ESRI Konferensi Amérika Tengah

gisik esri Undangan kanggo konferensi ESRI kanggo wilayah Amérika Tengah banget diwenehi, ing kasus iki 21 lan 22 Mei saka 2008 bakal dianakake ing Tegucigalpa, Honduras.

Nanging ora mung ana konferensi, nanging Teknik Manajemen, yaiku perusahaan distribusi ESRI ing Honduras, bakal menehi latihan khusus ing subyek GIS sadurunge lan sawise konferensi, sing bakal diwulang dening ESRI lan Envi personel sing disertifikasi.

Agenda:

12 lan 13 de Mayo Kontrol kualitas data
14, 15 lan 16 de Mayo Produksi lan edisi data
18, 19 lan 20 de Mayo Analisis lanjutan karo Workshop ArcGIS lan ENVI
21 lan 22 de Mayo ESRI Konferensi Amérika Tengah
23 lan 24 de Mayo Penciptaan lan edisi plot

Ana pameran saka ESRI lan Trimble, GeoEye lan Envi, sing sajrone nuduhake dolanan anyar dheweke bakal melu latihan lan sesi pleno.

Price

$ 20 kanggo konferensi
$ 100 kanggo latihan (saben wong, saben dinten)

gambar - titik lan loro- iki ora geomatika kita ora duwe kreativitas, nanging kanggo iki mara Teknik Manajemen bakal entuk investasi ing marketing dasar, amarga ing brochure undhangan duwe salinan gambar seni / paste, gambar pixelated, teks sing ditekuk kanggo wong jahat lan ora ana gambar perusahaan ing limang lembar ... ah! pesawat sing pungkasan iku ayu.

Apa wae, para pengunjung saka negara liya bisa ngubungi email gpalacios@ingenieriagerencial.com, amarga ing simpul piksel brosur sampeyan ora bisa maca informasi hotel.

2 Balesan kanggo "Konferensi Pusat ESRI Amerika"

  1. Gerardo pancen bener, yen wong-wong bakal nandur modal ing acara kaya iki liwat dhuwit 1,000, sing paling wigati yaiku nyawisake dhuwit cilik ing marketing profesional.

    Greetings

  2. Brosur iki ... bener banget ala ... .. =) (Saka sudut desain, aku ngomong ...)

    "Kemarahan" sing padha karo wong kartographer utawa spesialis GIS dirasakake saiki nalika dadi "neokartographer" ...

    Iku umpamane becik saka kahanan sing desainer wis urip luwih saka 20 taun, Aku ngomong, ing titik ing teknologi / piranti sing digunakake dadi massively populer.

    Miturut pendapat saya, alat popularizasi, saliyane "musibah akhir" iki kayata brosur "dirancang" dening sawetara insinyur sing mboseni. Kita kudu ndeleng positif. Akeh wong sing bisa nggayuh alat, saya saya mundhak.
    Uga, alat iki mung sing. Nilai ditambah ora ana. Pakar GIS sing nduweni alat, yen sampeyan ora duwe bayangan kanggo nggawe analisis sing menarik ora mbantu, bener?

    Maaf aku ninggal topik iki karo kabeh komentar iki .. =)

    Matur suwun!
    Gerardo Paz

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.