    -Aztaccihautl-Popocatepetl
    -Amazonas
    -Himalaya
    -Yogan watu
    -Serengeti

  13. Aku percaya manawa ing Meksiko wis ana kekurangan media lan pamrentah dhewe kanggo ningkatake pemilihan. Ya, Azul saiki wis ana ing posisi 67 lan Popocatepetl wis metu saka dhaptar 77.

    Kanggo nomer Mexicans, kudu njupuk salah sijine ing awal ... yen kita mbandhingake karo Costa Rica ing ngendi media banget melu kanggo mromosikake voting lan senadyan jumlah pedunung Meksiko sing luwih murah, iku njupuk proposal ing panggonan pisanan 10.

  14. Lan ing ngendi ana lèpèn banyu biru lan gunung geni Popokatépetl?

    Aku ngarepake sampeyan yen MEXICO wis diremehake paling ora ing kompetisi, MEXICAN 4 bakal ing posisi pisanan 4.

    Ing Popocatepetl ora ana sing menang ing negara manapun, keprungu, ora ana negara ing donya sing duwe VOLKAN sing nyenengake, karo wong sing nyolong, nganggo VOLKAN ing sakiwa tengene, karo VOLCANO sing ngomongake saben wong: HIS BENGKEL LUWIH

    A BLUE ALWAYS BE THE QUEENS OF QUEENS IN ALL THE WATERFALLS, veil, I could not catartas that is something else, BLUE IS THE BEST

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.