Apa sing bakal kita tingali ing 2010 Inspirasi

bakal inspirasi

Saperangan dina kepungkur aku nampi undangan kanggo rawuh ing Inspirasi 2010 sing taun iki bakal dianakaké antarane 19 lan 20 ing sasi Oktober. Ora ana acara ing Amerika, mung ing Eropa, lan panggonan sing luwih apik tinimbang Holland, sing ing teknologi iki meh dadi pertunjukan Eropa.

Cadastres kayata National Registry Centre (CNR) saka El Salvador lan System of Registry (SURE) saka Honduras, nduweni akeh konsepsi teknologi ing kadaster Walanda.

Umum Plenary

Agenda iki dipérang dadi paméran paling apik ing dina kapisan, sing dipérang dadi sekurang-kurangnya 4 garis serentak, kabeh kanthi orientasi anyar sing digawa menyang garis 12 sing Bentley nulak kanthi konsisten:

  • Arsitektur
  • Jembatan
  • Pemerintah (kalebu Kadastre lan Pembangunan Wilayah)
  • Pertambangan lan logam
  • Desain generatif
  • Desain dalan
  • Jaringan distribusi lan jaringan
  • Proses pangolahan
  • Bandara lan fasilitas khusus
  • Transportasi lan sepur
  • Sistem hidrosanitri
  • Konstruksi Peralatan

Temtuné, kanggo Bentley subyek GIS namung salah siji saka pirang-pirang perkara sing darmabakti kanggo perokok astral. Kita bisa ndeleng soko model I-model sing bisa digambarake pungkasan taun ing Simposium Charlotte, luwih integrasi Project Wise karo BIM ing format XFM.

Tabel round taematika

be_inspired_roundtable_photos01_500x158

Ing sisih liyane, dina kapindho ana dina-dina topik tartamtu. Sejatine tema tema setengah setengah astral, nanging mung kanggo acara iki, kanggo inspirasi ing ngendi teknologi ing bidhang teknik arep. Luwih saka kawruh technical taktis lan strategis, beda banget karo apa sing ana sadurunge acara BeAwards amarga Institut Bentley mlayu kanthi latihan simultan (saiki Disambungake), dheweke bakal ngerti kenapa dheweke lunga format iki lan manawa wis menehi asil sing luwih apik.

Kene aku ngringkes sawetara tabel sing aku ngetung niate.

  • ProjectWise ing tim multidisiplin
  • Manajemen lingkungan SCADA kanggo proyek banyu
  • Desain bangunan sing optimal
  • Proyèk olahraga kanthi informasi terpadu
  • Kutha cerdas karo perokok model 3D
  • Teknik ing infrastruktur cerdas
  • Workflows in design struktural

Dadi Inspirasi 2010 Awards

be_inspired_event_photos02_500x158

Acara kasebut uga bakal ngijini upacara penghargaan inisiatif inovasi sing paling apik ing kesempatan kapindho ing format iki.

2 Balesan kanggo "Apa kita bakal weruh ing Inspirasi 2010"

  1. G !, kita bakal weruh sampeyan ing sawetara dina 🙂

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.