Piranti PlexEarth 2.0 Beta kasedhiya

Siji dina kepungkur Aku ngomong karo wong-wong mau saka novelties sing versi 2.0 saka PlexEarth Tools kanggo AutoCAD bakal nggawa, salah siji saka paling praktis pembangunan sing aku wis katon ing Google Earth ing bagean saka anggota AutoDesk Developer Network (ADN). download Dina versi Beta saiki wis dirilis, sampeyan bisa ngundhuh, tes lan apa sing penting ing tahap iki: laporan bisa kewan omo.

Apa anyar ing versi iki

Iku menarik yen versi Beta iki bebas nalika versi komersial dirilis, miturut apa sing wis diwenehi, ing awal Juni 2010. Sing sapa turu ora bisa ngurangi.

Paling apik babagan apa sing aku weruh sawetara dina kepungkur: Saiki wis kasedhiya ing basa Spanyol lan basa liyane sing didhukung dening AutoCAD kayata:

  • inglés
  • Portugués
  • Perancis
  • Italia
  • alemán
  • checo
  • polaco
  • húngaro
  • Rusia
  • Jepang
  • Chino
  • Korea

Mesthi, versi iki ora diaktifake ing AutoCAD 2009 utawa sadurungé, nanging ing 2010 lan 2011. Nganggo:

  • AutoCAD® 2010-2011
  • AutoCAD® Civil 3D® 2010-2011
  • AutoCAD® Peta 3D 2010-2011
  • Arsitektur AutoCAD® 2010-2011Rega lan lisensiAku ora ngerti regane lisensi, kita bakal ngerti nganti Juni. Apa aku ngerti yen ora ana maneh siji jinis lisensi nanging Pro lan Premium bakal ditangani, sing aku apik kanggo escalating prices. Aku uga dilaporake dening salah sawijining kreator, sing bakal menehi diskon khusus kanggo sing ngundhuh versi Beta lan ndaftar.

    Versi Pro: Iki bakal kalebu fitur saka interaksi karo gambar Google Earth, perkara sing nganti saiki aku durung bisa ndeleng aplikasi liyane supaya cetha banget:

    • Nggawe mozaik gambar, liwat wilayah persegi dowo, nang poligon utawa ing sadawane rute.
    • Impor gambar minangka unsur individu, ing ekstensi situs tartamtu.
    • Ekspor georeferen gambar ing AutoCAD menyang Google Earth.
    • Ekspor obyek menyang Google Earth.
    • Gambar saka titik AutoCAD, poligon utawa rute sing nduwe Google Earth ing latar mburi.
    • Pindai langsung ing Google Earth, kanthi pilihan sworo seru, kanggo nggambar ing dwg.

    plex earth tools autocad

    Aku kepincut karo kepraktisan versi iki, amarga saiki bisa ngunduh gambar ing mozaik utawa uga adhedhasar poligon.

    plex earth tools autocad

    El video dikirim ing Yutube Iku banget praktis, uga nuduhake carane sampeyan bisa ngundhuh raster kanggo dalan jubin utawa uga ing rute (path).

    plex earth tools autocad

    plex earth tools autocad

    Versi Premium: Ing ngisor iki, fungsi modhèl digital bakal ditambah, malah karo versi dhasar AutoCAD, PlexEarth Tools nambahaké fungsi kasebut sing mung bisa ditindakake saka Civil3D.

    • Impor titik terrain lan garis kontur (garis kontur)
    • Nggawe permukaan, iki saka poin, breaklines utawa teks elevasi.
    • Pitungan volume antarane permukaan
    • Tingkat kurva, kaya ing Civil3D
    • Nemtokake elevasi menyang titik lan gawe 3D polylines bebarengan karo dalan.
    • Kurva tingkat label, dimensi permukaan utawa volume.
    • Sampeyan uga duwe alat kanggo maca informasi lereng utawa elevasi, uga pitungan wilayah utawa jarak.
    • Loro permukaan iki bisa diimpor saka Google Earth, utawa karo program liyane, kayata Civil3D.

    Unduh PlexEarth.

  • Artikel iki ngobrol babagan kabar saka PlexEarth 2.5

4 Balesan kanggo "Disedhiyakake Piranti PlexEarth 2.0 Beta"

  1. Kontribusi gedhe, utamane kanggo survey pendahuluan

  2. Ya ya, nerangake nganggo manual sampeyan. Sanajan iki minangka versi Beta, sing terakhir durung kasedhiya.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.