KloiGoogle, nyambung Google karo program GIS Panjenengan

Iki minangka aplikasi sing ngluwihi prasaja, nanging ing laku nemtokake apa wae kita pengin dadi kaya:

Saka sisih Google Maps ->

Lapisan satelit
Lapisan hibrida
Peta lapisan
Lapisan topografi
Ing sisihku program GISkuArcGIS
MapInfo
GeoMedia
Bentley Microstation Peta

Kanggo wayahe aku ngira iku kaya apa sing ditindakake Plex.Earth karo AutoCAD, iku ora kaya apa AutoDesk Civil 3D ora, utawa dimuat karo alat Microstation V8i. Ora kaya, iki ora nggawa obyek sing ora bisa refresh, nanging malah nambah layanan kanthi kamungkinan nganyari menyang pendekatan anyar.

Deleng, ing kasus iki ndadekake sinkronisasi karo pendekatan sing aku duwe kabeh bagean-bagean. Iki meh kaya nggawe gambar.

nyambung gis karo peta google

Nanging nalika baja, gambar ditampilake minangka ukuran piksel sing ditangkap dening monitor ing layar 1024 × 768.

nyambung gis karo peta google

Kanthi menet tombol Google, iku dianyari lan aku duwe tampilan anyar kaya aku langsung disambungake menyang Google Maps.

nyambung gis karo peta google

Iku mung fungsi. Apa iku ing saben penyebaran, ngétung tengah kothak, nganggep parameter pendekatan sing wis dipilih lan banjur pindhah menyang ActiveX lan ngundhakake stream Google lan ndadani minangka raster.

Bar horisontal nduweni opsi sing beda, ing kasus iki aku nuduhake wong-wong mau ing Microstation.

  • Antarane opsi, sampeyan bisa milih zona UTM sing digunakake.
  • Uga jinis panyebaran, sing bisa dadi peta satelit, peta, peta hibrida lan topografi.
  • Nduwe opsi tambahan, supaya bisa dianyari kanthi otomatis, mangerteni tingkat pendekatan Google kanggo kita. Banjur uga milih ukuran panangkepan ing piksel lan ing pungkasan tombol sihir sing anyar; kanthi iki bisa uga bisa ditindakake nalika kita disambungake menyang Google Earth Pro ing zoom maksimal lan banjur disimpen minangka layang lokal.

nyambung gis karo peta google

Paling apik, kerjane karo ArcGIS, Mapinfo, GeoMedia lan Microstation. Aku iku terobosan interaksi karo Google Earth. Ora ana pendukung kanggo AutoCAD, kanggo sampeyan bisa nggunakake Plex.Earth sanajan wis dijanjekake kanggo nindakake ing mangsa ngarep.

Pindhah menyang KloiGoogle

Aku ngelingi ndeleng wong Denmark iki nuduhake apa-apa ing Amsterdam taun pungkasan. Iki muga-muga kanggo ndeleng prakara liya, amarga adoh saka apa sing wis ditampilake uga duwe solusi liya sing konsentrasi ing GIS4mobile.

5 Balesan menyang "KloiGoogle, sambung Google nganggo program GIS"

  1. Ing situs kasebut yaiku email kontak. Sampeyan ora bisa didownload yen ora dituku.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.