Arsip kanggo

Kantor agawe

Microstation: Ngimpor Koordinat Excel lan Annotations

Koordinat microstation

Kasus: Aku duwe data sing digedhekake karo Promark 100 GPS, lan nggunakake aplikasi GNSS pasca proses sing piranti kasebut duwe, aku bisa ngirim informasi kasebut menyang Excel. Kolom sing ditandhani ing werna kuning yaiku ing sisih wétan, koordinat sisih lor lan anotasi kasebut; liyane mung informasi sing gegandhengan karo post-processing. Masalah: Aku mbutuhake kedhaftar ...

Cara ngakses email eksternal saka Gmail nggunakake POP3

Ing artikel iki kita bakal weruh carane ngatur Gmail POP. Kanggo sing akeh lelungan utawa mbutuhake akses menyang email saka komputer sing beda-beda, nggunakake klien Microsoft Outlook pancen ora adil; senadyan tujuan lembaga meh ora bisa dihindari, sawise ngerti Gmail rame kaya gua kanggo nggunakake Outlook sing durung maju akeh ...

Tandha kutipan kanthi langsung tanda petik ing Microsoft Word

Iki biasane masalah nalika nyunting teks HTML ing Microsoft Word utawa Live writter. Masalah iki kode minangka <a href="/preguntas-extranas-sobre-tecnologias-cad/"> pitakonan aneh bab teknologi CAD bakal menehi kita masalah </a>, awit kita Occupy kuotasi kudu sakcara minangka nderek cara: <a href="/preguntas-extranas-sobre-tecnologias-cad/"> pitakonan aneh bab teknologi CAD </a> Nalika kita ngganti ...

Show file paling anyar, Sabda lan Excel

Iku asring tumrap kita, yen kita lali ngendi file disimpen. Kadhangkala kita pindhah saka panggonan, kita mbukak ing folder download browser utawa mung mesin telusur Windows ususe minangka bilai. Inggih, yen file kasebut ana ing antarane 50 pungkasan kita wis dibukak, cara paling cepet yaiku kanggo ndeleng saka ...

Cara Bandingake Word Documents

Iku asring tumrap kita, sing kita bisa nyithak document, banjur wong ngganti tanpa menehi owah-owahan lan cepet utawa mengko kita nggawe perbandingan loro. Senajan aku jarang nulis babagan tema program kanggo wong liya, aku njupuk kesempatan iki amarga fungsi iki kalebu Microsoft Word, lan ndadekake ...

MapinXL, peta saka Excel

MapinXL minangka aplikasi sing dibangun dening ARTICQUE, sing dituju ing kantor, sing ora ahli ing GIS nanging pengin ngesanake peta warna. Kita nglampahi gesang kita kepingin nyambungaken peta kita dhateng Excel, sadhar bilih sanesipun mboten saged lenggah saking solusi Microsoft; lan kanggo iki kita wis rampung sewu ...

Carane ngerti sandhi saka file

Ana macem-macem alat ing Internet sing ngidini sampeyan nemokake tembung sandhi sing rahasia, utawa sing bakal kasebut ing dina iki: sandhi file, aku ora duwe maksud ningkataké dhiri kanthi postingan iki; rodo njelasake resiko sing ana pracaya yen kabeh data kita dilindungi kanthi cara prasaja ing endi jeneng cinta ...