Apa Anyar ing Lapangan MobileMapper lan Kantor MobileMapper

Ing wulan Juni saka 2011 versi anyar piranti lunak sing digunakake ing piranti Ashtech, supaya ing panuku peralatan anyar mesthi versi sing diinstal iki ora teka. Aku njupuk artikel iki kanggo nunjukake ngendi bisa diunduh, uga fitur paling inovatif saka pembaharuan iki:

MobileMapper100_handheld-WIng kasus MobileMapper Field, versi 2.03 wis dirilis. Iki sing digunakake ing GPS MobileMapper 6, MobileMapper 10 lan MobileMapper 100, kabeh ing Windows Mobile.

Antarane novelties kasebut yaiku:

  • Dhukungan kanggo MobileMapper 10, sing paling luar biasa mengingini sing bakal menehi potensial luwih gedhe kanggo dolanan iki.
  • Pilihan kanggo nggambarake ketinggian layar lan toleransi (HRMS lan VRMS) sing wis dibutuhake ing piranti kasebut.
  • Opsi kanggo ngulang atribut, banget praktis ing kasus-kasus ngrugekake utawa bangunan sing nduweni ciri sing padha, kayata lotifikasi sing digunakake, kelas, kualitas bisa padha.
  • Atribut wajib. Nalika nggawe lapisan, sampeyan bisa netepake atribut sing dibutuhake, ora ngidini liwati menyang kolom sabanjure anggere data iki ora diisi.
  • Cithakan proyek. Iki minangka cithakan, sing bisa nyimpen kolom umum, sing ora kudu ditindakake saben wektu proyek kudu diwiwiti; menarik, aku bisa.
  • Jeneng Job saiki katon ing layar utama, sing ndadekake gampang supaya ora kebingungan utawa bakal ninggalake apa sing wis dianggo.
  • Dhukungan kanggo nampilake Open Street Map minangka lapisan peta latar mburi, kanthi sambungan Internet.
  • Dhukungan file wangun 4D
  • Indikator ing tampilan nalika mode SBAS diaktifake
  • Dhukungan kanggo ESRI AXF format, senadyan versi iki ora ndhukung (kanggo nganyari) lapangan tanggal / wektu.
  • Saiki, akses karo protokol NMEA ora bakal mandheg liwat port COM2 nalika metu. Iku kedadeyan aku, awit aku kudu ngatur kanthi cara iki gvSIG Mobile, sing nyebabake sinyal GNSS sing dikonfigurasi karo Field MobileMapper utawa ArcPad bakal ilang.
  • Opsi transoffer koordinat ITRF ing mode SBAS
  • Indikator owah-owahan arah ing mode Go, saka Lapangan MobileMapper
  • Antarane kewan omo, masalah ing header berkas DBF diatasi karo lapangan multi-byte

Ing kasus Kantor MobileMapper, wis ngluncurake versi 2.1, iki piranti lunak desktop sing digunakake kanggo nggawe peta latar mburi, ngundhuh data lan ngolah data. Kanggo Windows XP systems ActiveSync dibutuhake, ing Windows 7 ora perlu maneh.

Owah-owahan ing ngisor iki kasebut ing nganyari iki:

  • Sampeyan bisa mbukak sawetara file bebarengan, ora siji-sijine
  • Printah anyar kanggo nganyari file wangun
  • Dhukungan kanggo Gambar Wangun 4D lan Tipe M
  • Ngimpor data basis data ATOM RNX
  • Saiki sampeyan bisa nggawe post-processing data kanthi MobileMapper 10
  • Fungsionalitas anyar kanggo nganyarake folder nggunakake umum ing transfer data antarane piranti lan PC
  • Dhukungan kanggo ngatur pembaruan versi, tanpa kudu nginstal maneh
  • Sistem koordinat Cina lan pirang-pirang kewan omo ing atribut Jepang wis dianyari

Jendela UtamaOffice

Sampeyan bisa ngundhuh:

MobileMapper Field 2.03, kanggo MobileMapper 100, ing Spanyol

MobileMapper Field 2.0 (2.03), kanggo MobileMapper 10, ing Spanyol

Kantor MobileMapper kanggo MobileMapper 6, MobileMapper 100, MobileMapper 10

Nganyari Kantor MobileMapper misale jek dadi luwih tedious, supaya ora bakal natoni instalasi.

Ing kasus MobileMapper Field, kobongan anyar ora kabeh karya, kalebu pengakuan kode aktivasi postprocessing utawa GLONASS. Sanajan sampeyan kudu ati-ati ing MobileMapper 6, ning endi wae durung dites.

6 Balesan kanggo "News saka MobileMapper Field lan MobileMapper Office"

  1. We have mobile mapper 100. Carane ngundhuh dadu mentah utawa PC nganggo Windows Vista?
    Aja nyambung menyang komputer utawa komputer

  2. Aku ora duwe kode aktivasi MOBILEMAPPE6.0 iki sing diduweni dening universitas nanging saiki dheweke ora nemokake cd

  3. Aku duwe 6 mobile mapper nanging kode aktivasi seluler mapper fiels banjur kesalahan sing cara aku bisa waras kode utawa tuku sawetara thanks anyar utawa program liyane sing bakal bantuan kula kanggo nggunakake piranti, thanks

  4. a cx gps magellan with windows CE; pitakonan sampeyan bisa nginstal Field MobileMapper

  5. Matur nuwun kanggo pandhuan tim, Aku takon sampeyan sih ngendi aku bisa njupuk kursus driving kanggo tim iki

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.