Amarga iku disebut Microstation V8i

Dina iki, kaya sing kita ingake, Bentley ngluncurake versi 8i kanggo portofolio produk, kanthi kaca premier kanggo maksud kasebut, karo video lan panemu saka pangguna liya. Senajan sapérangan pranala ing rilis pers sing dikirimaké duwé alamat ftp sing salah.

Aku elinga versi 2001 AutoCAD iki disebut 2000i ora ngelingi apa, aku amarga iku "witjaksono" menyang 2000, Microstation V7 j wis disebut nalika dipun ginakaken pembangunan Jawa ... ing V8 perintahipun NET supaya ing taun wong-wong bakal pirembagan bab V8i, kasunyatan. Sadurunge aku nyoba kanggo "kumelun" ing makna i, adhedhasar iklan dina wis maringi kita sasampunipun Konferensi virtual, banget nanging kanggo "NOLA" nyambungake bagean dados alon.

gambar Integrasi misale jek dadi tembung sing paling nemtokake identitas perusahaan sing nggawa versi iki, sanajan wis samesthine sawetara wektu kepungkur, bisa dimangerteni dening redesign sing wis nggawe kabeh aplikasi criollas lan diduweni miturut arsitektur tunggal. Senajan aku ngarep-arep supaya teka saka konsep "Cerdas"Nanging senajan ing sawetara dokumen nyatakake, aku ora mikir yen dheweke wis ngleksanakake kabeh ing kabeh tingkat, kaya ngono karo AutoDesk ing refleksi apik saka Txus transisi saka CAD menyang BIM.

Nanging aku kudu dituduhake, release karo akeh misteri kudu adhedhasar pangarepan dhuwur, supaya padha ngluncurake jumlah winates saka salinan kanthi pangarep-arep nemokake panemu, yen aku duwe untung aku bakal entuk siji, yen ora ... Aku bakal ngenteni wong ngomongke.

Desain modular adhedhasar Intuisi:

gambar Desain lan visualisasi wis akeh sithik tumrap tumindak siji, iki tegese rendering real-time yaiku saka stroke pisanan saka bangunan bengkong karo Generative Components, kanggo konstruksi nyata kanggo ngontrol pengawasan lan desain mekanik.

Interaksi, Dynamic Views:

gambar "Tampilan Sets" ngembangake, kayata 2D ora ana utawa paling sethithik ana ing 3D ... ???

Iku ora cetha, nanging misale jek padha nyawang cara kanggo mbukak 2D.

Geocordination Intrinsik:

gambar Punika mangertos sing saiki, kabeh pribadi Bentley ndhukung lan bisa ditampilake ing siji sistem referensi ing fly ing, preduli saka aplikasi jaba sing katut ... lagi mangertos sing ing standar OGC?

Kinerja Sange:

Swara kaya Hulk ijo, nanging iki panganggo sing wis ngandika: "Kita wis ngakses file 20 mb lan ngatur wektu 55 luwih cepet". Kita bakal weruh yen iki ngluwihi penanganan data liwat LAN lan WAN, ing ngendi padha bisa dadi kuwat kanggo SharePoint lan Project Wise.

Interoperability:

gambar Senadyan kita ngluhurake, iki ora anyar, nanging utang amarga kita mangertos interoperabilitas ora mung amarga maca format tetanggan nanging amarga ndhukung standar. Dadi saiki padha ngaku dadi siap: LandXML, OGC, ISO 15925, WML, IFC ... utawa paling ora kaya ngono yen ana kertas putih ekstensif saka kaca 21.

Salah siji cara kita seneng ngerti sing ana Inovasi, sing terus dadi V8, sing ngajeni standar lan enggo bareng supaya kompetisi bisa nyimpen dhuwit sing ngewahi "impor / ekspor" prasaja. Uga misale jek banget, sawise meh telung taun akuisisi, ora kanggo nambal perangkat lunak nanging kanggo ngembangake maneh ing arsitektur sing padha.

Saiki dheweke isih bisa ndeleng carane mbela lan martani aku.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.