Arsip kanggo

Kursus AulaGEO

Kursus Geologi Struktural

AulaGEO minangka proposal sing wis digawe pirang-pirang taun, nyedhiyakake macem-macem kursus pelatihan sing ana gandhengane karo topik kayata: Geografi, Geomatik, Teknik, Konstruksi, Arsitektur lan liya-liyane sing dituju ing bidang seni digital. Taun iki, kursus Geologi Struktural dhasar dibukak ing ...

Revit Kursus MEP - Instalasi Pipa

Nggawe model BIM kanggo instalasi pipa Apa sing bakal sampeyan sinaoni Kolaborasi ing proyek multi-disiplin sing nglibatake proyek pipa Model elemen khas sistem pipa Ngerteni operasi logis sistem ing Revit Gunakake alat nuntun manual lan otomatis saka pipa Nindakake desain kanthi ...

Revit Kursus MEP - Instalasi Mekanik HVAC

Ing kursus iki, kita bakal fokus ing panggunaan alat Revit sing mbantu kita nganakake analisis energi saka bangunan. Kita bakal weruh cara ngetik informasi energi ing model lan cara ngekspor informasi iki kanggo perawatan ing sanjabane Revit. Ing bagean pungkasan, kita bakal menehi perhatian kanggo nggawe sistem logis ...

Revit Kursus MEP kanggo Sistem Listrik

Kursus AulaGEO iki mulang babagan panggunaan Revit kanggo model, ngrancang lan ngitung sistem listrik. Sampeyan bakal sinau kerja bareng karo disiplin liyane sing ana gandhengane karo desain lan konstruksi bangunan. Sajrone pangembangan kursus, kita bakal menehi perhatian marang konfigurasi sing dibutuhake ing proyek Revit supaya bisa nglakokake ...

Jumlah njupuk kursus BIM 5D nggunakake Revit, Navisworks lan Dynamo

Ing kursus iki, kita bakal fokus kanggo ngekstrak jumlah langsung saka model BIM kita. Kita bakal ngrembug macem-macem cara kanggo ngekstrak jumlah nggunakake Revit lan Naviswork. Ekstraksi petungan metrik minangka tugas penting sing dicampur ing macem-macem tahapan proyek lan duwe peran penting ing kabeh dimensi BIM. Sajrone kursus iki, sampeyan bakal sinau ...

Kursus Excel - trik canggih nganggo CAD - GIS lan Macros

AulaGEO nggawa kursus anyar iki supaya sampeyan bakal sinau entuk luwih saka Excel, ditrapake kanggo trik karo AutoCAD, Google Earth lan Microstation. Iki kalebu: Konversi koordinat saka geografis menyang proyek ing UTM, Konversi koordinat desimal dadi derajat, menit lan detik, Konversi koordinat datar menyang bantalan lan jarak, Kirim saka Excel menyang Google Earth, ...

Kursus 3D Sipil - Spesialisasi ing karya sipil

AulaGEO nyedhiyakake 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan cara ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki lan ditrapake ing macem-macem proyek lan situs konstruksi. Dadi ahli ing piranti lunak lan sampeyan bakal bisa ngasilake karya bumi, ngetung bahan lan rega konstruksi lan ...

Kursus ArcGIS Pro - nol nganti maju lan ArcPy

Apa sampeyan pengin sinau nggunakake alat sing disedhiyakake dening ArcGIS Pro, wiwit wiwitan? Kursus iki kalebu dhasar ArcGIS Pro; sunting data, metode pilihan adhedhasar atribut, nggawe zona sing disenengi. Banjur kalebu digitalisasi, nambah lapisan, nyunting tabel lan kolom ing atribut. Sampeyan uga bakal sinau nggawe simbol ...

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 7

Ing kursus AulaGEO iki, nuduhake cara nyiyapake proyek omah nyata kanthi tembok masonry struktural, nggunakake alat pitungan struktural sing paling kuat ing pasar. Piranti lunak ETABS 17.0.1. Kabeh sing ana gandhengane karo peraturan kasebut diterangake kanthi rinci: Peraturan Desain lan Konstruksi Bangunan Masonry Struktural R-027. lan iki…

Kursus CSAB ETABS - Desain Struktural - Kursus Spesialisasi

Iki minangka kursus sing kalebu pangembangan teoritis lan praktis Tembok Masonry Struktural sing maju. Kabeh sing ana gandhengane karo peraturan kasebut bakal diterangake kanthi rinci: Peraturan Desain lan Konstruksi Bangunan Masonry Struktural R-027. Iki bakal nerangake fenomena kayata efek kolom cendhak, sing ditrapake ing Tembok Masonry lan ...

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 5

Kanthi kursus iki sampeyan bakal bisa nggawe proyek omah nyata kanthi Struktural Masonry Walls, nggunakake alat sing paling kuat ing pasar ing piranti lunak pitungan struktural ETABS 17.0.1 Kabeh sing ana gandhengane karo peraturan kasebut dijelasake kanthi rinci: Peraturan Desain lan Konstruksi saka Bangunan Masonry Struktural R-027. lan sing terakhir yaiku ...

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 6

Kanthi kursus iki sampeyan bakal bisa nyiyapake proyek omah nyata kanthi tembok masonry struktural, nggunakake alat pitungan struktural sing paling kuat ing pasar. ETABS 17.0.1 Piranti Lunak Kabeh sing ana gandhengane karo peraturan kasebut dijelasake kanthi rinci: Peraturan Desain lan Konstruksi Masonry Struktural Bangunan R-027. lan sing terakhir bakal dibandhingake karo ...