Napa sawetara blog Cartesian ditinggal

Nitahake komunitas Cartesian sing anyar, sawetara sing nyoba kanggo nduwe blog dhewe ing Blogger utawa WordPress.

Saka apa sing dakkandhakake, dheweke mung nggawe blog kanthi "hello hello", nanging ora rumangsa mlebu, aku nganggep amarga kelemahane wong-wong Cartes sing paling gedhe:

  • mung ana siji template sing kasedhiya (... saiki ana sawetara)
  • Nambah artefak kanggo panel ing sisih tengen media sing dijupuk saka rambut (... sing isih dilakoni kanthi mlaku)
  • Plugin mung sing ana ing Integrasi Adsense Deluxe. (... saiki ana sawetara, kalebu Google maps, Analytics lan Flickr)
  • WordPress ora pilihan kanggo pamula, kanggo wong-wong iku BloggerPoro saiki, mungkin kita bakal terus ndeleng blog anyar, nanging isi cilik; sing bakal dadi apik kanggo moderat sing mung nggawe kaca pisanan nanging sing wis ditinggal. Ing kasusku, aku njupuk wektu kanggo nemokake fungsi plugin Adsense Deluxe, kanggo nyelehake kode AdSense lan nggabungake menyang entri kasebut; Either way, ora ana sing kudu nulis kanggo web kajaba sampeyan monetise nggunakake jenis iklan kontekstual.

(... sawetara update sing digawe)

6 Balesan kanggo "Napa sawetara blog Cartesian ditinggal"

  1. Matur nuwun kanggo input sampeyan Nancy, uga pirang-pirang blog sing mbukak "hello world" minangka spam, sing dikandhani kanca kita Tomas sing urip saben dina. Punapa mawon, kita matur nuwun kanggo mbukak ruang iki lan sabar kanggo modhifikasi sing mbukak saben dina kanthi nawakake viagra.

    🙂

    Greetings

  2. Halo, nuwun kanggo ngetik debat nganti pungkasan. Aku salah sawijining wong sing nilar Blogku tanpa dibukak 🙁 sedhela. Nalika ngetik kiriman pisanan, priksa kanthi gumun jumlah "Hello World", mula aku mikir yen saiki wis dadi blog, minangka salah sawijining obyek personalisme. Kaya-kaya dumadakan liwat blog, sampeyan ninggalake anonimitas lan mlumpat menyang ruang ... siji url liyane ing mburi email utawa bisa uga ana ing presentasi "kertu" sampeyan.

    Aku kepingin weruh yen akeh wong pengin ngobrol babagan geomatika utawa pancen babagan dheweke. Amarga tumindak nulis tulisan nilar prangko banget pribadi sing ngenali kita.

    Tujuan saka blog ing Cartesia yaiku kanggo kula kanthi cetha lan minangka kabecikan sampeyan ing bapak iki, mbutuhake wektu lan karya sing apik. Wong sing ora bisa mangerteni tujuane bakal entek.
    Aku setuju karo kowe:
    WordPress ora gampang kanggo ngatur.
    Aku bakal nggawe situs web lan alat. Nanging perlu maca pandhuan WordPress kanggo ngubah desain Kubrick. Nanging kita ora bisa nindakake yen kita bisa! Apa frustrasi! Kanggo ngrayakake kali kasebut.
    Saiki ana luwih akeh plugins sing bisa digunakake

    Lan ora ngluwihi komentar iki akeh aku nambahake yen aku ora ngenteni komentar saka Pedrol. Aku sing Cartesia wis entuk panggonan lan ora tepat amarga iku panggonan kanggo salinan.
    Salam saka Peru
    Nancy

  3. Thanks kanggo janji Tfsevilla, sing bener milih kanthi nggunakake WordPress, amarga luwih mantep tinimbang blogger, nanging akeh watesan babagan kustomisasi kasebut yen ora disimpen ing komputer klien. Siji bab sing kudu dilakoni kabeh yaiku ngetik kode Google Analytics, kanggo ndeleng statistik blog ...

    kita bakal ngenteni perbaikan, lan thanks kanggo promosi ruang iki.

  4. Pinter sampeyan salah, Cartesia ora kagolong universitas apa wae. Iku mung proyek altruistik saka klompok wong sing nyedumake wektu kanggo ngumpulake lan nerbitake informasi sing gegayutan karo geomatika, lan liya-liyane sing kolaborasi kanggo nuduhake informasi ing forum.

    Aku uga arep ngandani yen isi portal Warta kasebut, mayoritas, kontribusi saka individu sing nerbitake artikel kanthi cara sing ora seneng.

    Aku ora ngerti maksud sampeyan nalika ujar: "... iki minangka salinan spesialis liyane lan profesional ...", nalika Cartesia dadi pionir ing jaringan sing nganggo basa Spanyol, babagan konten lan layanan ing bidang geomatik.

  5. wong seneng mbukak nanging ora duwe apa-apa ngomong; Aku entuk kesan yen forum kartesia iki kudu diduweni karo sawetara fakultas lan bakal dadi siswa sing njaga; Kanthi jeneng, dheweke gampang ngira-ngira awake dhewe. Kadhangkala ana kontribusi sing menarik, nanging umume kaca minangka salinan spesialis liyane lan profesional liyane

  6. Thanks kanggo pengamatan sampeyan. Kita bakal njupuk akun kasebut kanggo nambah alat kasebut.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.