Arsip kanggo

Kantor agawe

Waca koordinat UTM ing Google Maps lan Street View

Loading
Langkah 1. Download template feed data. Sanajan artikel kasebut fokus ing koordinat UTM, aplikasi kasebut nduwe template ing garis lintang lan garis bujur kanthi derajat desimal, uga derajat, menit lan detik. Langkah 2. Upload template. Nalika milih template karo data, ...

Microstation: Ngimpor Koordinat Excel lan Annotations

Koordinat microstation
Kasus iki: Aku duwe data sing diklumpukake karo GPS Promark 100, lan nggunakake aplikasi pangolahan pasca GNSS sing ana ing unit kasebut, ngidini aku ngirim informasi menyang Excel. Kolom sing ditandhani kanthi warna kuning yaiku koordinat sisih wétan lan sisih lor lan anotasi masing-masing; sisane mung kalebu informasi sing gegandhengan karo proses. Masalahe: Aku mbutuhake pangguna supaya ...

Cara ngakses email eksternal saka Gmail nggunakake POP3

Ing artikel iki, kita bakal bisa ndeleng cara ngatur POP Gmail. Kanggo sing sering lelungan utawa kudu ngakses email saka macem-macem komputer, nggunakake klien Microsoft Outlook pancen ora mokal; Sanajan kanggo tujuan institusi meh ora bisa dihindari, sawise ngerti Gmail, rasane kaya wong guwa nggunakake Outlook sing wis rada maju ...

Cara nggawe indeks otomatis nganggo Microsoft Word

  Microsoft Word biasane minangka salah sawijining program sing wis sinau digunakake tanpa njupuk kursus. Kanthi ngeklik lan ngetik, kita ngerti yen digunakake kanggo nggawe dokumen, duwe tabel, tabel kasebut ringkes kaya ing Excel lan duwe sawetara perkara tambahan ing layar biru Word Perfect. Dheweke durung ...

Tampilake file, Word lan Excel sing luwih anyar

Kita asring keliru yen lali ing endi file disimpen. Kadhangkala kita pindhah-pindhah, dibukak ing folder download browser utawa mung mesin telusuran Windows sing wis entek dadi bencana. Ya, yen file kasebut kalebu 50 sing pungkasan sing dibukak, cara paling cepet yaiku ndeleng saka ...

Cara Bandingake Word Documents

Kerep kedadeyan kita, yen kita nggarap dokumen, mula ana sing ngowahi tanpa mriksa revisi pangowahan lan mengko utawa mengko kita bakal mbandhingake kalorone. Sanajan aku arang banget nulis babagan program kanggo manungsa mung, aku nggunakake kesempatan iki amarga fungsi iki kalebu ing Microsoft Word, lan ...

MapinXL, peta saka Excel

MapinXL minangka aplikasi sing dibangun dening ARTICQUE, sing ditujokake kanggo para pejabat, sing dudu ahli ing GIS nanging pengin menehi kesan kanthi peta warna. Kita nyumurupi pengin nyambungake peta menyang Excel, ngerti manawa wong liya ora adoh saka solusi Microsoft; lan kanggo iki kita wis rampung sewu ...

Carane ngerti sandhi saka file

Ana macem-macem alat ing Internet sing ngidini sampeyan nemokake sandhi rahasia, utawa kaya sing bakal diarani dina iki: tembung sandhi file, aku ora arep karo kiriman iki kanggo promosi tumindak jahat; Luwih becik, jelasake risiko percaya yen kabeh data dilindhungi kanthi cara sing gampang dadi jeneng ...