Kita miwiti Geo-Engineering - Majalah

Kita seneng banget kanggo ngumumake peluncuran majalah Geo-engineering kanggo dunya Hispanik. Bakal nduweni périodik kuartalan, edisi digital sing dikuatake karo konten multimedia, diunduh jroning versi pdf lan dicithak ing acara utama sing diliputi déning protagonis.

Ing crita utama edisi iki, istilah Geo-engineering diinterpretasikake maneh, amarga spektrum sing kalebu rantai nilai saka panangkaran data kanggo wiwitan model bisnis sing wiwitane dikonsepkan.

Ing kaca tengah iku sawijining infographic sing nuduhake évolusi saka istilah GIS, CAD, bim ing kontribusi sajarah sawijining wis maturing ora mung tren standardisasi ing manajemen informasi nanging wis dituduhake a thread sing anjog kanggo re-desain proses-proses "apa wae èlmu bumi", saya kurang eksklusif. Ing Infographics spektrum ngluwihi kanggo panggabungan bim + PLM ing framework saka revolusi industri papat saiki standar mbeto karo singkatan kaya Digital Gemelos, SmartCities karo wonten sing tinimbang seeming adoh mesthi bequeath tanpa kadhaton lan Wis kedaden ing industri gaya Uber-Airbnb.

Liyane item utama nuduhake tren ing Administrasi Land, antarane kang ngajokaken Cadastral 2014, ngrembakaken prestasi lan tantangan durung dijamin ing lapangan iki kang model saka kasunyatan alam bakal nggabung karo model saka pepindahan digawa babagan dening dadi manungsa tren kang aspires Cadastre 2034 ing sawijining pendekatan kanggo pangguna pungkasan karo peran aktif ing nganyari lan data spasial prasarana ing sawijining hubungan kanggo hak, Responsibilities lan Watesan supaya umum ing pendekatan Techniques pendaptaran uga presented lan ora mung hubungan spasial.

Akibaté, kanthi rong artikel utama iki, limang kasus sing dilindhungi; telung fokus ing pemodelan data utama lan loro ing asil ngadopsi BIM kanggo nambah pangolahan industri.

  • Plex.Earth ngendi Lambros ing artikel sing diterjemahake menyang basa Spanyol dening Laura García nyritakake babagan solusi CAD-GIS campuran saka kebutuhan Insinyur Sipil, saka perspektif sejarah pribadi:

Ora ana pilihan: kita kedah ngrancang ulang fungsi realita saka terrain, nggowo pengaruh kanggo meh kabeh instalasi. Kita ilang patang sasi, nanging nomer kita kaget: ing proyek 6 yuta dolar, sing didesain ulang biaya luwih saka $ 600.000 ...

Sing nalika aku mulai berkembang sawetara piranti "Prasaja" kanggo nyambungake AutoCAD karo Google Earth, sing kanggo sawetara wektu Iku keuntungan - rahasia kompetitif.

  • e-Cassini, pangadegé ngetokaké kita sajrone wawancara karo Shimonti Paul, kepriyé repositori informasi saka topografi layak minangka pusat tunggal.

Topografi LiDAR yaiku Dikenal saiki utamane dening kedhaftar, karo akeh banget frekuensi saka titik kasebut tampilan teknologi ing banget sethitik emphasis saka titik tampilan kualitas, akurasi lan presisi Isih Dadi, akeh tantangan sing kedadeyan ing istilah presisi lan completeness Sing liyane Persis nggambarake spasi, luwih gedhe nomer pangguna lan tambah nilai kanggo model bisnis

  • Presidhèn Chasmtech nerangake babagan carane model digital terrain sing ditemokake saka gambar satelit sing éntuk akurasi cukup cedhak karo sing ditampa kanthi langsung.

Aku tansah kepengin weruh akurasi data sing diwenehake dening Google. Ana Loro kasus panggunaan sing bisa ditindakake:

• Desain konseptual / pendahuluan kanggo anyarSampeyan pindhah menyang bagean.

• Akses menyang topografi saka cekungan menyang analisis floodplains karo HEC-RAS 2

  • Artikel menarik dening Nicolas Mangon, babagan potensial disambungake BIM diterapake menyang konteks AEC.

Nalika sampeyan nduduhake cara panyambungan kasebut, ing saben situs konstruksi mbenakake efisiensi, keamanan lan biaya, Ora bakal dadi pitakonan apa industri bakal pindhah arah iki, nanging carane cepet.

Ing jejibahan tema iki, majalah kasebut kalebu berita saka perusahaan-perusahaan terkemuka ing industri; AutoDesk, Bentley Systems, Esri, Topcon, Trimble, Kadaster, Hexagon lan Microsoft.

Kita ngajak sampeyan seneng maca kaca 60 iki, nalika edisi sabanjure gestating. Saiki majalah kasebut ana ing format digital, liwat layanan printing lan pengiriman on demand utawa ing format fisik ing acara ing ngendi protagonists kasebut.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.