Kursus BIM 4D - nggunakake Navisworks

Sugeng rawuh ing lingkungan Naviworks, alat kerja kolaborasi Autodesk, sing dirancang kanggo ngatur proyek konstruksi.

Nalika ngatur proyek konstruksi bangunan lan tanduran, kita kudu nyunting lan mriksa macem-macem jinis file, priksa manawa macem-macem disiplin bisa kerja bareng, lan nggabungake data kanggo nggawe presentasi sing kuat. Kanthi Autodesk Navisworks sampeyan bisa nindakake iki lan liya-liyane.

Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau cara nggawe review kolaborasi file saka Revit, Autocad, Civil 3D, Plant3D lan akeh piranti lunak liyane, kabeh ana ing Naviworks. Kita bakal mulang sampeyan njupuk tur virtual saka model lan nggawe simulasi konstruksi. Sampeyan bakal sinau babagan cara mriksa interferensi disiplin silang lan nggawe gambar fotorealistik model gabungan.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Makarya bebarengan ing tim BIM
  • Goleki alat kanggo mriksa lan nyunting file BIM multi-disiplin
  • Tambah demo virtual interaktif menyang presentasi proyek sampeyan
  • Render lingkungan saka macem-macem program
  • Gawe simulasi runtime ing 4D
  • Jalanake tes gangguan ing antarane model multi-disiplin

Prasyarat

  • Sampeyan ora prelu duwe ilmu sadurunge

Kanggo sapa kursus iki:

  • Arquitectos
  • Ingenieros
  • Profesional gegandhengan karo desain lan konstruksi karya

Bukak kursus Navisworks

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.