Arsip kanggo

Kursus-kursus AutoCAD

Kursus AutoCAD - sinau gampang

Iki minangka kursus sing dirancang kanggo sinau AutoCAD saka awal. AutoCAD minangka piranti lunak sing paling populer kanggo desain sing dibantu komputer. Iki minangka platform dhasar kanggo wilayah kayata teknik sipil, arsitektur, desain mekanik lan simulasi. Iki minangka piranti lunak sing ideal kanggo miwiti, ngerti prinsip desain banjur aplikasi menyang piranti lunak khusus kanggo disiplin ...