Perbandingan boot CAD / GIS

Iki minangka latihan ing kahanan sing padha, kanggo ngukur wektu sing diwajibake kanggo miwiti program saka klik ing lambang nganti saiki wis mlaku.

la_tortuga_y_la_liebre Kanggo tujuan mbandhingake, aku wis nggunakake sing diwiwiti kurang saka wektu, banjur pratondo (dibunderake) kaping sing ana gandhengane karo iki. Iki ora dimaksudake kanggo nggawe kesimpulan, amarga mesin sing saya akeh banget ngemot program, nanging ya kabeh diukur kanthi kahanan sing padha.

Windows XP Professional, Intel Core 2 Duo, karo 2.19 Ghz lan 1 GB RAM.

Mesthi wae ana rincian tartamtu sing bakal mbenerake sawetara wong tundha, nanging aku kepareng sampeyan bebas. Dheweke ora ana ing ArcGIS lan TatukGIS sing bakal dakkarepake, nanging ora diinstal.

Program

Wektu kanggo boot

Luwih alon

Manifold GIS 7x 8 detik 1
Arc View 3.3 10 detik 1.25 kaping
Microstation V8.5 12 detik 1.5 kaping
Microstation Geographics V8.5 18 detik 2 kaping
Microstation V8i 26 detik 3 kaping
Google Earth 5.1 37 detik 5 kaping
GIS Quantum 43 detik 5 kaping
AutoCAD 2009 44 detik 5 kaping
Bentley Peta V8i 66 detik 8 kaping
gvSIG 1.9 72 detik 9 kaping
AutoDesk Civil 3D 2008 84 detik 10 kaping

Mratelakake panemume?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.