ESRI khusus kanggo kota

gambar Iku misale jek sing owah-owahan lisensi ESRI ora mung kedadeyan aplikasi tingkat web, nanging uga ing modalitas bisnis. Saiki ESRI nawakake rega khusus kanggo kotamadya cilik, sing pedunung kurang saka 100,000 jiwa kanggo njupuk kauntungan saka kapabilitas platforme ...

lisènsi iki ngluwihi ngisor baris dikenal minangka Enterprise (Mae) lan isine nggunakake ketoke tanpo wates saka produk beda saka ESRI, sanajan iku mung kasedhiya kanggo Amerika Serikat.

Kita ora ngerti regane "rega khusus", sanajan sadurunge kita ndeleng ing garis Bentley, nalika nawakake lisensi Pilih kanggo kotamadya cilik, kanthi rega taunan bisa nggunakake kabeh garis, aspek sing dadi menarik kanggo kotamadya sing Sampeyan pengin modernisasi proses geoengineering, utamane kanggo desain karya sipil (Geopack, STAAD, Water), Animasi Arsitektur (Triforma), lan aplikasi CAD sacara umum (Microstation, Descartes, Geographics)

Sanajan rega ESRI larang kanggo "kotamadya cilik," iku ora inisiatif ala kanggo wong-wong sing nggunakake platform iki kanthi ora teratur ing negara sing peraturan hak cipta abot. Kanggo ngerti babagan rega lan informasi luwih lengkap, sampeyan kudu ngrujuk distributor negara.

Oalah, kita kudu ngakoni yen produk ESRI digunakake dening luwih saka 300,000 organisasi donya, kalebu kutha paling gedhé 200 ing Amerika Serikat, luwih saka loro-thirds saka perusahaan 500 Fortune lan liwat 7,000 institusi pendidikan.

Liwat: GIS User

5 Balesan kanggo "rega ESRI Khusus kanggo kotamadya"

  1. ora mesthi, kedadeyan saben distributor negara cenderung nangani harga rada aneh.

    sampeyan mesthine bisa nyatakake rega sing luwih apik kanggo ora dadi versi paling anyar

  2. Hello pitakonan sandi yen saiki sing versi 9.3 tindak ing Advertisement, versi 9.2 nyuda rega, utawa apa rega kanggo wayahe.
    Salam saka Panama

  3. Aku takon karo distributor, lan dheweke kandha yen dheweke ora ngedol ArcView 3x, lan yen wong mau ora bisa ngedol dhuwit.

    supaya kita bisa nganggep yen mung cara kanggo ndarbeni iku ana ing dalan.

    Salam

  4. mugi kula priksa kanthi distributor ing mriki, sumangga manawa nyebaraken

  5. Aku kaya ngerti apa Colombia bakal ngleksanakake perusahaan Mae, lan ing ngendi sampeyan bisa tuku lisensi saka ArcView 3.1 ing Kolombia distributor saka ESRI dheweke ngandika sing wis ora ana maneh didol ing artikel nanging isih lisensi sing didol.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.