Perbandingan piranti lunak GIS kanggo surveying

Sapa sing ora pengin duwe tabel sing mbandhingake macem-macem jinis piranti lunak GIS kanthi fitur kanggo surveying kanggo nggawe keputusan ing tuku. Inggih, bab punika wonten ing Titik Awal, kalebu manufaktur popularized kayata AutoDesk, ESRI, Mapinfo, Intergraph, uga manufaktur peralatan kayata Topcom, Leica lan Trimble.

Uga kalebu program langka ing lingkungan kita utawa karo karir anyar minangka Surfer and Manifold. Kanggo nggawe perbandingan, sampeyan kudu milih program sing sampeyan pengin, banjur pencet tombol "mbandhingake model" lan tabel bakal ditampilake nganggo informasi ing kriteria sing padha.

Iki minangka program sing kalebu ing perbandingan:

Produsen

Program kalebu

Autodesk, Inc.gambar (2) Desain Raster Autodesk
Autodesk Peta 3D
Autodesk Civil 3D
Autodesk Land Desktop
Autodesk Survey
images ESRI ArcEditor
ArcView
ArcPad
Intergraphgambar (5) G / Teknologi
GeoMedia
MapInfo Corporationdownloadfile.php (1) MapInfo Professional
Manifold Net Ltdnggoleki Sistem pipa
ADW Software3130 Pythagoras GIS + CAD
Caliper Corporationcaliper TransCAD
Maptitude
TransModeler
CARIScaris CARIS Letter
Carlson SoftwareCarlson Logo Carlson GIS
CEDRA Corporation
cedwrld
CEDRA AVLAND
CEDRA AVsand
CEDRA AVparcel
CEDRA AVwater
Full Circle Technologies Inc
homepage_sliced_02
VektorEyes (R)
Golden Software, Inc.
header_left
Surfer
MapViewer
Didger
Leica Geosystems Imaging Geospatialyang lain Leica Virtual Explorer
ERDAS IMAGINE
Leica Photogrammetry Suite
Analisis Gambar kanggo ArcGIS
Maptek / KRJA Systems Inc.logo VULCAN
Scanpoint Geomatics Ltdscanpointgeomatics IGiS Integrated GIS and Image Processing Software
SiteComp, Inc.gambar (4) SiteComp Survey / GIS
Sokkiagambar (3) IMAP
Topcon Positioning Systems Inc.downloadfile.php (2) Alat Piranti kanggo ArcPad (R)
TopSURV GIS
Piranti Lapangan kanggo ArcPad
Topcon Tools GIS
Trimblegambar (1) -Trimble GPS Analyst extension kanggo ESRI ArcGIS Desktop software
-GPS Pathfinder Office software
-TerraSync software
-Pembayaran GPScorrect kanggo piranti lunak ESRI ArcPad
Tripod Data SystemsTDS_RedP_logo SOLO

Asil nampilake data pabrikan, telpon, rega lan tanggal nalika piranti lunak ana, banjur ing antarane fitur-fitur sing didandharake yaiku:

Sistem operasi lan dhukungan jaringan
Klien - dhukungan server
Sistem operasi server
Sistem operasi klien
Ndhukung layanan liwat Internet
Aplikasi sing kompatibel
Ndhukung aplikasi pihak katelu
Paket total solusi sing kasedhiya
Manajemen data GIS
Edisi multi-user
Ndhukung versi
Pangopènan metadata
Manajemen basis data
Pemilik DBMS
Sistem basis data sing ndhukung
Gudang data spasial RDBMS
Struktur lan format data asli
Vektor-spageti
Topologi vektor
Parametrik
3-D
TIN
kothak
Raster images
Utawa kanggo ngimpor lan ngekspor data GIS
Ngimpor format langsung
Format ekspor langsung
Format sing diwaca tanpa ngimpor data
Impor
Ekspor
Entri lan nyunting data GIS
Tabel digitisasi
Ngidini sampeyan nglebokake data kanthi kanthi bener
Ngimpor data saka peralatan elektronik
Digitizing heads-up
Vektorisasi
Pembetulan peta
Priksa lan kasalahan sing bener
Entri data lapangan
Desain lan komposisi peta
Komposisi peta interaktif
Anotasi saka atribut
Ngganti simbol global
Peta peta
Pitakonan lan fungsi geografis
Pitakonan lan pilihan dening atribut
Pengukuran saka peta
Alamat manajemen lan geocode
Generasi buffer
Analisis titik / line-in-polygon
Analisis spasial
Analisis jaringan
Pitakonan lan akses menyang dokumen raster
Akses langsung menyang data GIS liyane
Proses lan analisis model terrain
Generasi DEM
Generasi garis kontur
Penyebaran profil 3D
Peta draping
Analisis ditundha
Kapabilitas penanganan data raster
Pembetulan geometris
Generasi Orthophoto
Gambar transformasi
Klasifikasi spektrum
Basa pangembangan
Basa pangembangan pemilik
Lingkungan pangembangan komersial sing ndhukung

topcomputer mbandhingake topk sokkiaProyek apik saka Poin Awal kene sampeyan bisa ndeleng meja. Sayange sing program kaya Topocad utawa Geopak, sing mesthi ora ngirim data sing disedhiyakake.

Majalah, sing bisa uga, uga kasedhiya kanggo sawetara negara utawa klien potensial. langganan lan nampa kanthi gratis.

Sayange ing 2010 kaca sing dikembangake mbedakake operasi.

2 Balesan kanggo "Perbandingan piranti lunak GIS kanggo topografi"

  1. Dhewe Aku duwe model total tcr803.
    nanging aku ora duwe perangkat lunak instalasi, aku ora bisa nemokake ing jaring.
    Yen ana wong sing bisa ngirim link kanggo ngundhuh piranti lunak instalasi kanggo ngundhuh data ing lapangan, aku ngirim sampeyan ewu thanks in advance.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.