#BIM - Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Tingkat 2

Analisis lan desain bangunan tahan gempa: nganggo piranti lunak CSI ETABS

Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake alat dhasar lan maju program pemodelan, Desain unsur strukture bangunan bakal digayuh, saliyane bangunan kasebut bakal dianalisa adhedhasar rencana sing rinci, nggunakake alat sing paling kuat kanggo pasar ing pangembangan proyek piranti lunak struktural CSI Ultimate ETABS

Ing proyek iki, pitungan struktural bangunan nyata tingkat 8 kanggo panggunaan jinis omah bakal ditindakake, kanthi gabung saka tangga ing model lan lift, mbandhingake asil (Nglereni tembok) antarane sistem modeling sing dipasang ing pangkalan (EMP), lan sistem modhél kanthi interaksi struktur lemah (ISE), bebarengan karo interaksi struktur lemah, Yayasan Slab bangunan kanthi piranti lunak bakal diitung. CSI Ultimate ETABS

Kajaba iku, rincian unsur Struktural (Cutting Walls and Foundation Slab) bakal digayuh ing lunak AUTOCAD.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Dheweke bakal bisa ngembangake Slab Project kanggo madegake bangunan
  • Detail rencana slab dhasar

Pre-requisites

  • Wis ndeleng bagian 1 ing kursus: Desain tahan gempa ing tembok pemotong kanthi ETABS 17.0.1

Sing mesthi wae?

  • Siswa lan Profesi kanthi kapentingan Teknik Struktural

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.