Kene lan Loqate Expand Partnership kanggo Pitulung Bisnis Ngoptimalake Pangiriman

Teknologi kene, platform data lan teknologi lokasi, lan Loqate, pangembang verifikasi solusi global lan solusi geocoding, wis ngumumake kemitraan sing ditambahi kanggo nawakake bisnis paling anyar ing alamat tangkap, validasi, lan teknologi geocoding. Bisnis ing kabeh industri mbutuhake data alamat sing wis diverifikasi kanggo operasi saben dina, utamane ritel, transportasi lan logistik, layanan finansial, lan kesehatan.

Loqate saiki nggabungake ing kene data peta, geocoder, lan algoritma nuntun menyang piranti lunak panangkepan alamat lan verifikasi sing akeh digunakake. Kemitraan sing ditambahi mbantu perusahaan nggawe solusi sing dibutuhake kanggo ngoptimalake pangiriman produk, layanan lan keterlibatan pelanggan umume. 

"Pendeta kemitraan Loqate karo SINI, ahli terkemuka ing data pemetaan internasional lan lokasi, ngidini kita nawakake solusi sing dipimpin pasar lan nyedhaki mitra lan pelanggan," ujare Justin Duling, Wakil Presiden lan Ketua Pegawai Komersial, Loqate . "Kita ngarepake ngembangake kolaborasi karo SINI kanggo nanggapi data lokasi nggunakake kasus saka mitra lan pelanggan."

Konversi digital alamat pos dadi garis lintang lan garis bujur sing tepat sing direncanakake ing peta (geocoding) wis dadi alat kritis kanggo bisnis saben dinane. Nalika lelungan pelanggan dadi luwih digital, data lokasi bakal dadi atribut kritis kanggo ngirim pengalaman unggul.

"Saben dina, ing saindenging jagad, mayuta-yuta alamat direkam utawa diwaca dening wong lan komputer, kabeh mbutuhake validasi kanggo ngrampungake lan akurasi," ujare Jason Bettinger, Kepala Layanan Runcit lan Keuangan ing kene. "Kita seneng nggedhekake kemitraan sing terus-terusan karo Loqate amarga nggabungake teknologi lokasi sing paling apik kanggo mesthekake yen bisnis mung bisa digunakake karo data lokasi sing wis diverifikasi lan disenengi kanggo kabutuhan internal lan pelanggan." 

Peta SINI ngemot pirang-pirang lapisan data, kayata wates pos lan administratif, alamat, jaringan dalan lan sistem transportasi, titik kepentingan, lan liya-liyane. Data kasebut bakal ngasilake kemampuan kurasi data sing dimiliki saka Ngeculke sing nggawe data referensi premium digunakake dening teknologi nangkep lan verifikasi alamat global. 

Dina iki, Loqate nawakake solusi verifikasi alamat global lengkap, digawe saka rong produk, dikembangake dening panyedhiya data global sing misuwur:

1) Nangkep, produk prediksi sing penting sadurunge bisa njupuk alamat interaktif saka alamat global ing wektu nyata, nalika nggawe data anyar, lan

2) Verifikasi, produk sing bisa nganyari, verifikasi, lan nambah database alamat kanthi terus-terusan, nambah geocoding, lan mbalekake geocoding menyang cathetan sing wis divalidasi.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.