Kursus AutoCAD gratis - online

logo autocadIki isi saka Course AutoCAD online gratis. Iku kasusun saka 8 bagean sing terus-terusan, ing ngendi ana luwih saka video 400 lan penjelasan babagan cara kerja AutoCAD.

SEKSYEN PERTAMA: KONSEP BASIC

Bab 1: Apa Autocad?

Bab 2: Antarmuka layar Autocad

Bab 3: Unit lan Koordinat

Bab 4: Parameter Gambar

SEKSYEN SAIKI: KONSTRUKSI SIMPLE OBJEKTIF

Bab 5: Geometri obyek dhasar

Bab 6: Objek gabungan

Bab 7: Sifat-sifat obyek

Bab 8: Teks

SEKSYEN KETIGA: MENGEMBANGKAN PEMBANGUNAN OBJEKTIF

Bab 9: Referensi kanggo obyek

Bab 10: Pelacakan referensi obyek

Bab 11: Pelacakan kutub

Bab 12: Watesan Parametrik

Bab 13: 2D Navigation

Bab 14: Manajemen ndeleng

Bab 15: Sistem Koordinasi Pribadi

FOURTH SECTION: EDITING OBJECTS

Bab 16: Cara pilihan

Bab 17: Edisi Wikipedia

Bab 18: Majalah edisi

Bab 19: Grip

Bab 20: Shades, robahan lan kontur

Bab 21: Properties palette

FIFTH SECTION: ORGANIZATION OF DRAWINGS

Bab 22: Lapisan

Bab 23: pamblokiran

Bab 24: Pranala njaba

Bab 25: Sumberdaya ing gambar

Bab 26: Enquiries

SEKSYEN SIXTH: ACOTACION

Bab 27: Ukuran

Bab 28 Standar standar

SEVENTH SECTION: LAYOUT AND PUBLICATION

Bab 29 Desain Cetak

Bab 30 Konfigurasi cetak

Bab 31 Autocad lan Internet

Bab 32 Set gumantung

KEUNGGULAN SEKSYEN: GAMBARAN PANGGILAN TIGA-DIMENSI

Bab 33 Space modeling 3D

Bab 34 SCP ing 3D

Bab 35 Tampilan ing 3D

Bab 36 Objek 3D

Bab 37 Solids

Bab 38 Permukaan

Bab 39 Meshes

Bab 40 Modeling

Balesan 3 menyang "kursus AutoCAD gratis - online"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.