Perbandingan piranti lunak GIS kanggo surveying

Sapa sing ora pengin duwe tabel sing mbandhingake macem-macem jinis piranti lunak GIS karo fungsi kanggo survey kanggo njupuk keputusan babagan tuku. Kanggo kaya ngono ana ing Titik Awal, kalebu manufaktur popularized kayata AutoDesk, ESRI, Mapinfo, Intergraph, uga manufaktur peralatan kayata Topcom, Leica lan Trimble.

Uga kalebu program sing langka ing lingkungan kita utawa kanthi pengalaman anyar kayata Surfer lan Manifold. Kanggo nggawe perbandingan, sampeyan kudu milih program sing dikarepake, banjur pencet tombol "mbandhingake model" lan tabel bakal ditampilake kanthi informasi miturut kriteria sing padha.

Iki minangka program sing kalebu ing perbandingan:

Produsen

Program kalebu

Autodesk, Inc.gambar (2) Desain Raster Autodesk
Autodesk Peta 3D
Autodesk Civil 3D
Autodesk Land Desktop
Autodesk Survey
images ESRI ArcEditor
ArcView
ArcPad
Intergraphgambar (5) G / Teknologi
GeoMedia
MapInfo Corporationdownloadfile.php (1) MapInfo Professional
Manifold Net Ltdnggoleki Sistem pipa
ADW Software3130 Pythagoras GIS + CAD
Caliper Corporationcaliper TransCAD
Maptitude
TransModeler
CARIScaris CARIS Letter
Carlson SoftwareCarlson Logo Carlson GIS
CEDRA Corporation
cedwrld
CEDRA AVLAND
CEDRA AVsand
CEDRA AVparcel
CEDRA AVwater
Full Circle Technologies Inc
homepage_sliced_02
VektorEyes (R)
Golden Software, Inc.
header_left
Surfer
MapViewer
Didger
Leica Geosystems Imaging Geospatialyang lain Leica Virtual Explorer
ERDAS IMAGINE
Leica Photogrammetry Suite
Analisis Gambar kanggo ArcGIS
Maptek / KRJA Systems Inc.logo VULCAN
Scanpoint Geomatics Ltdscanpointgeomatics IGiS Integrated GIS and Image Processing Software
SiteComp, Inc.gambar (4) SiteComp Survey / GIS
Sokkiagambar (3) IMAP
Topcon Positioning Systems Inc.downloadfile.php (2) Alat Piranti kanggo ArcPad (R)
TopSURV GIS
Piranti Lapangan kanggo ArcPad
Topcon Tools GIS
Trimblegambar (1) -Trimble GPS Analyst extension kanggo ESRI ArcGIS Desktop software
-GPS Pathfinder Office software
-TerraSync software
-Pembayaran GPScorrect kanggo piranti lunak ESRI ArcPad
Tripod Data SystemsTDS_RedP_logo SOLO

 

Asil nampilake data pabrikan, telpon, rega lan tanggal nalika piranti lunak ana, banjur ing antarane fitur-fitur sing didandharake yaiku:

Sistem operasi lan dhukungan jaringan
   Klien - dhukungan server
   Sistem operasi server
   Sistem operasi klien
   Ndhukung layanan liwat Internet
Aplikasi sing kompatibel
   Ndhukung aplikasi pihak katelu
   Paket total solusi sing kasedhiya
Manajemen data GIS
   Edisi multi-user
   Ndhukung versi
   Pangopènan metadata
Manajemen basis data
   Pemilik DBMS
   Sistem basis data sing ndhukung
   Gudang data spasial RDBMS
Struktur lan format data asli
   Vektor-spageti
   Topologi vektor
   Parametrik
   3-D
   TIN
   kothak
   Raster images
Utawa kanggo ngimpor lan ngekspor data GIS
   Ngimpor format langsung
   Format ekspor langsung
Format sing diwaca tanpa ngimpor data
   Impor
   Ekspor
Entri lan nyunting data GIS
   Tabel digitisasi
   Ngidini sampeyan nglebokake data kanthi kanthi bener
   Ngimpor data saka peralatan elektronik
   Digitizing heads-up
   Vektorisasi
   Pembetulan peta
   Priksa lan kasalahan sing bener
   Entri data lapangan
Desain lan komposisi peta
   Komposisi peta interaktif
   Anotasi saka atribut
   Ngganti simbol global
   Peta peta
Pitakonan lan fungsi geografis
   Pitakonan lan pilihan dening atribut
   Pengukuran saka peta
   Alamat manajemen lan geocode
   Generasi buffer
   Analisis titik / line-in-polygon
   Analisis spasial
   Analisis jaringan
   Pitakonan lan akses menyang dokumen raster
   Akses langsung menyang data GIS liyane
Proses lan analisis model terrain
   Generasi DEM
   Generasi garis kontur
   Penyebaran profil 3D
   Peta draping
   Analisis ditundha
Kapabilitas penanganan data raster
   Pembetulan geometris
   Generasi Orthophoto
   Gambar transformasi
   Klasifikasi spektrum
Basa pangembangan
   Basa pangembangan pemilik
   Lingkungan pangembangan komersial sing ndhukung

topcomputer mbandhingake topk sokkiaProyek apik saka Poin Awal kene sampeyan bisa ndeleng meja. Kasihan program kaya Topocad utawa Geopak, sing mesthi ora ngirim data sing disedhiyakake.

Majalah, sing bisa uga, uga kasedhiya kanggo sawetara negara utawa klien potensial.  langganan lan nampa kanthi gratis.

Sayange ing 2010 kaca sing dikembangake mbedakake operasi.

2 Mbales "Perbandingan piranti lunak GIS kanggo survey"

  1. Dhewe Aku duwe model total tcr803.
    nanging aku ora duwe perangkat lunak instalasi, aku ora bisa nemokake ing jaring.
    Yen ana wong sing bisa ngirim link kanggo ngundhuh piranti lunak instalasi kanggo ngundhuh data ing lapangan, aku ngirim sampeyan ewu thanks in advance.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.