Kene lan Loqate Expand Partnership kanggo Pitulung Bisnis Ngoptimalake Pangiriman

Teknologi kene, platform data lan teknologi lokasi, lan Loqate, pangembang verifikasi solusi global lan solusi geocoding, wis ngumumake kemitraan sing ditambahi kanggo nawakake bisnis paling anyar ing alamat tangkap, validasi, lan teknologi geocoding. Bisnis ing kabeh industri mbutuhake data alamat sing wis diverifikasi kanggo operasi saben dina, utamane ritel, transportasi lan logistik, layanan finansial, lan kesehatan.

Loqate luwih nggabungake data peta kene, geocoder, lan algoritma rute menyang piranti lunak panangkalan alamat lan verifikasi sing digunakake digunakake. Mitra sing ditambahi mbantu perusahaan mbangun solusi sing dibutuhake kanggo ngoptimalake pangiriman produk, layanan, lan keterlibatan pelanggan umume.

"Pendeta kemitraan Loqate karo SINI, ahli terkemuka ing data pemetaan internasional lan lokasi, ngidini kita nawakake solusi sing dipimpin pasar lan nyedhaki mitra lan pelanggan," ujare Justin Duling, Wakil Presiden lan Ketua Pegawai Komersial, Loqate . "Kita ngarepake ngembangake kolaborasi karo SINI kanggo nanggapi data lokasi nggunakake kasus saka mitra lan pelanggan."

Konversi digital alamat pos dadi garis lintang lan garis bujur sing direncanakake ing peta (geocoding) wis dadi alat kritis kanggo bisnis saben dinten. Nalika lelungan pelanggan dadi luwih digit, data lokasi bakal dadi atribut kritis sajrone menehi pengalaman sing unggul.

"Saben dina, ing saindenging jagad, mayuta-yuta alamat direkam utawa diwaca dening wong lan komputer, kabeh mbutuhake validasi kanggo ngrampungake lan akurasi," ujare Jason Bettinger, Kepala Layanan Runcit lan Keuangan ing kene. "Kita seneng nggedhekake kemitraan sing terus-terusan karo Loqate amarga nggabungake teknologi lokasi sing paling apik kanggo mesthekake yen bisnis mung bisa digunakake karo data lokasi sing wis diverifikasi lan disenengi kanggo kabutuhan internal lan pelanggan."

Peta SINI kasusun saka pirang-pirang lapisan data, kayata wates pos lan administratif, alamat, jaringan dalan lan sistem transportasi, titik minat, lan liya-liyane. Data kasebut bakal nambah kapabilitas data kursi data properti Ngeculke sing nggawe data referensi premium digunakake dening teknologi nangkep lan verifikasi alamat global.

Dina iki, Loqate nawakake solusi verifikasi alamat global lengkap, digawe saka rong produk, dikembangake dening panyedhiya data global sing misuwur:

1) Nangkep, produk prediksi sing penting sadurunge bisa njupuk alamat interaktif saka alamat global ing wektu nyata, nalika nggawe data anyar, lan

2) Verifikasi, produk sing bisa nganyari, verifikasi, lan nambah database alamat, nambah geocoding, lan reverse geocoding menyang cathetan sing wis di validasi.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.