Perbandingan boot CAD / GIS

Iki minangka latihan ing kahanan sing padha, kanggo ngukur wektu sing diwajibake kanggo miwiti program saka klik ing lambang nganti saiki wis mlaku.

la_tortuga_y_la_liebre Kanggo tujuan comparison, aku nggunakake siji sing diwiwiti ing kurang wektu, lan banjur pratondo (dibunderake) saka wektu ing hubungan kasebut. Ora ditrapake kanggo nggawe kesimpulan, amarga mesinku kurang apik karo program, nanging ya, kabeh diukur ing kondisi sing padha.

Windows XP Professional, Intel Core 2 Duo, karo 2.19 Ghz lan 1 GB RAM.

Mesthi ana rincian tartamtu sing bakal mbenerake wektu tundha saka sawetara, nanging aku ninggalake menyang bakal gratis. ArcGIS lan TatukGIS ditinggalake yen aku seneng nyakup, nanging ora dipasang.

Program

Wektu kanggo boot

Luwih alon

Manifold GIS 7x 8 detik 1
Arc View 3.3 10 detik 1.25 kaping
Microstation V8.5 12 detik 1.5 kaping
Microstation Geographics V8.5 18 detik 2 kaping
Microstation V8i 26 detik 3 kaping
Google Earth 5.1 37 detik 5 kaping
GIS Quantum 43 detik 5 kaping
AutoCAD 2009 44 detik 5 kaping
Bentley Peta V8i 66 detik 8 kaping
gvSIG 1.9 72 detik 9 kaping
AutoDesk Civil 3D 2008 84 detik 10 kaping

Mratelakake panemume?

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.